>
  • Alternativ planskiss

Helenelund Parkvägen 12

  • 3 rum och kök, varav 2 sovrum
  • Boarea 59 kvm
  • Byggår 2015
  • 3 350 000 KR
    utgångspris
  • Avgift 3490 kr/mån

Takhöjd över 3 meter, rymlig balkong och känsla av vindsvåning väntar i denna bostad omgjord till en yteffektiv 3:a och med lugnt läge i villaområde.

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till en unik 3:a med vindskaraktär på totalt ca 73 kvm golvyta, fantastiskt ljus, rymlig och luftig tack vare fönster åt tre håll och takhöjd på hela 3,1 meter. Det här är verkligen en unik trea, omgjord från en tvåa på ett fantastiskt smart sätt som gett en optimal planlösning.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning skapar en social miljö och förstärker rymden som takhöjden skapar. Utöver takhöjden märks vindskaraktären även i takfönster i badrummet och lilla sovrummet.

Till bostaden hör en väl tilltagen balkong i högt och fritt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här har du en fantastisk utsikt över villaområdet, och inte minst möjlighet att njuta av underbara solnedgångar.

Badrummet är rymligt och fräscht med tvättmaskin och torktumlare samt behaglig golvvärme. Interiören i hela bostaden är stilren i vitt, med enhetligt snyggt ekparkettgolv. Den smarta ombyggnaden till en trea gjordes 2017, samma år fick bostaden ny diskmaskin och måttanpassade integrerade persienner till takfönstren.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd och i föreningen finns även ett cykelförråd och en cykelparkering under tal. Dessutom finns en trevlig gård med gemensam grillplats och uteplats med trädgårdsmöbler. Föreningen har i övrigt 17 parkeringsplatser att hyra, varav sex platser med laddstolpar och två med motorvärmaruttag. Mer information om föreningen finns på http://eriksbergstorg2.bostadsratterna.se.

Bostaden ligger i ett trevåningshus vilket ger en småskalig känsla, dessutom i ett lugnt och mysigt villaområde med närhet till service, kommunikationer och grönområden. Bara fem minuters promenad från huset har du pendeltågsstation och flera utmärkta bussförbindelser till bland annat Kista, Sollentuna, Mörby och Jakobsberg. Det finns planer på ny tvärbana i Helenelundsområdet.

I Helenelunds centrum finns även Ica-butik, apotek, en fantastisk köttaffär, träningslokaler samt flera restauranger. Förskolor och skolor finns också inom gångavstånd, exempelvis Eriksbergsskolan. Fina grönområden för promenader och löpning med mera finns i Tegelhagen, och till Edsviken med bad och strandpromenad går det snabbt att cykla.

Missa inte chansen till en unik vindstrea i nyskick, med fantastiskt läge i ett lugnt villaområde nära service, pendeltåg och natur!

Rumsbeskrivning

HALLEN är yteffektiv och bra med bra plats för klädavhängning. Här finns även en garderob och ett städskåp. Väggarna är vita och redan i hallen möts du av det eleganta parkettgolvet som är enhetligt i alla rum utom badrummet.

BADRUMMET är både rymligt och lättstädat, med snyggt klinkergolv med golvvärme samt helkaklade väggar i vitt. Det stora takfönstret ger fint dagsljusinsläpp och vy upp mot trädtopparna från platsen där du kan ha en liten relaxhörna. Duschdelen har glasdörrar och badrummet är utrustat med tvättpelare och handdukstork utöver wc och tvättställskommod.

KÖKET är modernt, praktiskt och estetiskt, med snyggt fasat kakel i vitt ovanför gråa bänkskivor. Utrymmet har utnyttjats maximalt för att inrymma en långsträckt bänkyta och rymlig skåpinredning. I köket ryms en matplats för 2-4 personer. Maskinparken består av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl & frys samt integrerad diskmaskin. Arbetsbänken har dubbel diskho.

VARDAGSRUMMET är en mysig, ljus och inbjudande sällskapsdel både till vardags och när man har gäster. Öppenheten mot köket håller samman gemensamhetsytorna och förstärker det sköna intrycket man får av takhöjden på drygt 3 meter. Ljusinsläppet är frikostigt genom både fönster och helglasad balkongdörr. I vardagsrummet ryms en loungegrupp med utsikt mot balkongen och omgivningarna.

BALKONGEN ger gott om plats för ett par sköna loungestolar. Balkongen är insynsfri och utsikten är väldigt fin över villaområdet. Västerläget ger eftermiddagssol från 15-tiden och hela kvällen, vilket ger lyxen att njuta av vackra solnedgångar alla årstider.

SOVRUM 1 är det stora sovrummet, med generösa ytor för både säng och andra möbler, exempelvis förvaring eller kanske ett skrivbord vid fönstret. Rummet får mycket ljusinsläpp från två håll och har en skön känsla med snedtaket och den luftiga takhöjden. Interiören är vita väggar till det eleganta parkettgolvet.

SOVRUM 2 har skapats väldigt smart med en vägg som delat av vardagsrummet. Det har gett bostaden ett superfint barnrum, alternativt arbets- och allrum om man är två. Här finns till och med två fönster varav ett stort takfönster, och takhöjden har gett utrymme för ett glasparti ovanför väggen mot vardagsrummet. Även här är interiören vit.

Tillträde helt flexibelt.

Sol på balkongen från ca 15:30 tills solen går ner på kvällen.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 1207. Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 59m², biarea ca 14m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

2017 Ny diskmaskin. Måttanpassade integrerade persienner till takfönster. Ny innervägg för att skapa ytterligare ett sovrum.

Bilplats

Föreningen har 17 st bilplatser varav 6 st med laddstolpe för elbil och 2 st med motorvärmaruttag.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 1207 i Brf Eriksbergs torg 2. Utgångspris 3 350 000 kr. Avgift 3 490 kr/mån. Övrig driftkostnad 703 kr/mån, varav:
El: 417 kr
Försäkring: 286 kr

Summa ca 703 kr/mån. Tillkommer gör kostnad för tv och internet om ca 250 kr/månad. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljaren.
Andel i föreningen är: 6.25%. Andel av årsavgiften är: 6.250%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Eriksbergs torg 2. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Lägenheten är registrerad som en tvåa i bostadsrättsföreningens register. Uppgift beträffande biarea kommer från säljaren.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar enligt uppgift från föreningen 2020 03 02. Energideklaration har ej gått att få tag i, vänligen kontakta fastighetsmäklaren för information.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1183 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

473 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alternativ planskiss

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 4.75 mb