Kundreferenser

Vår försäljning genomfördes på ett trevligt, korrekt och professionellt sätt. Vi kände oss trygga genom hela processen. Vi är mycket nöjda både med Patrik och med företaget som helhet.

Claes säljare Strandpromenaden 9, Sollentuna

 

Madeleine Thorén är den bästa mäklaren vi någonsin haft. Hon är engagerad, trevlig, kunnig och professionell. Vi kommer göra våra framtida försäljningar med henne. 

 

Ellen och Ian säljare Rörstrandsgatan 33

Rasmus hjälpte oss mycket snabbt i vår affär och vi kände oss trygga med honom som mäklare under hela processen. Han var professionell, alltid glad och kunnig inom marknaden i området. Rekommenderar Rasmus starkt! "


Olivia & Mattias säljare Margreteborgsvägen 25 

 

Jag rekommenderar starkt att anlita Patrik som er mäklare. Han är oerhört sympatisk och professionell i sitt yrke. Från första mötet kändes allt rätt eftersom han var genuint intresserad av våra tankar och förväntningar kring husförsäljningen. Pålitlig är rätta ordet för att beskriva honom och försäljningen gick bättre än vad vi kunnat drömma om. Fem stjärnor av fem möjliga!

Säljare Östra Banvägen 38B, Enebyberg

Med Patriks lugn och din professionalitet gjorde han vår bostadsaffär till en stressfri upplevelse, även om det förstås alltid är omvälvande att förbereda och genomföra en bostadsaffär. Den upplevelsen hjälpte Patrik till att mildra så att vi kom ut helskinnade på andra sidan!

Säljare Johannesbergsvägen 42, Silverdal

Patrik agerade mycket professionellt och balanserade perfekt mellan köpare och säljare - från början till slut. Du är dessutom social, trevlig och noggrann. Vi kände oss hela tiden trygga i dina händer

Ulf Blomqvist säljare Alvägen 7b Edsviken

Madeleine Thorén har med stort engagemang och uthållighet lyckats sälja vår lägenhet i ett läge då marknaden oväntat dök. Hennes trevliga, professionella och effektiva sätt gör att vi varmt kan rekommendera henne som fastighetsmäklare.

Säljare Inedalsgatan

 

Rasmus var fantastisk! Engagerad, lyhörd, lätt att nå vid frågor. 
Har redan rekommenderat honom vidare. Anlita Rasmus nästa gång ni vill sälja!

Amanda och Samuel säljare Tecknarvägen

Rasmus är en trevlig, pålitlig, engagerad och driven mäklare. Vi hade jättebra dialog under hela processen och han anpassade sig efter våra önskemål. Vidare så diskuterade vi allt och tog gemensamma beslut. Han har en ödmjukhet som jag tror värderas högt av köpare. Vi är jättenöjda med vårt val!

Säljare Fridshyttevägen 3

 

Tack Patrik för att du har varit så professionell som mäklare och bemött oss med närvaro, lugn och respekt genom den emotionellt krävande process det var för oss att sälja vårt föräldrahem. Du har varit väl förberedd och kontinuerligt tagit reda på nödvändiga fakta som vi har bett dig om. Din förmåga att lyssna, förstå och kommunicera med en mjuk tydlighet bidrar till en mer medmänsklig värld. Tack Susanne Persson Fastighetsförmedling för att ni gör skillnad i en bransch som ofta har ett dåligt rykte. 

Cintra Krän, säljare Emblavägen, Djursholm

Vill bara tala om att det blev fantastiskt bra med försäljningen. Presentationen, bilderna, ditt tålamod och noggrannhet är guld värda.Patrik förmedlade i varje detalj att han hade vårt bästa i åtanke. Vi kommer alltid att vara tacksamma för hans insats. 

Säljare Brunkebergsåsen 28A

Ännu en gång har Patrik Bergström på Susanne Persson gjort ett fantastiskt jobb inför, under och efter försäljningen av vårt hus i Edsviken. Vi rekommenderar Patrik varmt till alla som vill ha en bra mäklare vid försäljning av sitt boende. 

Björn & Jessika säljare av Alvägen 3

We are extremely happy and please with the services and help provided by Patrik Bergström. He is very professional  and knowledgeable. Best broker, best services.  

Iris and Yuan säljare Brotorpsvägen 28

Vi är väldigt nöjda med försäljningen av vår 4:a i Järvastaden. Vi har stort förtroende för Patrik som var mycket professionell, kunnig och serviceminded!
 

Angelica säljare av Fridensborgsvägen 147

Bästa mäklaren någonsin på alla fronter!

Säljare Västerängsvägen 16, Enebyberg

 

Särklassig i området och på orten. En av de två bästa jag någonsin stött på (den andra stjärnan är aktiv i Gbg).
 
