>
  • Planlösning

Kvarnskogen Skogvaktarestigen 3

  • 5 rum
  • Boarea 146 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2006
  • Tomtarea 406 kvm

Välplanerad villa i barnvänligt område. Kontakta mäklaren för visning och mer information!

Med känslan av att bo mitt i naturen, men med täta kommunikationer in till stan ligger denna välplanerade villa i två plan. Huset består av ett socialt plan med öppna sällskapsytor och en privat övervåning för sömn och rekreation. Två helkaklade badrum. Altaner på båda sidor av huset och balkong. Carport och stenlagd uppfart ger gott om plats för två bilar. Rejält förråd.

Läget i Östra Kvarnskogen är naturskönt, tyst och avskilt, men ändå nära till det mesta. Området är barnvänligt, helt utan genomfartstrafik och med en stor allmänning med egen pulkabacke där barnen kan leka. Bara 200 meter till förskola och flera andra skolor som Rösjötorp, Rösjöskolan och Gärdesskolan, finns i närheten. I Edsberg, fem minuter bort på cykel, finns Ica Maxi och vårdcentral. Var femte minut går bussen till Sollentuna centrum och pendeltåget eller Mörby Centrum där du kan hoppa på röd linje. För ett ännu större shoppingutbud tar du dig enkelt till Täby centrum eller Mall of Scandinavia. Med bil går det snabbt att ta sig upp på E4:an, varifrån man tar sig till Arlanda på 30 minuter.

På Skogvaktarestigen är det nära till friluftsliv, med fina löpspår och cykelvägar precis inpå knuten. Bad finns i Rösjön och på vintern skridskobana både på Edsvikens is och på sjön Norrviken. Det finns också gott om utflyktsmål för hela familjen så som Edsviks konsthall, Edsbergs slott, Edsbacka Wärdshus för att bara nämna några.

Fakta

Typ

Sollentuna - Lergöken 2. - 2 plan. Byggår: 2006.

Storlek

Boarea ca 146m². 5 rum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

2 plan.

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Puts (2-stegstätad). Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster.

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Fiber (SEOM stadsnät)

Övriga byggnader

Carport, förråd

Ekonomi

0 kr. Taxeringsvärde: 6 127 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 3 523 000 kr. Värdeår 2006. Befintliga pantbrev är på beloppet 4 500 000 kr.

Energideklaration

Energiprestanda: 94 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2013-04-02

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Lerkrukan GA:4, Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Lerkärlet GA:1, Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Lerkärlet GA:2, Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Lerkärlet GA:3

Planbestämmelser

Detaljplan

Planlösning

Planlösning

Alla bilder

Karta

Dokument

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 4.75 mb