Din oberoende mäklare Sollentuna

Vi på Susanne Persson Fastighetsförmedling förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus i Sollentuna. Det vi vill erbjuda våra kunder är en trygg förmedling för alla parter i affären, med målet att få nöjda kunder som gärna anlitar oss igen.

Därför har vi valt att utmärka oss med ett stort personligt engagemang där vi skräddarsyr varje uppdrag efter kundens förutsättningar och behov. Vi åtar oss bara ett fåtal förmedlingar åt gången. På så sätt kan vi erbjuda dig som kund den uppmärksamhet och service som krävs för att skapa bästa möjliga affär. Dessutom blir vårt jobb mycket roligare!

Eftersom en försäljning ofta går hand i hand med att köpa bostad, är vi också måna om att göra dig väl förberedd när du hittat ditt drömboende.

Vi har valt att vara en renodlad, oberoende mäklare utan kopplingar till någon bank, försäkringsbolag eller kedja. Däremot kan du få både ekonomisk och juridisk hjälp genom vårt nätverk. Vi arbetar även alltid utan bindningstid.

Våra fastighetsmäklare kan Sollentuna

Sollentuna ligger norr om Stockholm, med en kommun som är under en fantastisk utveckling. Med mål att få en helt ny karaktär, så byggs de centrala delarna av kärnan om. Även flera stora byggnationer för bostadsområden är på gång här. Både för företagare och privat personer är Sollentuna en oerhört starkt kommun att bo och leva i.

Inom det politiska området så satsar Sollentuna oerhört mycket på just denna fråga och de vill kännetecknas av god resurshållning och en god livsmiljö. Sollentuna gör ständigt satsningar och 2014 framgår det att Sollentuna kommun ska vara den första kommunen i landet som tillgodoser sina behov utan att tära på jordens resurser.  

Sollentuna erbjuder många fina skolor och dagis för barnfamiljer samt att det finns många tillgängliga grönområden att vistas i. Här finns även möjlighet till ett aktivt fritidsliv då det erbjuds en mängd olika aktiviteter och idrotter.

Om du funderar på att förändra ert boende hjälper vi mer än gärna till med att skapa en trygg affär för både dig och köpare.  Då flera av oss bor i området har vi god lokalkännedom och lång erfarenhet av Sollentuna där vi genomfört många försäljningar.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering, offert eller goda råd inför kanske en av livets viktigaste affärer. Fyll i nedan formulär så återkommer vi inom kort.

Kostnadsfri värdering av din bostad i Sollentuna


Memory: 1.75 mb