>
  • Ursprunglig planlösning entréplan
  • Ursprunglig planlösning övre plan

Rådans gårdsväg 1

  • 5 rum och kök
  • Boarea 112 kvm
  • Byggår 2017
  • accepterat pris
    6 700 000 KR
  • Avgift 3995 kr/mån

En av de gedigna och mycket tilltalande villorna vid Rådan väntar på familjen som söker livskvalitet i lugnet och naturen, men utan att lämna stan.

*** Accepterat pris ***

Missa inte möjligheten till ett av de eleganta och genomtänkta bostadsrättsvillorna vid Rådans naturreservat, med 5 rum på 112 kvm och uteplats på första parkett mot skogen. Stora fönster och generös takhöjd på båda våningarna skapar ett enastående ljus i hela bostaden, och en underbar känsla av rymd inte minst på övre plan där takhöjden går upp till nock i alla rum.

Att kunna bo i naturen men ändå så nära city, i en fristående bostadsrättsvilla med grannar bara på en sida är en ovanlig lyx i Stockholm. Det som gör det möjligt är en otroligt bra placering och planering av området. Bakom huset har du naturreservatet med skog för strövtåg och friluftsliv, det är även gångavstånd ner till Edsvikens vatten och strandpromenad.

På entréplan är husets sällskapsytor samlade i en delvis öppen planlösning där man tagit bort ett sovrum för att öppna upp en matsal som rymmer större sällskap - en perfekt lösning för familjen som gärna umgås kring måltider, och som kanske inte behöver så många sovrum. Det går givetvis annars att återställa väggen och sovrummet.

Takhöjden ger förutom härlig rymd även dubbla skåp i köket, och interiören är genomgående påkostad och av hög standard, med vacker enstavsparkett (klinker i badrummen). Vita väggar förstärker ljuset och jordnära färger på garderobsdörrar med mera harmonierar med hela områdets karaktär där arkitektur och material är omsorgsfullt valda för att smälta in i naturen runt omkring.

Till huset hör en uteplats som sträcker sig runt både baksidan och gavelsidorna, med vinklar, vrår och mysiga ytor för alla sorters uteliv, grillmiddagar med mera. På övervåningen finns ytterligare en uteplats i form av en terrass på hela 15 kvm, också i helt ogenerat läge med utblick över skogen bakom huset.

Då dessa hus är nästan nybyggda får du här ett bekymemrsfritt hem med modern känsla och fantastiskt läge nära natur, vatten och strandpromenad, samtidigt som du har tillgång till service, stadspuls och kommunikationer - det bästa av alla världar. Larm från Verisure finns som kan övertas, uppfarten rymmer två bilplatser och föreningen har ett gemensamt förråd där det finns stege, spadar med mera.

Naturreservatet på baksidan innebär att det inte kommer att byggas några bostäder där. Samtidigt som huset ger känslan av att bo på landet är det gångavstånd till all tänkbar vardagsservice, som förskola inom 800 meter, flera bra skolor i närområdet samt Silverdals torg där det fins en närbutik, café, sushi och pizzeria, gym med mera.

Bussar går 5 minuter bort och tar dig till bland annat Sollentuna station och centrum, det går även direktbussar till och från city vardagar morgon och kväll på 20 minuter. Med bil når du city på tio minuter utanför rusningstrafik.

Välkommen till ett radhus i absolut toppklass vad gäller utseende, kvaliteter och läge — fristående och med naturreservat bakom knuten!


PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är rymlig och välkomnande, med plats för klädavhängning och en inbyggd garderobsvägg med eleganta grågröna dörrar. Väggarna är vita och innanför entrédelen fortsätter hallen i ett luftigt trapphus.

DUSCHRUMMET är mycket fräscht inrett med grått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Duschhörnan är väl avskild och har en glasvägg som extra stänkskydd. Inredningen är genomtänkt och snygg med inbyggd hyllkant och ett rymligt väggskåp bredvid en stor väggspegel. Innanför duschrummet ligger tvättstugan, likadant inredd med klinkergolv och helkaklade väggar. Här finns även en bra arbetsbänk och gott om förvaring.

KÖKET är stilrent och smakfullt med ljusgrå skåpinredning med massor av förvaringsutrymme, bland annat tack vare takhöjden som ger plats för dubbla rader av överskåp. Köksön ger ytterligare arbetsytor och blir samtidigt en inbjudande bardisk som är trevlig när man har gäster. Maskinparken är toppmodern och hela köksdesignen präglas av mycket hög standard vad gäller både kvalitet och finish. En separat matsal har skapats genom att man öppnat upp en vägg till ett tidigare sovrum.

VARDAGSRUMMET är en vidsträckt sällskapsdel med trevlig kontakt och öppenhet mot köket, samt ett enormt panoramafönster som släpper in allt ljus och all utsikt mot baksidan och skogen. Ytorna skapar en luftig miljö som rymmer en rejäl sittgrupp och andra möbler i ett rum där det är enkelt att koppla av, umgås och bjuda hem många vänner på middagar och soffhäng.

ALTANEN är ett gediget trädäck som sträcker sig runt tre sidor av huset, med skyddat läge mot skogen och flera olika ytor för grill- och matplats, loungehörna, fikaberså med mera. Trädäcket omfattar även väggar och inbyggda sittbänkar med glasräcke som ramar in alla uteplatsens ytor.

Övervåning

ALLRUMMET är övervåningens eget sällskapsrum, perfekt som lek- och tv-rum, arbetsrum och hobbyrum med mera, lättmöblerat och med härlig känsla av rymd och ljus tack vare takhöjden. Interiören är vita väggar och allrummet har utgång till terrassen.

TERRASSEN är ytterligare en väl tilltagen uteplats, i ogenerat läge mot baksidan med utsikt mot skogen och naturen. Ytan på hela 15 kvm ger mycket plats för sköna utemöbler och vilstolar att koppla av i under sommaren, på den här upphöjda utsiktsplatsen i storlek extra large.

SOVRUM 1 är husets master bedroom, i ensamt och avskilt läge på den ena gavelsidan och med dubbel takhöjd som ger underbar luftighet. I anslutning finns också en rejäl walk-in-closet med inbyggda garderober. Alla sovrum har neutralt vita väggar.

SOVRUM 2 OCH 3 är två ljusa, mysiga barnrum på motsatt gavelsida, båda med bra plats för skrivbord, förvaring med mera förutom säng. Ett sovrum har gavelfönster, det andra har sitt fönster mot terrassen.

BADRUMMET är lika ljust och fräsch inrett som nere, helkaklat i vitt och med snygga ljusgråa klinker. Här finns badkar och vädringsfönster, bra förvaring samt en inbyggd vägghylla och förvaring i samma utförande som nere.

Fakta

Typ

Bostadsrättsradhus, lgh. nr. 0001. Hiss finns ej.

Storlek

5 rum och kök. Boarea ca 112m², biarea ca 3m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 0001 i Brf Munderingen. Accepterat pris 6 700 000 kr. Avgift 3 995 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för vatten och sophämtning. Utöver månadsavgiften tillkommer förljande driftskostnader försäkring ca 167 kr/månad, hushållström inklusiver uppvärmning ca 725 kr/månad, bredband ca 250 kr/månad samt larm ca 30 kr/månad.
Totala driftskostnader per månad ca 1 171 kr, sammanräknat per år ca 14 050 kr.
Uppgifter från säljarna.
Andel i föreningen är: 3.77%. Andel av årsavgiften är: 3.770%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Status: Utförd

Bostadsrättsförening

Brf Munderingen. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Entréplan
Övre plan
Ursprunglig planlösning entréplan
Ursprunglig planlösning övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb