Din oberoende mäklare i Täby

Vi på Susanne Persson Fastighetsförmedling förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus i Täby samt övriga Stockholmsområdet. Det vi vill erbjuda våra kunder är en trygg förmedling för alla parter i affären, med målet att få nöjda kunder som gärna anlitar oss igen.

Vi har valt att vara en renodlad, oberoende mäklare utan kopplingar till någon bank, försäkringsbolag eller kedja. Däremot kan du få både ekonomisk och juridisk hjälp genom vårt nätverk. Vi arbetar även alltid utan bindningstid.

Våra fastighetsmäklare kan Täby

Täby är en kommun som ger en mångfald av upplevelser. Här kan du upptäcka en omväxlande miljö med nära till natur och sjö. Att vandra längst kustlinjen eller besöka Täbys vackra ängsmarker är bara några av de underbara upplevelser som utbjuds här.

För familjen erbjuder Täby ett enormt fint utbud av bostäder och skolor. Oavsett årstid så finns här möjligheter till en aktiv fritid. Tack vare Täbys starka föreningsliv bidrar de till ett aktivt samhälle för hela kommunen.

För dig som är intresserad av historia erbjuds att besöka och se arv från vikingatiden. Eftersom Täby har ett brett utbud av handel medför de att många kommer dit enbart för att ta del av den och unna sig en god fika eller matbit på något av de alla fik och restauranger som finns här.Täby står för en stark utveckling då de satsar enormt mycket på nybyggnation. Idén att bevara de stora grönområden och utveckla stadskärnan för både företag och privata bekräftar att Täby är i framkant av utveckling.

Det attraktiva läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör bostäder i detta område mycket eftertraktat. Om du funderar på att förändra ert boende hjälper vi mer än gärna till med att skapa en trygg affär för både dig och köpare. 

Då flera av oss bor i området har vi god lokalkännedom och lång erfarenhet av Täby där vi genomfört många försäljningar.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering, offert eller goda råd inför kanske en av livets viktigaste affärer. Fyll i nedan formulär så återkommer vi inom kort.

Susanne Persson fastighetsförmedling - din mäklare i Täby.

Kostnadsfri värdering av din bostad i Täby


Memory: 1.75 mb