Kundreferenser

Patrik har god kunskap om den lokala marknaden och prisläget. Han skötte förberedelserna för försäljningen utmärkt. Arbetar effektivt och målinriktat samtidigt som han är trevlig och social med både köpare och säljare. Vi sålde under Corona tider, men trots detta nådde Patrik ett enastående resultat. Verkligen en mäklare att rekommendera.”

Tove säljare Allévägen E

Oscar är målinriktad, strukturerar, ärligt och framförallt engagerad, han hade en tydlig och välplanerad plan för min försäljning vilket ledde till ett slutpris jag inte vågat drömma om!! Under hela processen har Oscar varit lättillgänglig och snabb med återkoppling vilket gjort mig trygg och bekväm med försäljningen. Oscar är ett proffs i alla led ända ut i fingerspetsarna!! Jag rekommenderar Oscar till alla som vill ha bra betalt och utmärkt service!! 

 

Tack för allt Oscar! Hälsningar Eva säljare Tennisvägen

Vi kan varmt rekommendera Patrik Bergström då han gjorde ett utmärkt  jobb med vår försäljning. Stor lokal kännedom om området och ett genuint intresse för vårt hus underlättade matchningen av köpare.

Vi uppskattade särskilt hans snabba återkoppling, den höga tillgängligheten och det proffsiga sätt han skötte affären på.

 

Tack för ett bra samarbete!

 

Lotta & Stefan

Lindvägen, Sollentuna

Oscar skötte affären perfekt från början till slut. Smidigt, tydligt och professionellt agerande från Oscar som dessutom angstrände sig extra vid nyckelmoment t ex foto.

Säljare på Eriksbergs Torg 5A

Lars har med största engagemang i sin mäklarroll tagit hand om mitt lägenhetsuppdrag.

Han har varit lyhörd och uppmärksam på de minsta detaljer inför visningarna.Både jag som uppdragsgivare och flera spekulanter blev stort imponerade av Lars. Jag är mer än tacksam att jag vände mig till Susanne Perssons fastighetsbyrå och hade den största turen att samarbeta med Lars Ahlström! Från en mycket nöjd kund.

Daniela B, säljare Näsby allé

Vi kan varmt rekommendera Madeleine Thorén. Vi hade höga förväntningar på henne redan innan, men hon överträffade dem en efter en. Hon var proffsig, alltid tillgänglig och gav många goda råd. Hon hade en jättebra känsla för just vårt hus och hur hon skulle sälja in det. Och så var hon trevlig och rak - både mot säljare och potentiella köpare, vilket uppskattades mycket. Allt som allt är vi mer än nöjda med Madeleine och Susanne Persson fastighetsförmedling!

 

Henrik och Emma, Björkvägen 8a

Madeleine är en mycket professionell mäklare. Under hela försäljningsprocessen har hon haft kontinuerlig kontakt med oss,  visat stort engagemang och genomfört vår försäljning med bravur. Vi ger Madeleine våra varmaste rekommendationer.

 Elin säljare Fafnervägen 62

Vi är jättenöjda med vårt val av mäklare. Patrik var oerhört professionell och vi upplevde ett genuint engagemang från hans sida genom hela försäljningsprocessen. Dessutom uppskattade vi väldigt mycket hans lyhördhet och ödmjuka inställning. Tack!

Säljare Östra banvägen 36B, Enebyberg

 

Som köpare väljer man inte mäklare. Men vi hade inte kunnat välja bättre själva!

Vi möttes av mäklaren Per som var:

Mycket kunnig

Engagerad och intresserad

Förtroendeingivande

Lugn och saklig

Snabb återkoppling

Kontinuerlig information

Lämnar inget åt slumpen

Lättsam och mycket trevlig

 

Vi kan varmt rekommendera Per!

 

Maria och Alexander Stjernlöf säljare Skogstorpsvägen 92

Valet av mäklare var ingen fråga för oss, när vi köpte vår bostad några år tidigare var det Madeleine som hjälpte oss som köpare genom det stora beslutet att köpa vårt första hus. Med samma hjälpande hand tog hon hand om försäljningen av samma bostad några år senare. Madeleine är en mäklare som både ger stöd åt säljare som köpare är en win-win i en bostadsaffär. 

Säljare Ted Gärdestadsplats 2

 

Tack Madeleine för ditt engagemang, vägledning och proffsig handledning vid försäljning av vår bostad.

Säljare Alströmervägen 31

Madeleine skötte försäljningen av vårt radhus på ett mycket professionellt sätt. Slutpriset blev långt över förväntan, allt gick enkelt och problemfritt och vi fick flera bra tips om vad vi skulle tänka på inför visningen.
 
Säljare Gunnarbovägen 134

Vi har de senaste åren funderat på att flytta från huset till en lägenhet och har därför med jämna mellanrum haft kontakt med Patrik som vi genom andra försäljningar i närheten vet är seriös och kan vårt område mycket väl. Det hela har nu genom ett gott samarbete mellan Patrik och oss mynnat ut i en framgångsrik försäljning hösten 2019. Tack Patrik för ett mycket bra jobb!

Säljare BRUNKEBERGSÅSEN 1A

Patrik Bergström är den bästa mäklaren vi har anlitat. Han är mycket proffsig och förtroendeingivande med både köpare och säljare gällande både kommunikation, strategi och förhandlingar. Genom sin ödmjukhet, lugn och kompetens ledde han oss tryggt genom hela försäljningsprocessen med ett lyckat resultat. 

Vi kan starkt rekommendera Patrik Bergström som mäklare!”

Säljare VINTHUNDSGATAN 86

Patrik Bergström var väldigt professionell och engagerad genom hela processen. Jag är väldigt nöjd med hans arbete och kan varmt rekommendera honom. Tack för en bra genomförd försäljning av mitt hus.
 
Säljare Gärdstuguvägen 15A 
Tack för en proffsig handläggning av mäklare Per Larsson av vår villa  i Edsberg.
 
Arne och Solveig säljare Lavendelvägen 6 A

Inom familjen har vi anlitat Lars Ahlström flera gånger och det beror på att vi anser att han är mycket professionell, engagerad och saklig samt en trevlig person att ha att göra med. Han kan verkligen marknaden. Dessutom tar han mäklaretiken på stort allvar.

Kjell B, säljare Hantverkargatan

3 gånger all-time-high! Hatten av för Lars!

Mattias J, säljare Pipersgatan, Rörstrandsgatan och villa Enskede 

Lars Ahlström är en mycket professionell, trevlig och seriös mäklare. Min fru och jag kände oss oerhört trygga med att samarbeta med honom och blev mycket nöjda med resultatet av försäljningen. Vi anlitar honom gärna igen för framtida uppdrag. Hans mycket seriösa och trevliga sätt är nog även något som får köpare att känna sig trygga med affären.

Christian G, säljare Vanadisvägen

Vi är otroligt nöjda med Madeleine och hela försäljningsprocessen gick väldigt smidigt. För oss var Susanne Persson Fastighetsförmedling det självklara valet när vi skulle sälja i Silverdal - vi var otroligt nöjda både när vi köpte vår fastighet från er för 10 år sedan och när vi sålde den tidigare i år.

Säljare Silverdalsvägen 136

Jag kan varmt rekommendera Helene. Hon är mycket professionell, finns alltid tillgänglig, utstrålar förtroende och inger trygghet både för köpare och säljare."

Charlotta säljare Valkyrievägen 6

 

Madeleine har varit mycket tillgänglig och alert under vår försäljning av huset.Hon har en förmåga att se lösningar på allt och har mycket bra erfarenhet i sitt yrke. 

Kajsa & Olle säljare Dianavägen 9

 

I was extremely pleased with how the process went with Patrik. Throughout the process he kept us updated and explained clearly how everything was proceeding.

I give 10 of 10 for Patrik and will definitely reach out to him when we will move again in the future.

Säljare Ottesångsgränd 3

Jag uppfattade Patrik som mycket professionell och seriös vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Han var lätt att kommunicera med och lyhörd för mina åsikter.

Anna säljare Johannesbergsvägen 46

Helene är en mycket kunnig och professionell mäklare. Gjorde hela processen från start till mål som det mest enklaste och självklaraste som fanns. En dröm helt enkelt och då även under en svagare period i marknaden.

 

Säljare på Roslagsgatan 51 

Helen var en supermäklare som fick oss säljare att känna oss väldigt trygga. Hon var kommunikativ, effektiv, lyhörd, återkopplande, tillgänglig samt väldigt positiv och lättsam. Hon såg verkligen till att leva upp till våra höga förväntningar med ett strålande resultat som överträffade den tuffa marknaden. Kan varmt rekommendera henne. 

 

Säljare på Roslagsgatan 12 

Vi anlitade Patrik som mäklare våren 2018 vid försäljningen av vårt hus i Silverdal. Med sitt förtroendeingivande lugna och strukturerade sätt ledde han oss genom försäljningsprocessen och vi kände oss fantastiskt trygga med hans arbete. Han engagemang var äkta och han visade stort intresse och förståelse både innan under och efter själva försäljningen. Han var in lyssnande men även tydlig med vad vi behövde göra under denna processen för att det skulle bli så bra som möjligt. Vi är väldigt nöjda med Susanne Persson och framförallt Patrik som mäklare och ger honom våra varmaste rekommendationer. Stort tack!

 

Säljare Sländstigen 7

Vi är mycket nöjda och vill verkligen rekommendera vår mäklare Patrik Bergström. Patrik har hanterat försäljningen av vår villa på ett synnerligen professionellt sätt, från början till slut.

Vi har speciellt uppskattat det trevliga, kompetenta och personliga bemötandet. Både mot oss som säljare men även mot presumtiva köpare under hela försäljningsprocessen. Tack Patrik för ett bra samarbete och en väl genomförd affär!

Säljare Bollvägen 3B

Vill också passa på att tacka Helene för hennes hantering av hela processen ur ett köparperspektiv - att få snabba, tydliga och trevliga svar är guld värt! 

Köpare Östervägen 17C

Jag kan varmt rekommendera Patrik Bergström som sålde mitt hus i en rejält svajig fastighetsmarknad. Han är lugn, trygg och realistisk. Han tar dessutom väl hand om presumtiva köpare, vilket idag är viktigare än någonsin. Att jag sedan fick oväntat bra betalt för mitt hus är inte heller en nackdel.

Tack Patrik för ett fantastiskt jobb och ett trevligt samarbete!

Lena säljare Kummelbyvägen 22

 

 

 

 

Smidigt, tydligt, tryggt! Jag kände liksom att jag kunde släppa och lita på att Madeleine gör allt bra!

 

Sophie säljare Rådans Gårdsväg 3

 

Vi är jättenöjda med Helene Darin! Hon är trevlig, inkännande och proffsig. Vi har känt oss väl omhändertagna under hela köpprocessen. Kan varmt rekommendera Helene!
 
Köpare Birger Jarlsgatan 81

Vi fick höra om Helene genom vänner som fått hjälp av henne i flera lägenhetsförsäljningar och är supernöjda. Helene har precis sålt vår lägenhet och vi kan inget annat säga än att vi är jättenöjda vi med. Vi rekommenderar varmt Helene. Med sitt vänliga och professionella bemötande får hon både säljare och köpare att känna sig trygga och nöjda i sitt livs största affär.

Säljare Birger Jarlsgatan 81

Madeleine agerade väldigt proffsigt från första mötet och genom hela processen.

Nina säljare Organistgränd 50

 

Vi är mycket nöjda. Genomgående mycket professionellt hanterat. Hög service från start till mål och dessutom uppmuntrande vägledning. Tack Madeleine för väl genomfört jobb!

Säljare Igelbacken 38

 

Tack Patrik för att du lyckades sälja vårt hus och att vi säljare och köpare blev nöjda! Kände att du engagerade i oss och var alltid tillgänglig.
 
Säljare Odensvägen i Sollentuna

Vi kan varmt rekommendera Madeleine Thorén och Susanne Persson Fastighetsförmedling. De har från första samtalet, hembesöket fram till överlåtelsen varit förtroendegivande och proffsiga. Vi har känt oss väl omhändertagna genom hela processen.


Säljarna Sunnebov 8

Vi är väldigt nöjda med att samarbeta med Patrik Bergström. Vi uppskattade det personliga bemötandet och det stöd vi fick både före försäljningen, under budgivning och avslut, samt efter överlämnandet av nycklarna. Patrik var hela tiden nära till hands, var väldigt kompetent, och kunde därmed på ett bra sätt få vår husförsäljning att falla på plats. Vi rekommenderar Patrik å det varmaste!

Peter - säljare Tunvägen 14

Vi vill verkligen rekommendera vår mäklare Patrik Bergström, som hjälpte oss på ett föredömligt sätt genom hela försäljningsprocessen. Han mötte oss respektfullt i våra tankar och behov kring försäljningen, hade stort tålamod och det var en härlig glädje och känsla i hela arbetet.  Han ställde även upp med värdefulla tips och tänk kring köpet av vår nya bostad.

RoseMarie Gottlander, Oxelvägen 19, Sollentuna

Vi tycker försäljningen gick extremt  smidigt och uppskattar verkligen att Patrik lyckades få ett för alla parter acceptabelt pris även på den vid tillfället skakiga marknaden.
Patrik var ett starkt stöd i vårt livs största affär!

Säljare Stråkvägen 48

Använde Susanne Perssons fastighetsförmedling och Patrik Bergström i samband med försäljning av mitt hus i Sollentuna. Hela processen gick fort, enkelt och professionellt. 

Jag vill speciellt lyfta fram Patriks utmärkta förmåga att kommunicera med alla parter och hans behagliga sätt. Han var tillgänglig under hela processen och bidrog till att jag kände mig trygg. 

 

Riita säljare Viktoriavägen 1

Patrik Bergström får 10 poäng av 10 , Patrik var mycket trevlig och kunnig och sympatisk fastighetsmäklare att rekommendera! 
 
Raija säljare Enebytorg 8

Vi är mycket nöjda med Patrik som är en mycket kunnig och erfaren mäklare. Han har alltid återkopplat i god tid när vi undrat över något. Vi har känt oss trygga genom hela processen. Vi kan verkligen rekommendera Patrik!

Säljare Brotorps allé 5 

Vår försäljning genomfördes på ett trevligt, korrekt och professionellt sätt. Vi kände oss trygga genom hela processen. Vi är mycket nöjda både med Patrik och med företaget som helhet.

Claes säljare Strandpromenaden 9, Sollentuna

 

Madeleine Thorén är den bästa mäklaren vi någonsin haft. Hon är engagerad, trevlig, kunnig och professionell. Vi kommer göra våra framtida försäljningar med henne. 

 

Ellen och Ian säljare Rörstrandsgatan 33

Jag rekommenderar starkt att anlita Patrik som er mäklare. Han är oerhört sympatisk och professionell i sitt yrke. Från första mötet kändes allt rätt eftersom han var genuint intresserad av våra tankar och förväntningar kring husförsäljningen. Pålitlig är rätta ordet för att beskriva honom och försäljningen gick bättre än vad vi kunnat drömma om. Fem stjärnor av fem möjliga!

Säljare Östra Banvägen 38B, Enebyberg

Med Patriks lugn och din professionalitet gjorde han vår bostadsaffär till en stressfri upplevelse, även om det förstås alltid är omvälvande att förbereda och genomföra en bostadsaffär. Den upplevelsen hjälpte Patrik till att mildra så att vi kom ut helskinnade på andra sidan!

Säljare Johannesbergsvägen 42, Silverdal

Patrik agerade mycket professionellt och balanserade perfekt mellan köpare och säljare - från början till slut. Du är dessutom social, trevlig och noggrann. Vi kände oss hela tiden trygga i dina händer

Ulf Blomqvist säljare Alvägen 7b Edsviken

Madeleine Thorén har med stort engagemang och uthållighet lyckats sälja vår lägenhet i ett läge då marknaden oväntat dök. Hennes trevliga, professionella och effektiva sätt gör att vi varmt kan rekommendera henne som fastighetsmäklare.

Säljare Inedalsgatan

 

Tack Patrik för att du har varit så professionell som mäklare och bemött oss med närvaro, lugn och respekt genom den emotionellt krävande process det var för oss att sälja vårt föräldrahem. Du har varit väl förberedd och kontinuerligt tagit reda på nödvändiga fakta som vi har bett dig om. Din förmåga att lyssna, förstå och kommunicera med en mjuk tydlighet bidrar till en mer medmänsklig värld. Tack Susanne Persson Fastighetsförmedling för att ni gör skillnad i en bransch som ofta har ett dåligt rykte. 

Cintra Krän, säljare Emblavägen, Djursholm

Vill bara tala om att det blev fantastiskt bra med försäljningen. Presentationen, bilderna, ditt tålamod och noggrannhet är guld värda.Patrik förmedlade i varje detalj att han hade vårt bästa i åtanke. Vi kommer alltid att vara tacksamma för hans insats. 

Säljare Brunkebergsåsen 28A

Ännu en gång har Patrik Bergström på Susanne Persson gjort ett fantastiskt jobb inför, under och efter försäljningen av vårt hus i Edsviken. Vi rekommenderar Patrik varmt till alla som vill ha en bra mäklare vid försäljning av sitt boende. 

Björn & Jessika säljare av Alvägen 3

We are extremely happy and please with the services and help provided by Patrik Bergström. He is very professional  and knowledgeable. Best broker, best services.  

Iris and Yuan säljare Brotorpsvägen 28

Vi är väldigt nöjda med försäljningen av vår 4:a i Järvastaden. Vi har stort förtroende för Patrik som var mycket professionell, kunnig och serviceminded!
 

Angelica säljare av Fridensborgsvägen 147

Bästa mäklaren någonsin på alla fronter!

Säljare Västerängsvägen 16, Enebyberg

 

Särklassig i området och på orten. En av de två bästa jag någonsin stött på (den andra stjärnan är aktiv i Gbg).
 
Säljare Ted Gärdestads Plats 7, Silverdal

Madeleine var alltid tillhands med svar och förklaringar och ett gott humör som ett mäklarproffs måste ha. Bedömningar av priser, spekulanter och åtgärder inför försäljningen var mitt i prick.


Cecilia och Peter säljare Ekollonvägen 3b, 191 63 Sollentuna

Vi valde Susanne Persson som ansvarig för att sälja vår villa, vi kände från första stund att vi blev väl omhändertagna och allt sköttes på ett mycket professionellt sätt av Susanne & Madeleine, alla frågor vi hade & allt vi kände oss osäkra med omhändertogs perfekt! Från vår sida finns inget mer att önska gällande försäljningen. Stort tack!


Nove & Katrin Nyberg. Ekebydalsvägen 42 Djursholm Ekeby.

Snabbt och effektivt vilket var viktigt eftersom det var tajt med tid. Tydligt och bra vägledning angående vad vi skulle fixa med så inget föll mellan stolarna och vi klantade till nåt. Patrik Bergström var förtroendegivande och gav proffsigt rådgivande vid slutförande av affären när vi vägde mellan att gå in i en budgivning eller ta förhandsbudet. -God tillgänglighet och hjälpsam med allt innan, under och efter! 

Peter Nylén

Säljare Laggaruddsvägen 16

 

Vi kände att vi var i trygga händer och kunde få svar på alla möjliga frågor som dök upp längs med vägen till försäljning. Patrik Bergström är en mycket trevlig och kompetent person och som alltid är villig att hjälpa till. Vi kan varmt rekommendera honom!

Helen, säljare Åsevägen 8 i Danderyd

Madeleine Thorén var jättebra, vi kände oss trygga hela vägen.

Elin, säljare Silverdalsvägen 142

Madeleine Thorén var professionell, kunnig, lokal kännedom, pålitlig, tillgänglig och tydlig.

Lina säljare Östra Banvägen 28a

 

Väldigt professionellt hanterat från början till slut av Madeleine Thorén. Mycket gott intryck och både trevlig och vänligt bemötande.
 
Petra, säljare Silverdalsvägen 25

Susanne Persson genomförde försäljningen med närvaro, engagemang, värme och professionalitet. 


Lena och Jakob, säljare Näsby allé 4

Detta var andra gången som jag använde mig av Susanne Persson Fastighetsförmedling AB och även denna gång är jag mycket nöjd med hur försäljningen genomfördes. Ska jag vid något tillfälle sälja en lägenhet igen, blir det Susanne Persson Fastighetsförmedling AB jag vänder mig till.

Ulrika, säljare av Hökmossevägen 52, Hägersten

Vi anlitade Susanne Persson då vi skulle sälja vårt hus efter att goda vänner varm rekommenderat denna mäklarfirma. Vår " egen" mäklare var Patrik Bergström. Vi upplevde ett genuint intresse i hela processen, från initialt möte till genomförd försäljning. Patrik är en trygg och förtroendeingivande person som kändes kunnig i  sin yrkesroll och har förmåga att göra realistiska och kloka bedömningar längs hela försäljningsprocessen. På det hela taget är vi väldigt nöjda med Susanne Persson Fastighetsförmedling och kan varmt rekommendera denna.

Esther och Markus Kalo, säljare Gallbodaslingan 13, Åkersberga

Försäljningen genomfördes på ett mycket proffsigt sätt; från första kontakt till kontraktsskrivning. Påläst, noggrann, ansvarsfull, engagerad. Skulle gärna anlita Patrik igen om det blir tillfälle.

Madelene Kruse säljare Skogstorpsvägen 288

 

Vi har återigen använt oss av Susanne Persson Fastighetsförmedling vid försäljning av vårt hus. Vi är, precis som förra gångerna, mycket nöjda med den hjälp vi fick. Deras kunnande och lokalkännedom gjorde att vi fick ett mycket bra resultat vid både visningar och försäljning. 

Charlotte och Peter Edwall, säljare av Linvävarvägen Silverdal

Jag har anlitat Susanne Persson flera gånger tidigare till full belåtenhet. Den här gången hjälpte Patrik Bergström oss med vår husförsäljning. Vi är mycket nöjda både med rådgivningen och diskussionerna inför försäljningen, men framförallt med Patriks tydliga och raka kommunikation och professionalism under resans gång. Mest påtagligt var det i slutfasen när det stod och vägde från de främsta budgivarnas sida och Patrik trots ett klurigt läge lyckades knyta ihop säcken med glada köpare och nöjd säljare som resultat. Det är i sådana lägen man märker skillnad. Rekommenderas varmt om du går i säljtankar! 

 

Björn, säljare Herrängsvägen 7, Upplands Väsby

Av en tillfällighet började jag med Susanne Perssons Fastighetsförmedling och fick ett så gott intryck att jag hoppade över att höra med andra mäklare. Under hela försäljningsprocessen har mäklaren Patrik Bergström skött sitt uppdrag med stor yrkesskicklighet och mycket gott omdöme. Vi är också mycket nöjda med det trevliga bemötande vi fått av Patrik och hans kolleger på Susanne Perssons Fastighetsförmedling.

Barbro Lindskog, säljare Branta Backen, Danderyd

 

Patrik Bergström hos Susanne Persson Fastighetsförmedling AB har skött försäljningen av vår fastighet på ett föredömligt sätt. Patrik är professionell och förtroendeingivande och vi vill ge honom de bästa rekommendationer.

Säljare av fastigheten Brunkebergsåsen 22, Norrviken

Vi fick ett väldigt gott intryck av Patrik Bergström på Susanne Persson Fastighetsförmedling från första möte och vill därför varmt rekommendera Patrik och mäklarfirman för er andra som går i försäljningstankar.

Johan - säljare Honnörsgatan 23

Patrik lyckades över förväntan med att få ett bra pris för huset.
 
Johan säljare Porsvägen 418

Vi valde Susanne Persson Fastighetsförmedling för sitt personliga och professionella engagemang. Patrik uppfattade vi som väldig professionell, kunnig och kompetent. Vi vill varmt rekomendera Patrik för framtida uppdrag.

Ulrika och Mats säljare Brunkebergsåsen 34A

“Vi anlitade Susanne Persson Fastighetsförmedling till vår lägenhetsförsäljning och är mycket nöjda med det! Vi lämnar våra bästa rekommendationer!”


- Kajsa & Jonas, Säljare Järva Skjutbaneväg 56, Solna

“Professionellt och engagerat genomförande från första kontakt till slutförande av försäljningen. Vi är mycket nöjda och kan inte se att något skulle kunna göras annorlunda. Tack för ett gott samarbete!”


- Säljare Granevägen 4, Djursholms Ekeby

“Efter flera års husletande och nästan 50 visningar, hittade vi äntligen vårt drömhus på Hallandsvägen i Sollentuna. Vi kände oss väldigt trygga genom hela köpprocessen, så trygga att vi också valde att sälja vår lägenhet med Susanne. Vi hade under hela denna period en mycket tät dialog och vi fick mängder av tips inför visningar, och otroligt bra stöd och hjälp i allt man kan tänka sig. Ingen fråga var konstig eller fel, kreativa lösningar oc h tillgänglighet var en självklarhet och engagemanget på topp precis hela tiden. Jag kan varmt rekommendera Susanne Persson Fastighetsförmedling för såväl köpare som säljare.”


- Linda & Oscar, säljare Hornsgatan 45 Södermalm köpare Hallandsvägen 7 Edsviken

”Jag anlitade Susanne Persson Fastighetsförmedling vid försäljningen av min lägenhet i Hammarby Sjöstad för ett år sedan. När det nu var dags för försäljning igen fanns ingen tvekan vid val av mäklare. Susanne Person själv är en fantastisk person, professionell och driven men samtidigt mycket lyhörd och ödmjuk. Hon brinner verkligen för sitt jobb och lägger ner hela sin själ i uppdragen. Så tack vare Susanne, och hennes trevliga och kompetenta team, på kontoret samt stylister, fotograf etc, har jag åter igen gjort en lyckad lägenhetsförsäljning.”


- Agneta Jonsson – Båtbyggargatan & Hägerstensvägen

”Jag rekommenderar varmt Susanne Persson Fastighetsförmedling. Susanne och hennes team är kunniga och serviceinriktade. De är noggranna, tar reda på alla fakta, presenterar objektet på bästa möjliga sätt och bemöter både säljare och potentiella köpare på ett professionellt sätt. Att Susanne och hennes kollegor dessutom är mycket trevliga gör hela processen både trivsam och smidig. Jag anlitar gärna åter Susanne Persson vid nästa bostadsaffär.”


- Maria Kay – Östermalmsgatan


”Som köpare hade vi sett hur extremt engagerat, kunnigt och hjälpsamt hon bemötte alla spekulanters frågor om allt från golvvärme till grannar. Aldrig hade vi stött på en mäklare som var precis lika engagerad i både säljare och köpare – och vi hade själva märkt vilken trygghet det gav oss i den ofta stressiga köpprocessen. Susanne säljer inte genom att vara krängig, hon säljer genom att vara hjälpsam, passionerad, påläst och full av energi. Och ha fingertoppskänsla.”


- Jens Stenberg – Brännkyrkagatan

”Jag är mycket nöjd med Susanne Persson Fastighetsförmedling, som nyligen hanterade försäljningen av min lägenhet i Birkastan. Alla steg i försäljningsprocessen hanterades mycket professionellt och förtroendeingivande och slutpriset landade högt över förväntan.


Jag ger Susanne Persson Fastighetsförmedling mina bästa rekommendationer.”


- Anna Martiin – Vikingagatan

Memory: 2 mb