>

Tegelhagen Skogstorpsvägen 126

  • 3 rum och kök, varav 2 sovrum
  • Boarea 76 kvm
  • Byggår 1976
  • 3 750 000 KR
    utgångspris
  • Avgift 4543 kr/mån

Härlig trea med radhuskänsla och 24 kvm terrass!

Välkommen till en 3:a på 76 kvm, med mysig radhuskänsla och stor uteplats på 24 kvm, i lugna kvarter och i en förening med eget poolområde.

Nu finns chans till en välrenoverad, trivsam och fräsch marklägenhet med radhuskänsla tack vare egen ingång och stor terrass. Bostaden har 3 rum på 76 kvm och är mycket fint planerad med stora sällskapsytor och sovrum i varsin hörna av lägenheten. Allt i ett lugnt, idylliskt område i Tegelhagen, med låga hus, bilfria gårdar och mycket grönska.

Lägenheten får mycket ljusinsläpp och har en genomtänkt, lagom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det gör att köket är separat samtidigt som sällskapsytorna hänger samman och man kan prata med varandra och med gäster medan man pysslar i köket.

Terrassen är ett gediget trädäck på hela 24 kvm, i insynsfritt läge på baksidan och med sol från morgon till tvåtiden - en härlig uteplats att njuta av från frukost till långa sena kvällar med grillning eller bara avkoppling. Nedanför terrassen finns möjlighet till egna planteringar.

Bostaden är smakfullt och gediget renoverad, badrummet renoverades 2008, köket 2011 och 2019 lades nytt golv i kök och vardagsrum. Det innebär ett väldigt fräscht och modernt hem i mycket gott skick och med elegant interiör. Golven är parkett i kök, klädkammare, sovrum och vardagsrum, klinker i hall och badrum. Väggarna är genomgående vita eller ljusgråa.

Det finns frikostigt med förvaringsutrymmen i form av två stora förråd/klädkammare inne samt ett utomhusförråd om ca 2 kvm intill terrassen.

Få föreningar är så välutrustade som den här, med eget poolområde inklusive bastu. I övrigt finns en gemensam gård, två tvättstugor, festlokal, gym och cykelförråd. Det finns även p-platser och garageplatser att hyra via kö. Mer information om föreningen finns på www.sollentunahus1.se.

Tegelhagen är ett populärt område med en unik kombination av småstadskänsla, gröna gårdar och mycket trygghet då det inte är någon biltrafik kring husen. Området ligger intill Tegelhagens naturreservat med stigar, grillplatser och badplats intill Sollentuna båtklubb. Här är allt serverat för promenader, löpning och andra utomhusaktiviteter, bad och picknick.

Det naturnära läget hindrar inte att det är lika nära till service, restauranger, skolor och förskolor. Kring Silverdals torg på gångavstånd finns närlivs, café, gym och restauranger, större shoppingutbud finns i Sollentuna centrum. I Helenelunds centrum finns också matbutiker och annan service. Lillstugan är en anrik och uppskattad kvarterskrog i Silverdal.

Tegelhagen ligger mycket bra till kommunikationsmässigt med bussar till Stockholm, Kista, Sollentuna C och Danderyd snabbt och smidigt. Helenelunds pendeltågsstation ligger på promenadavstånd och därifrån har du bra pendlingsmöjligheter till både Stockholm och Uppsala. Pendeln går även till Arlanda.

Välkommen till en mycket tilltalande, elegant och trivsam trea med riktigt stor uteplats, i ett naturnära område med småstadskänsla nära stan!

PLANLÖSNING:

HALLEN är inredd med klinkergolv och ljusgråa väggar. Här finns plats för klädavhängning och i väggen finns ett stort inbyggt förrådsutrymme under trappan till grannlägenheten. I den inre hallen finns en stor klädkammare som även nås från master bedroom.

SOVRUM 1 till vänster om hallen har sitt fönster mot den lugna framsidan och gården. Här ryms både säng, skrivbord och förvaring i ett avskilt rum med ljusgråa väggar och ekparkettgolv.

BADRUMMET helrenoverades 2008 mycket fint, med inbyggd duschhörna med kakelvägg och glasdörr, elegant ljust klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Till detta har du en snygg väggspegel med belysning och en tvättställskommod med flera lådor som ger rejält med förvaringsplats. I hörnet finns en yteffektiv egen tvättstuga med tvättpelare samt både över- och underskåp. Det finns även handdukstork.

KÖKET är smakfullt och påkostat renoverat 2011 med generös skåpinredning i vitt samt svarta bänkskivor. Ovanför arbetsbänkarna sitter vitt kakel. Här finns gott om svängrum och ytor för matlagning längs tre sidor. Maskinparken är modern med spis och fläkt, kyl och frys samt diskmaskin, alla i rostfritt utförande. Planlösningen är social med ett kök som är delvis öppet mot vardagsrummet men samtidigt utgör ett eget utrymme som innefattar en stor matplats mot framsidan. Väggarna är ljusa och golvet är parkett, nyinlagd 2019 i både kök och vardagsrum.

VARDAGSRUMMET sträcker ut sig över generösa ytor i ett lättmöblerat sällskapsrum, med fönstren och terrassdörren samlade mot baksidan. Genom dem får rummet ett rikligt ljusinsläpp men utan insyn. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och hemmabio, bokhylla med mera. Här ryms även en extra matsalshörna om man så vill. Väggarna är vita.

TERRASSEN är på hela 24 kvm och ligger ogenerat med inramning av grönska som ger närmast total insynsfrihet. Läget mot sydöst ger sol från morgon och fram till cirka 14, perfekt för mysiga sommarfrukostar och luncher i solen. På kvällen när luften värmts upp är det istället skönt med skugga och svalka till grillkvällarna. Det stora trädäcket rymmer både matgrupp och vilstolar. Balkongen ovanför ger tak till en del av ytan.

SOVRUM 2 ligger bredvid vardagsrummet med utsikt mot baksidans altan. Det är bostadens naturliga master bedroom, stort och luftigt med plats för flera möbler förutom dubbelsäng. Sovrummet har också ingång till klädkammaren.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 077. Hiss finns ej.

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 76m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

ComHem Fiber via Sollentuna Stadsnät

Bilplats

Det finns 74 parkeringsplatser samt 94 garageplatser som tillhör föreningen, separat kö, se föreningens hemsida för mer information.

Övriga byggnader

I föreningen finns pool, bastu, festlokal samt två tvättstugor (4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, mangel, torkskåp och torkrum i varje tvättstuga).

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 077 i RB Brf Sollentunahus nr 1. Utgångspris 3 750 000 kr. Avgift 4 543 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Övrig driftkostnad 1 058 kr/mån, varav:
Annat: 300 kr
El: 550 kr
Försäkring: 208 kr

I kostnaden "övrigt" ingår kostnad för bredband. Uppgift avseende driftskostnad kommer från säljaren.
Andel i föreningen är: 0.59984%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

RB Brf Sollentunahus nr 1. Allmänt om föreningen: Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 176 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Läs mer om föreningen på www.sollentunahus1.se. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

För frågor om eventuella avgiftsförändringar, information om upplåten mark samt energideklaration vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Frågor gällande andel årsavgift vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Överlåtelseavgift

1183 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

473 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb