Välkommen till oss!

Jacob Setterberg

Ekonomiansvarig Läs mer om Jacob Setterberg

Jacob är delägare i Susanne Persson Fastighetsförmedling AB och ansvarar för marknadsföring, ekonomi och administration.

Jacob har arbetat som ekonomiansvarig och affärscontroller på större företag och driver även en redovisningsbyrå. På fritiden tränar han inför nästa vasalopp eller är ute på golfbanan.

Susanne Persson

Fastighetsmäklare Läs mer om Susanne Persson

Susanne Persson är fastighetsmäklare och delägare av Susanne Persson Fastighetsförmedling AB.

Susanne har en enorm energi, kärlek till livet och vilja att få hjälpa människor! I sin yrkesroll som mäklare lyssnar hon mycket noga till kundens behov och levererar, med ett engagemang utöver det vanliga för både köpare och säljare, rekordförsäljningar på löpande band. Susanne älskar försäljning och gör den viktiga skillnaden på en bra försäljning och en riktigt bra försäljning till sitt signum.

Susanne har tidigare arbetat på två av Stockholms största mäklarföretag som försäljningschef och affärsutvecklare och har även en lång erfarenhet inom ekonomi där hon arbetat som ekonomichef och controller på stora och medelstora företag. Hon är även ofta anlitad som föreläsare inom försäljning och ledarskap.

Patrik Bergström

Fastighetsmäklare Läs mer om Patrik Bergström

Patrik trivs i rollen som stöd, bollplank och rådgivare i din viktigaste affär i livet – alltid intresserad, proaktiv och väl förberedd. Förutom fastighetsmäklarutbildning har Patrik en bakgrund som civilekonom och konsult inom marknadsföring. Han förstår vad som gör din bostad unik och hur man presenterar det så attraktivt som möjligt. Patrik har engagemang och kundfokus för att säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela affären.

Patrik är uppvuxen i Täby, men har bott mestadels i Stockholms innerstad. Nu bor han i Danderyd med fru och två barn. Fritiden ägnas åt fotbollsträningar med sonen och gärna golf eller skidåkning.

Tommy Persson

Fastighetsmäklare Läs mer om Tommy Persson

Tommy Persson är fastighetsmäklare i samarbete med Susanne Persson Fastighetsförmedling AB.

En fastighetsaffär är det viktigaste man gör som privatperson här i livet. Med sin bakgrund som civilekonom och byggnadsingenjör kombinerat med lång yrkeserfarenhet inom marknadsföring och försäljning kan Tommy till säljare och köpare förmedla den professionella hjälp och trygghet som behövs i en fastighetsaffär. Tidigare har han arbetat som fastighetsmäklare på två stora mäklarföretag och sålt bostadsrätter i Stockholms centrala delar samt villor och tomter med hela Stockholmsregionen som arbetsfält.

Fastighetsmäkleriet präglas av mycket arbete men även en fastighetsmäklare behöver koppla av ibland och då hissar Tommy och hans fru gärna segel för en tur i Stockholms härliga skärgård.

 

Madeleine Thorén

Fastighetsmäklare Läs mer om Madeleine Thorén

Helene Darin

Fastighetsmäklare Läs mer om Helene Darin

Per Larsson

Fastighetsmäklare Läs mer om Per Larsson

Bengt Jähle

Mäklarassistent Läs mer om Bengt Jähle

Oscar Stridh

Fastighetsmäklare Läs mer om Oscar Stridh
Välkommen att kontakta oss!

Område


Memory: 1.75 mb