>

Järvastaden Igelbacken 34

  • 6 rum, varav 4-0 sovrum
  • Boarea 144 kvm
  • Biarea 8.5 kvm
  • Byggnadstyp .
  • Byggår 2013
  • Tomtarea 336 kvm

I ett av Järvastadens bästa lägen, med tomt intill Igelbäckens naturreservat, väntar denna tilltalande villa med gaveltomt och hela 6 rum på 144 kvm!

Med sin genomtänkta planlösning känns detta hus större än sina 144 kvm, särskilt som det har hela 6 rum och samtidigt en stor, öppen entrévåning med stort vardagsrum. Från sällskapsdelen har du fantastisk utblick över baksidan och skogen genom glaspartier ner till golvet - en sagolik miljö för avkoppling med familjen och mysiga middagar med vännerna.

Altanen blir på sommaren en naturlig utökning av vardagsrummet, för grillkvällar, utemiddagar och frukoststunder i solen. Från trädgården kan du promenera eller springa rakt ut i Igelbäckens naturreservat! Gavelläget ger extra stor tomt med gräsmatta även på sidan, vilket innebär mer avskildhet och avstånd till grannhus, fler fönster samt möjlighet att gå runt huset även på "yttersidan".

Allrum på övervåningen ger ett välkommet extra vardagsrum, och ändå är det gott om plats kvar till 4 rymliga sovrum. Även köket är stort och praktiskt med mängder av skåp i en elegant Vedum-inredning samt bardisk och modern utrustning från Siemens.

Genomgående ljust ekparkettgolv och vita väggar i rummen ger utrymme för att sätta egen färg och prägel på bostaden med målning eller tapeter. Trapphusets vägg sticker ut med en snygg grafisk tapet i svart/vitt.

Carporten rymmer en bil och infarten ytterligare en bil. I carporten finns även ett förråd på 8,5 kvm för grill, utemöbler med mera. Frys i förrådet ingår inte i köpet.

Utöver gavelläget ligger huset på en lugn, fridfull återvändsgata utan genomfartstrafik. På andra sidan tomtgränsen har du Igelbäckens härliga naturreservat för utflykter, motion och upptäcktsfärder i skog och mark. Reservatet ansluter även till Ursviks motionsområde med spår för både löpning och skidåkning med mera.

Vänder du blicken åt andra hållet har du småstadskänslan och servicen i barnvänliga Järvastaden för dina fötter, med gångavstånd till förskolor och skolor, mataffär och annan service som gym, restauranger, café med mera. Större shoppingcentrum som Kista och Mall of Scandinavia når du snabbt med bil, buss eller cykel.

Kommunikationerna är väplanerade, med bussar genom området som bland annat går till Hallonbergen, Bergshamra, Mörby centrum samt Solna C, där du kan byta till t-bana. Till Hallonbergens t-bana tar det dock bara någon kvart att promenera.

Välkommen till en av Järvastadens mest attraktiva hem - en bostad i nyskick, med underbara sällskapsytor, gavelläge och naturen inpå knuten!

Fakta

Typ

Solna - Grönlingen 74. Byggår: 2013.

Storlek

Boarea ca 144m², biarea ca 8.5m². 6 rum, varav 4-0 sovrum
Areauppgifter enligt ritning(ar)

Tomt

Tomtarea 336 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: FTX-system.

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Fiber

Ekonomi

Pris 0 kr. Taxeringsvärde: 4 947 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde: 2 362 000 kr. Värdeår 2013.

Total driftkostnad 29 578 kr/år, varav:
El: 9 932
Försäkring: 4 494
Renhållning: 1 400
Samfällighet: 3 100
Uppvärmning: 8 948
Vatten/avlopp: 1 704

Summa ca 2 465 kr per månad. Uppgifterna kommer från säljarna.
Samfällighetsavgiften inkluderar Telia Trippel Play.

Övrigt

Beträffande biarean skiljer sig denna från ritning JM (8,5 kvm) och fastighetsutdraget (8 kvm) - kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Sammanställning Bilplats

Carport.

Rättigheter last

Officialservitut Avlopp

Planbestämmelser

Detaljplan (2008-01-28)

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb