Din Mäklare i Åkersberga

Vi på Susanne Persson Fastighetsförmedling förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus i Åkersberga med fokus på norrort. Det vi vill erbjuda våra kunder är en trygg förmedling för alla parter i affären, med målet att få nöjda kunder som gärna anlitar oss igen.

Därför har vi valt att utmärka oss med ett stort personligt engagemang där vi skräddarsyr varje uppdrag efter kundens förutsättningar och behov. Vi åtar oss bara ett fåtal förmedlingar åt gången. På så sätt kan vi erbjuda dig som kund den uppmärksamhet och service som krävs för att skapa bästa möjliga affär. Dessutom blir vårt jobb mycket roligare

Eftersom en försäljning ofta går hand i hand med att köpa bostad, är vi också måna om att göra dig väl förberedd när du hittat ditt drömboende.

Vi har valt att vara en renodlad, oberoende mäklare i Åkersberga, utan kopplingar till någon bank, försäkringsbolag eller kedja. Däremot kan du få både ekonomisk och juridisk hjälp genom vårt nätverk. Vi arbetar även alltid utan bindningstid.

Våra fastighetsmäklare kan Åkersberga

Åkersberga som ligger i Österåker kommun är i stark framkant till att bli ett av de mest exklusiva områden att bo i. Pågående utbyggnad vid kanalen blommar upp och runt om staden byggs det oerhört fina bostadsområden.

Företagslivet här är starkt och har en fortsatt ökning tillsammans med alla människor som kommer. Att permanent bo i skärgården lockar allt fler och det visar sig att många uppskattar den avslappnande atmosfären som finns här. Vill du även uppleva något utöver det vanliga kan du besöka en av de alla tusen öar som finns här.

Vill du även hålla dig aktiv finns gott av utbud i form av tennis banor, fotbollsplaner, grönområden samt (sportcentrum) som är Österåkers största sportcentrum. För familjen erbjuder Åkersberga vackra skolor och hemtrevliga dagis för de små. Österåker är även kända för deras enormt vackra landskap som lockar många människor från Stockholm city.
 
Läget nära Österåkers skärgård och centrala Stockholm gör Åkersberga till ett mycket attraktivt bostadsområde! Om du funderar på att förändra ert boende hjälper vi mer än gärna till med att skapa en trygg affär för både dig och köpare.  Då flera av oss bor i området har vi god lokalkännedom och lång erfarenhet av Åkersberga där vi genomfört många försäljningar.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering, offert eller goda råd inför kanske en av livets viktigaste affärer. Fyll i nedan formulär så återkommer vi inom kort.

Kostnadsfri värdering av din bostad i Åkersberga


Memory: 1.75 mb