Säljare Ted Gärdestads Plats 7, Silverdal

Madeleine var alltid tillhands med svar och förklaringar och ett gott humör som ett mäklarproffs måste ha. Bedömningar av priser, spekulanter och åtgärder inför försäljningen var mitt i prick.


Cecilia och Peter säljare Ekollonvägen 3b, 191 63 Sollentuna

Vi valde Susanne Persson som ansvarig för att sälja vår villa, vi kände från första stund att vi blev väl omhändertagna och allt sköttes på ett mycket professionellt sätt av Susanne & Madeleine, alla frågor vi hade & allt vi kände oss osäkra med omhändertogs perfekt! Från vår sida finns inget mer att önska gällande försäljningen. Stort tack!


Nove & Katrin Nyberg. Ekebydalsvägen 42 Djursholm Ekeby.

Snabbt och effektivt vilket var viktigt eftersom det var tajt med tid. Tydligt och bra vägledning angående vad vi skulle fixa med så inget föll mellan stolarna och vi klantade till nåt. Patrik Bergström var förtroendegivande och gav proffsigt rådgivande vid slutförande av affären när vi vägde mellan att gå in i en budgivning eller ta förhandsbudet. -God tillgänglighet och hjälpsam med allt innan, under och efter! 

Peter Nylén

Säljare Laggaruddsvägen 16

 

Vi kände att vi var i trygga händer och kunde få svar på alla möjliga frågor som dök upp längs med vägen till försäljning. Patrik Bergström är en mycket trevlig och kompetent person och som alltid är villig att hjälpa till. Vi kan varmt rekommendera honom!

Helen, säljare Åsevägen 8 i Danderyd

Madeleine Thorén var jättebra, vi kände oss trygga hela vägen.

Elin, säljare Silverdalsvägen 142

Madeleine Thorén var professionell, kunnig, lokal kännedom, pålitlig, tillgänglig och tydlig.

Lina säljare Östra Banvägen 28a

 

Väldigt professionellt hanterat från början till slut av Madeleine Thorén. Mycket gott intryck och både trevlig och vänligt bemötande.
 
Petra, säljare Silverdalsvägen 25

Susanne Persson genomförde försäljningen med närvaro, engagemang, värme och professionalitet. 


Lena och Jakob, säljare Näsby allé 4

Detta var andra gången som jag använde mig av Susanne Persson Fastighetsförmedling AB och även denna gång är jag mycket nöjd med hur försäljningen genomfördes. Ska jag vid något tillfälle sälja en lägenhet igen, blir det Susanne Persson Fastighetsförmedling AB jag vänder mig till.

Ulrika, säljare av Hökmossevägen 52, Hägersten

Vi anlitade Susanne Persson då vi skulle sälja vårt hus efter att goda vänner varm rekommenderat denna mäklarfirma. Vår " egen" mäklare var Patrik Bergström. Vi upplevde ett genuint intresse i hela processen, från initialt möte till genomförd försäljning. Patrik är en trygg och förtroendeingivande person som kändes kunnig i  sin yrkesroll och har förmåga att göra realistiska och kloka bedömningar längs hela försäljningsprocessen. På det hela taget är vi väldigt nöjda med Susanne Persson Fastighetsförmedling och kan varmt rekommendera denna.

Esther och Markus Kalo, säljare Gallbodaslingan 13, Åkersberga

Försäljningen genomfördes på ett mycket proffsigt sätt; från första kontakt till kontraktsskrivning. Påläst, noggrann, ansvarsfull, engagerad. Skulle gärna anlita Patrik igen om det blir tillfälle.

Madelene Kruse säljare Skogstorpsvägen 288

 

Vi har återigen använt oss av Susanne Persson Fastighetsförmedling vid försäljning av vårt hus. Vi är, precis som förra gångerna, mycket nöjda med den hjälp vi fick. Deras kunnande och lokalkännedom gjorde att vi fick ett mycket bra resultat vid både visningar och försäljning. 

Charlotte och Peter Edwall, säljare av Linvävarvägen Silverdal

Jag har anlitat Susanne Persson flera gånger tidigare till full belåtenhet. Den här gången hjälpte Patrik Bergström oss med vår husförsäljning. Vi är mycket nöjda både med rådgivningen och diskussionerna inför försäljningen, men framförallt med Patriks tydliga och raka kommunikation och professionalism under resans gång. Mest påtagligt var det i slutfasen när det stod och vägde från de främsta budgivarnas sida och Patrik trots ett klurigt läge lyckades knyta ihop säcken med glada köpare och nöjd säljare som resultat. Det är i sådana lägen man märker skillnad. Rekommenderas varmt om du går i säljtankar! 

 

Björn, säljare Herrängsvägen 7, Upplands Väsby

Av en tillfällighet började jag med Susanne Perssons Fastighetsförmedling och fick ett så gott intryck att jag hoppade över att höra med andra mäklare. Under hela försäljningsprocessen har mäklaren Patrik Bergström skött sitt uppdrag med stor yrkesskicklighet och mycket gott omdöme. Vi är också mycket nöjda med det trevliga bemötande vi fått av Patrik och hans kolleger på Susanne Perssons Fastighetsförmedling.

