• Entréplan
  • Övre plan

Silverdal Rådans Gårdsväg 43

  • 3 rum och kök
  • Boarea 96 kvm
  • Byggår 2017
  • utgångspris
    4 900 000 KR
  • Avgift 5146 kr/mån

I det attraktiva området intill ett naturreservat finns nu denna nyproducerade bostad tillgänglig, en högklassig 3:a, möjlig 4:a, med radhuskänsla.

Välkommen till en välplanerad och nybyggd 3:a, möjlig 4:a, på 96 kvm intill naturreservat, med tre minuters promenad till Edsvikens vatten och tio minuter till Silverdals torg! Bostaden har en fin radhuskaraktär och är optimalt planerad. Den ingår i Brf Gårdslängorna och ligger väldigt fint i naturnära läge längst in i en lugn del av Silverdal.

Bostadens planlösning är genomtänkt med öppna sällskapsytor på entréplan, och allrum plus sovrum på övre plan, där du kan disponera rummen på olika sätt. Som nämnts kan ett av sovrummen göras om till två sovrum för att skapa en 4:a. Det finns också mycket gott om förvaringsplats i hela tre klädkammare/förråd.

Interiören präglas genomgående av smakfulla och fina detaljer utöver standard, som beslag och handtag i läder på skåp och lådor, vackra klinkergolv och elegant skåpinredning i både kök och badrum. Material och ytskikt är gedigna med parkettgolv, klinker i badrummen samt vita väggar.

Läget är svårslaget, alldeles intill stora naturområden med motionsmöjligheter, samt några minuter till Edsviken med badplatser och strandpromenad. Här får du och din familj ett hem nära natur och badmöjligheter, samtidigt som det finns bra service och kommunikationer. Från området är det bara några minuters promenad ner till Edsvikens vatten med badplats och strandpromenad, förutom de fina strövområdena alldeles intill.

Åt andra hållet går det nästan lika snabbt att promenera bort till Silverdals torg, där du hittar det mesta du behöver av vardagsservice, som livsmedelsbutik, gym, café, restauranger, frisör med mera. I närheten finns också flera populära förskolor och skolor. För större shoppingturer kan du cykla eller ta bilen till Sollentuna, Kista och Mall of Scandinavia.

Kommunikationerna är smidiga med direktbuss till och från Sergels torg vardagar morgon och kväll från en busshållplats ca 10-12 minuter bort. Andra busslinjer i området trafikerar Sollentuna centrum och pendeltågsstation, samt Kista, Danderyds sjukhus, Mörby centrum, Karolinska sjukhuset med mera. Pendel kan du ta både från Sollentuna eller närmast från Helenelund.

Välkommen att flytta in i en superb bostad med radhuskarakär, med hög klass på interiören, allt i önskeläge intill skog, naturreservat och badplats!

PLANLÖSNING:

Entréplan

HALLEN är ljus med bra plats för klädavhängning där du sedan välkomnas in i den öppna planlösningen med vardagsrum och kök. Det eleganta svarta klinkergolvet är tåligt och gör att hallgolvet inte behöver slitas eller skadas av grus med mera. Väggarna är vita.

KÖKET är bra planerat med rejäla arbetsytor och generös skåpinredning. Interiören är både stilren och elegant, och maskinparken modern med spis och fläkt samt integrerad diskmaskin och dubbel kyl och frys, också integrerade. Köket får mycket ljus från fönsterpartiet mot framsidan. Väggarna är vita och golvet parkett.

VARDAGSRUMMET som tillsammans med kök är en härlig öppen yta och ger en känsla av rymd där du kan möblera med både soffa samt matplats för det sociala livet. Stora glaspartier ner till golvet ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet inramas av vita väggar och parkettgolv.

DUSCHRUMMET är stort och mycket fräscht, med snyggt grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrumsmöblerna omfattar en smakfull tvättställskommod och här i duschrummet finns också den egna tvättstugan, med arbetsbänk och överskåp ovanför maskinerna.

FÖRRÅDET på entréplan är mycket rymligt och går att inreda för gott om förvaring.

Övervåning

SOVRUM 1 är ett underbart och spatiöst sovrum där barnen har mycket plats för lek och kan umgås med kompisar när de vuxna har middagar nere. Det är förberett så det går att dela av rummet till två barnrum om man så vill. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2 är ett inbjudande sovrum med garderob och fönster i öster. Rummet är målat i vitt.

BADRUMMET är inrett som duschrummet, med likadana eleganta badrumsmöbler, men här har du ett stilfullt badkar istället för enbart dusch.

KLÄDKAMMAREN och yttterligare ett FÖRRÅD erbjuder fantastiskt mycket förvaring i denna bostad.

Fakta

Typ

Bostadsrättsradhus, lgh. nr. 00004. Hiss finns ej.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 96m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

TV- och internetanslutning

Fiber genom Sollentuna stadsnät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang för de tjänster som önskas.

Bilplats

Varje lägenhet har tillgång till en parkeringsplats. Inom föreningen finns två p-platser med snabbladdning av el samt tre handikappanpassade p-platser. Fördelning sker av styrelsen och platserna kan komma att ändras över tid vid förändring av behov.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 00004 i Brf Gårdslängorna. Utgångspris 4 900 000 kr. Avgift 5 146 kr/mån. Inklusive fjärrvärme, FTX-ventilation, vatten, parkeringsplats, samt bostadsrättstillägg. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel, försäkring samt tv och internet. Se ekonomisk plan för uppskattade driftskostnader.
Andel i föreningen är: 5.58%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening

Brf Gårdslängorna. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Energideklaration samt andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram - kontakta mäklaren för mer information. För frågor avseende upplåten mark samt eventuella avgiftsförändringar vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Entréplan
Övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb