>

Saltsjö-Boo Tollareslingan 3

  • 3 rum och kök, varav 2 sovrum
  • Boarea 67 kvm
  • Byggår 2017
  • 3 500 000 KR
    accepterat pris
  • Avgift 3307 kr/mån

ACCEPTERAT PRIS, VÄNLIGEN KONATA MÄKLAREN FÖR VISNING! Juridisk person accepteras! Välkommen till en fantastiskt fin, ljus och välplanerad 3:a i nyskick, med genomgående hög standard och viss sjöutsikt från alla fönster samt balkongen!

Här får du inte bara en så gott som ny bostad, byggd 2017 - du får även lyxen av en härlig sjöutsikt från hela lägenheten, som har fönster längs hela långsidan mot kajen och vattnet! Allt i en mycket yteffektiv och praktisk bostad för såväl ett par som för en barnfamilj.

Kök och vardagsrum i helt öppen planlösning skapar en charmig och trivsam sällskapsdel som rymmer en rejäl loungedel och matplats med mera utan att det känns trångt. Även master bedroom är väl tilltaget med stora fönster som släpper in ljuset. De två sovrummen ligger i varsin ände av bostaden vilket ger en bra avskildhet.

Balkongen har ett österläge mot vattnet och får morgon- och förmiddagssol. Värt att lyfta fram är också husets två gemensamma takterrasser, varav en terrass har grill. Takterrasserna ger tillgång till stora uteplatser där man kan koppla av, grilla och umgås under sommaren.

Bostaden är som sagt i nyskick, byggd 2017 och med genomgående hög standard i material och utrustning. Stengolv i hallen ger en robust och stryktålig entré där man slipper oroa sig för att repa golvet med grus och smuts. Badrummet har klinker och övriga rum har eleganta parkettgolv. Vardagsrummet har dessutom nytt golv inlagt 2019. Varje lägenhet har egen tvättstuga i anslutning till badrummet.

Hela köket har integrerade vitvaror för en stilren känsla. Köksön ger extra arbetsyta och förvaring och stänkskydden ovanför arbetsbänken är lätta att rengöra och ger köket mycket karaktär. Bostaden går i vitt utom lilla sovrummet som har väggar i en sofistikerad grågrön nyans.

Förvaringsutrymmen är bra inplanerade med garderober i hallen och sovrummen. Till lägenheten hör även ett förråd på nedersta våningen. Föreningen har, förutom takterrasserna, en gemensam bastu, en övernattningslägenhet som man även kan använda som festlokal, samt en fin gemensam gård med grillplats. Garageplatser finns att hyra med möjlighet till elladdning.

Förutom närheten till vattnet är läget utmärkt ur många andra aspekter. Flera fina grönområden finns i närheten för friluftsliv och motion. Badplats finns exempelvis i Lännersta. Tre förskolor finns i området liksom även skolor, inklusive Tollare folkhögskola. Bra service finns och det går smidigt att åka in till Stockholm (Slussen) med bussar som går bara tio minuter bort.

Välkommen till ett superfint hem med eftertraktad sjöutsikt och ypperligt läge vid kajen, så gott som nybyggd och med stor balkong samt tillgång till två takterrasser!

PLANLÖSNING:

HALLEN är yteffektiv och praktisk med garderober och överskåp som ger bra förvaringsutrymme samtidigt som de ramar in nischen för ytterkläder och skor. Stengolvet är både elegant och robust, här behöver du inte oroa dig för att gå in med grus under skorna. Väggarna är vita.

BADRUMMET är stort och välplanerat med en avgränsad tvättdel före själva badrummet. Hela utrymmet har ljusgrått klinkergolv och matchande helkaklade väggar med smakfulla gråa plattor. Tvättdelen är välinredd med arbetsbänk och förvaring ovanför maskinerna. Badrummet har badkar och gott om förvaringsplats.

VARDAGSRUMMET är ett fantastiskt sällskapsrum, framför allt tack vare det massiva ljusinsläppet från fönstren längs hela långsidan, som släpper in den maffiga utsikten över kajen och vattnet. Ljuset och den öppna planlösningen som inkluderar köket skapar en väldigt trivsam och social miljö för allt från vardagsliv till umgänge med vänner. Det vackra parkettgolvet är nyinlagt 2019 och väggarna är vita.

KÖKET är utmärkt planerat med generös skåpinredning och rejält med arbetsytor, trots att köket som helhet tar ett fåtal kvadratmeter i anspråk, vilket ger maximal plats till umgängesytorna. En del av lösningen är köksön som ger bra med extra förvaring och arbetsyta samtidigt som den skapar en naturlig avgränsning mot loungedelen. Skåpinredningen är vit med snyggt kontrasterande stänkväggar ovanför arbetsbänken.

BALKONGEN är hela 7,5 kvm vilket ger en långsträckt och bra yta för ett litet bord och sköna stolar, där man kan njuta av mysiga frukoststunder på sommaren då balkongen har morgonsol. På kvällen får man istället skugga och svalka till middagar eller kvällsmys härute. Det höga och tämligen fria läget ger en trevlig utsikt ut över sluttningen, kajen och vattnet.

SOVRUM 1 är ett bra barnrum med plats för både säng och skrivbord med mera. Rummet har stort fönsterparti längs kortsidan mot vattnet och är fint inrett med parkettgolv och målade väggar i grågrönt. Här finns en inbyggd mindre garderob. En skjutdörr mot vardagsrummet sparar plats.

SOVRUM 2 är ett härligt master bedroom, också med fönster längs hela balkongen och sjösidan vilket ger ett massivt ljusinsläpp. Här ryms förutom dubbelsäng även exempelvis byrå eller ett litet skrivbord. Rummet har gott om egen förvaringsplats i en inbyggd garderobsvägg. Väggarna är vita och golvet parkett.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet. Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 67m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Bergvärme

TV- och internetanslutning

Viasat Fibernät finns via Zmarket vilket innebär att ni själva kan välja leverantör.

Bilplats

64 garageplatser varav 2 är handikapplatser. 11 Elbilsplatser finns

Övriga byggnader

Gemensamma utrymmen:
Bokningsbar relaxavdelning med bastu
Gemensamhetslokal om 53 kvm som kan abonneras för större tillställningar
Cykelrum
Barnvagnsrum
3 gemensamma takterrasser
Källarförråd
Två soprum

Ekonomi, månadsavgift

i Brf Lord Lambourne. Accepterat pris 3 500 000 kr. Avgift 3 307 kr/mån. Värme och vatten ingår
Andel i föreningen är: 1.2%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening

Brf Lord Lambourne. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1183 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

473 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 4.25 mb