• Planlösning

Kungsholmen - Hornsbergs Strand Sara Lidmans Gata 6

  • 4 rum och kök, varav 3 sovrum
  • Boarea 100.5 kvm
  • Byggår 2012
  • 7 350 000 KR
  • Avgift 4009 kr/mån

En toppenfräsch 4:a byggd 2012, med 2 balkonger, finns nu tillgänglig i lugnt läge nära Mälaren, badbryggor, service och kommunikationer

Flytta till ett fantastiskt läge nära vattnet vid Hornsberg, avsides och lugnt men ändå med snabb tillgång till innerstan, i denna 4:a på 100 kvm med 2 balkonger. Bostaden är väldigt välplanerad och social, med kök och vardagsrum över en samlad sällskapsyta och tre stora sovrum.

Många fönster ger ett generöst ljusinsläpp och massor av sol hela dagen. Här finns även bra möjligheter att njuta av solen på en större och en mindre balkong, varav den större hör till master bedroom och har utsikt över den trevliga gården. Den mindre ger utsikt mot gatan.

Då huset är byggt 2012 är interiör och utrustning i utmärkt skick och av hög, modern standard. Med andra ord är det bara att flytta in, utan behov av renovering eller förbättring. Golven är genomgående i robust ekparkett utom i entré och badrum som har klinkergolv, badrummet har även golvvärme. Fönsterbänkarna är i sten och väggarna är genomgående vitmålade.

Lägenheten är också utformad utifrån dagens familjebehov av förvaring, med garderober i alla sovrum och dessutom ett stort förråd intill hallen. Föreningen har även platser för elbilar, samt cykelgarage och barnvagnsrum/rullstolsrum.

Föreningen har 2 gemensamma gårdar, där gården närmast denna bostad har studsmatta och sandlåda för barnen, gemensam odlingslåda, utemöbler och pergola. Läget är väldigt lugnt och tyst på en smågata i ett trevligt område där du samtidigt har nära till allt. Njut av ett sjönära läge med ett stenkast till badbryggor och fina promenad-, löp- och cykelstråk längs vattnet! För barnen finns lekparker och 4H-gård i närheten och för de vuxna finns kallbadhus, tennishall och uthyrning av segelbåtar. En populär park i närheten är Uggleparken.

Vardagspusslet blir enkelt tack vare flera bra förskolor och skolor i närområdet, samt ett riktigt stort serviceutbud vad gäller både mataffärer, restauranger och kaféer. Här finns exempelvis en utmärkt fiskaffär och ett centrum med Ica Maxi, systembolag, frisörer med mera. För ytterligare shopping kan du promenera bort till Västermalmsgallerian.

Kommunikationerna är både nära och många. Till Kristinebergs t-bana (gröna linjen) och Stadshagen (blå linjen) är det bekvämt gångavstånd och några minuter bort har du fyra busslinjer; 50, 56, 61 och 65, som bland annat går till Fridhemsplan, Odenplan, Cityterminalen, Essingeöarna, Skeppsholmen.

Välkommen till en härlig 4:a i lugnt, barnvänligt läge alldeles nära vattnet, badbrygga, service och kommunikationer!

PLANLÖSNING:

HALLEN välkomnar in på ett stilfullt mörkt klinkergolv, i ett kapprum med vita väggar och bra utrymme för klädavhängning. I hallgången finns utrymme för ytterligare möbler, t ex sideboard eller bokhylla.

BADRUMMET är väl tilltaget, lättstädat och bra planerat, med badkar längst in och stor egen "tvättstuga", komplett med arbetsbänk och flera skåp ovanför maskinerna. En praktisk sak är tvättställskommoden som är extra bred med dubbla lådor och tvättställ. Interiören är mörka klinker och helkaklade vita väggar. Här finns även en handdukstork.

KÖKET av märket Myresjökök är ett yteffektivt och rejält arbetskök i vinkel, med svarta bänkskivor i granit och vit skåpinredning samt vitt kakel i arbetsdelen. Maskinparken är i rostfritt och omfattar spishäll och fläkt, inbyggd ugn och mikro, kyl och frys samt diskmaskin. Köket rymmer en spatiös matplats för uppåt 6-8 personer vid behov, och tack vare öppenheten mot vardagsrummet är det enkelt att utöka matplatsen vid större tillställningar.

VARDAGSRUMMET är en härlig sällskapsdel med mycket ljusinsläpp från två håll och generösa ytor för soffgrupp och hemmabio i den stora loungedelen mot gården. Här finns även gott om plats för bokhylla, fler sittmöbler med mera, i en social miljö som är lika trivsam till vardags som när man har gäster. Väggarna är vita och golvet är ekparkett i hela lägenheten.

LILLA BALKONGEN på 1,9 kvm nås från köket och har läge mot öster och morgonsolen som lyser här från gryningen till tidig eftermiddag. Balkongen är smal och långsträckt, bra som vädringsbalkong men inbjuder även till att sätta sig i en skön stol i dörröppningen för att koppla av med frukostkaffet.

SOVRUM 1 närmast vardagsrummet är ett fint barnrum med vita väggar och fönster på lägenhetens långsida. Här finns en loftsäng med inbyggda hyllor samt utrymme för skrivbord undertill.

SOVRUM 2 är mittenrummet, ytterligare ett ljust och lättmöblerat barnrum med plats för skrivbord och andra möbler förutom säng. Båda barnrummen har dubbelgarderob och vita väggar.

SOVRUM 3 är avsevärt större än de andra och ger de vuxna ett väl tilltaget master bedroom med mycket luft och massivt ljusinsläpp från fönstret och glasdörren till stora balkongen. Här är det enkelt att sova gott och lika enkelt att ha ordning på kläderna i den inbyggda stora garderobsväggen med spegelskjutdörrar.

STORA BALKONGEN är hela 5,7 kvm och har suveränt läge mot sydväst, vilket ger sol från omkring 10-tiden till tidig kväll på sommaren. På den fina trätrallen kan du möblera med bord och stolar, eller några nätta loungemöbler, för att njuta av allt från mysiga frukostar till sena ljumma kvällar med utsikt över gården.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 317. Hiss finns.

Storlek

4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea ca 100.5m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Ownit

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 317 i Brf Välbehaget. 7 350 000 kr . Avgift 4 009 kr/mån. inkl. värme, bostadsrättstillägg Övrig driftkostnad 1 088 kr/mån, varav:
Annat: 200 kr
El: 444 kr
Vatten/avlopp: 444 kr

Uppgifter enligt säljaren.

El och vatten läses av och debiteras efter förbrukning.
Obligatoriska tillägget för kabel-TV och bredband är 200 kr/mån (det som redovisas under övrigt ovan).

Andel i föreningen är: 0.5058%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda: 70 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2014-10-02

Bostadsrättsförening

Brf Välbehaget. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Mer information om föreningen hittas med fördel på föreningens hemsida www.brfvalbehaget.se

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Överlåtelseavgift

1183 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

473 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ej angiven

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6.25 mb