Din oberoende mäklare i Solna

Vi på Susanne Persson Fastighetsförmedling förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus i Solna och dess omnejd. Det vi vill kunna erbjuda våra kunder är en trygg förmedling för alla parter i affären, med målet att få nöjda kunder som gärna anlitar oss igen.

Därför har vi valt att utmärka oss med ett stort personligt engagemang där vi skräddarsyr varje uppdrag efter kundens förutsättningar och behov. Vi åtar oss bara ett fåtal förmedlingar åt gången.

På så sätt kan vi erbjuda dig som kund den uppmärksamhet och service som krävs för att skapa bästa möjliga affär. Dessutom blir vårt jobb mycket roligare!

Eftersom en försäljning ofta går hand i hand med att köpa bostad, är vi också måna om att göra dig väl förberedd när du hittat ditt drömboende.

Vi har valt att vara en renodlad, oberoende mäklare utan kopplingar till någon bank, försäkringsbolag eller kedja. Däremot kan du få både ekonomisk och juridisk hjälp genom vårt nätverk. Vi arbetar även alltid utan bindningstid.

Våra fastighetsmäklare kan Solna

Solna står sen flera år tillbaka på total utveckling, För varje år blir antalet solnabor allt fler och det är förståeligt. I Solna bor du nära stadspuls, skog och vatten. Den underbara Ulsvundasjön ökar livskvaliteten och en lugn avkopplande promenad eller joggingtur lugnar alla solnabors själar. Även skogen Ingenting är på många sätt motorn i Solnas enorma tillväxt och här byggs det inte bara ett antal nya bostadskvarter utan även kontor och restauranger.

Med Skandinaviens mest exklusiva varuhus (Mall OF Scandinavia) vallfärdar folk hit för att få ta del av den fantastiska restaurang och handelsatmosfären.

Solna erbjuder även fantastisk underhållning på plats vid Friends arena. En av Sveriges största arenor lockar årligen miljontals människor till Solna för att uppleva landskamper, konserter och annan underhållning.

Solna är alltså den perfekta kommunen för dig som vill ha ett tryggt boende med en affärsmöjlighet och underhållning på allra högsta nivå.

Om du funderar på att förändra ert boende hjälper vi mer än gärna till med att skapa en trygg affär för både dig och köpare.  Vi har god lokalkännedom och lång erfarenhet av Solna där vi genomfört många försäljningar.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering, offert eller goda råd inför kanske en av livets viktigaste affärer.

Fyll i nedan formulär så återkommer vi inom kort.

Välkommen!

Kostnadsfri värdering av din bostad i Solna


Memory: 1.75 mb