>
  • Alternativ planlösning

Silverdal Silverdalsvägen 35

  • 2 rum och kök
  • Boarea 56.5 kvm
  • Byggår 2009
  • accepterat pris
    2 950 000 KR
  • Avgift 2776 kr/mån

Fräsch tvåa högst upp i modern fastighet, med mycket soltid, ljusa väggar och många fönster.

I naturnära Silverdal finns den här högt och fritt belägna tvåan, med inglasad balkong i sydväst där du njuter av solen från förmiddag till kväll

Lägenheten utgörs av en social del med ljusa sällskapsytor i öppen planlösning, och en privat del med sovrum och klädkammare. Rakt fram från den stilrena entrén kliver du in i ljust och luftigt vardagrum som ligger i öppen planlösning med det smakfulla köket. Från vardagsrummet har du utgång till den inglasade balkongen i bästa sydvästläge, med sol från förmiddag till kväll och utsikt över både hustak och trädtoppar.

Intill vardagsrummet ligger det ljusa sovrummet, som har en klädkammare i direkt anslutning. Även i den närliggande hallen finns en stor, inbyggd garderob med spegeldörrar som medföljer köpet. Utrymmet kan med fördel byggas om till ett gäst- eller arbetsrum. I andra änden av lägenheten ligger det smakfulla badrummet med infällda spotlights och kakel i mörkgrått och vitt, samt ljusgrå klinker på golvet. Omsorgsfullt valda material som ekparkett och klinkergolv i kombination med väggarnas ljusa ytskikt och lägenhetens många fönster ger en känsla av ljus, luft och kvalitet. Ett 7 kvadratmeter stort förråd finns i bostadshusets källare, och under huset finns ett låst varmgarage som nås via hissen.

Läget i Silverdal är optimalt. Här bor du nära skolor, förskolor, vatten, skog och natur och ändå så nära Stockholm city. Fastigheten är granne med närbutik, pizzeria, kinarestaurang, café, gym och frisör. Ett större utbud av service finns i Sollentuna centrum, Stinsen och Kista galleria. För ett aktivt friluftsliv finns härliga promenadstråk och mängder av motionsspår både sommar och vinter - Ursviks fritidsområde finns på andra sidan motorvägen. Vacker natur och mysiga badplatser finns både längs med Edsvikens vatten och Ulriksdals slottspark, samt på närliggande Järvafältet.

Kommunikationerna i Silverdal är utmärkta. Här passerar flera busslinjer som bland annat kan ta dig till Mörby centrum, Danderyds sjukhus och Kista där det finns tunnelbana, och busstation finns bara några steg från huset.. Pendeltågstation finns en kvarts promenad bort i Helenelund, och på vardagar går det i rusningstrafik direktbussar till Sergels torg. Med bil går det snabbt att ta sig upp på E4:an, varifrån man tar sig till Arlanda på 20 minuter och till Stockholm city på 10. Till Sollentuna Centrum och Kista Centrum tar det bara några minuter med bil.

Välkommen till ett bekvämt, naturnära boende i ett härligt område nära stan!

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 12-3413-1-5025-1, våningsplan 5 av 5. Hiss finns.

Storlek

2 rum och kök. Boarea ca 56.5m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

TV- och internetanslutning

Som kollektivansluten kund till Bredbandsbolaget har bostadsrättshavaren tillgång till baskanaler med möjlighet att teckna ytterligare kanalpaket. Avgiften för bredbandet, TV baspaketet och den fasta avgiften för telefoni hos Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.

Bilplats

Föreningen erbjuder via Skanska garageplats för 901 kr/mån, mc-plats 440 kr/mån under tak och utomhusplats 450 kr/mån. Separat kö gäller.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 12-3413-1-5025-1 i Silverdals torg. Accepterat pris 2 950 000 kr. Avgift 2 776 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 400 kr/månad samt hemförsäkring ca 150 kr/månad.
Totalt per månad ca 550 kr, sammanräknat per år ca 6 600 kr.
Uppgifter från säljaren samt bostadsrättsföreningen
Andel i föreningen är: 0.46681%. Andel av årsavgiften är: 0.507%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Silverdals torg. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Energiprestanda 127 kWh/m² per år

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från föreningen. (2019-08-18)

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alternativ planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 3.75 mb