Barbro Lindskog, säljare Branta Backen, Danderyd

 

Patrik Bergström hos Susanne Persson Fastighetsförmedling AB har skött försäljningen av vår fastighet på ett föredömligt sätt. Patrik är professionell och förtroendeingivande och vi vill ge honom de bästa rekommendationer.

Säljare av fastigheten Brunkebergsåsen 22, Norrviken

Vi fick ett väldigt gott intryck av Patrik Bergström på Susanne Persson Fastighetsförmedling från första möte och vill därför varmt rekommendera Patrik och mäklarfirman för er andra som går i försäljningstankar.

Johan - säljare Honnörsgatan 23

Patrik lyckades över förväntan med att få ett bra pris för huset.
 
Johan säljare Porsvägen 418

Vi valde Susanne Persson Fastighetsförmedling för sitt personliga och professionella engagemang. Patrik uppfattade vi som väldig professionell, kunnig och kompetent. Vi vill varmt rekomendera Patrik för framtida uppdrag.

Ulrika och Mats säljare Brunkebergsåsen 34A

“Vi anlitade Susanne Persson Fastighetsförmedling till vår lägenhetsförsäljning och är mycket nöjda med det! Vi lämnar våra bästa rekommendationer!”


- Kajsa & Jonas, Säljare Järva Skjutbaneväg 56, Solna

“Professionellt och engagerat genomförande från första kontakt till slutförande av försäljningen. Vi är mycket nöjda och kan inte se att något skulle kunna göras annorlunda. Tack för ett gott samarbete!”


- Säljare Granevägen 4, Djursholms Ekeby

“Efter flera års husletande och nästan 50 visningar, hittade vi äntligen vårt drömhus på Hallandsvägen i Sollentuna. Vi kände oss väldigt trygga genom hela köpprocessen, så trygga att vi också valde att sälja vår lägenhet med Susanne. Vi hade under hela denna period en mycket tät dialog och vi fick mängder av tips inför visningar, och otroligt bra stöd och hjälp i allt man kan tänka sig. Ingen fråga var konstig eller fel, kreativa lösningar oc h tillgänglighet var en självklarhet och engagemanget på topp precis hela tiden. Jag kan varmt rekommendera Susanne Persson Fastighetsförmedling för såväl köpare som säljare.”


- Linda & Oscar, säljare Hornsgatan 45 Södermalm köpare Hallandsvägen 7 Edsviken

”Jag anlitade Susanne Persson Fastighetsförmedling vid försäljningen av min lägenhet i Hammarby Sjöstad för ett år sedan. När det nu var dags för försäljning igen fanns ingen tvekan vid val av mäklare. Susanne Person själv är en fantastisk person, professionell och driven men samtidigt mycket lyhörd och ödmjuk. Hon brinner verkligen för sitt jobb och lägger ner hela sin själ i uppdragen. Så tack vare Susanne, och hennes trevliga och kompetenta team, på kontoret samt stylister, fotograf etc, har jag åter igen gjort en lyckad lägenhetsförsäljning.”


- Agneta Jonsson – Båtbyggargatan & Hägerstensvägen

”Jag rekommenderar varmt Susanne Persson Fastighetsförmedling. Susanne och hennes team är kunniga och serviceinriktade. De är noggranna, tar reda på alla fakta, presenterar objektet på bästa möjliga sätt och bemöter både säljare och potentiella köpare på ett professionellt sätt. Att Susanne och hennes kollegor dessutom är mycket trevliga gör hela processen både trivsam och smidig. Jag anlitar gärna åter Susanne Persson vid nästa bostadsaffär.”


- Maria Kay – Östermalmsgatan


”Som köpare hade vi sett hur extremt engagerat, kunnigt och hjälpsamt hon bemötte alla spekulanters frågor om allt från golvvärme till grannar. Aldrig hade vi stött på en mäklare som var precis lika engagerad i både säljare och köpare – och vi hade själva märkt vilken trygghet det gav oss i den ofta stressiga köpprocessen. Susanne säljer inte genom att vara krängig, hon säljer genom att vara hjälpsam, passionerad, påläst och full av energi. Och ha fingertoppskänsla.”


- Jens Stenberg – Brännkyrkagatan

”Jag är mycket nöjd med Susanne Persson Fastighetsförmedling, som nyligen hanterade försäljningen av min lägenhet i Birkastan. Alla steg i försäljningsprocessen hanterades mycket professionellt och förtroendeingivande och slutpriset landade högt över förväntan.


Jag ger Susanne Persson Fastighetsförmedling mina bästa rekommendationer.”


- Anna Martiin – Vikingagatan

Memory: 3 mb