>
  • Entréplan
  • Övre plan

Silverdal Parkpromenaden 75

  • 5 rum
  • Boarea 123 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2006
  • Tomtarea 202 kvm
  • 7 975 000 KR

Nu finns möjlighet till ett hus i ett av Silverdals bästa lägen!

På en lugn gata i Silverdal ligger detta välplanerade hus om 123 kvadrat med 4 sovrum.

En solig terrass och generösa fönster med utsikt mot en stor, öppen äng möts du av på Parkpromenaden 75. I ett av Silverdals bästa lägen på en lugn gata och med en skyddad trädgård med solig uteplats.

Här välkomnas du av en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härliga sällskapsytor för både familjen och för vänner på besök. På övervåningen har allrummet gjorts om till ett fjärde sovrum, men kan lätt återställas.

På sommaren utökas sällskapsytorna med baksidans uteplats, som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet under ljumma sommarkvällar. Baksidan är insynsskyddad från grannarna och har sol både morgon, middag och lite in på kvällen, och en härlig pergola med infravärme och plats för många middagsgäster. Sommartid är baksidan en avkopplande plats för både lek, grillning eller en fikastund med en god bok.

Med utgång från övervåningens master bedroom öppnar sig en härlig terrass med utsikt över ängen. Terrassen har ett insynsfritt läge där du kan njuta av soliga avkopplande stunder. Till detta har du fyra ljusa sovrum, ett praktiskt och lättarbetat kök, sociala ytor och gott om bra lösningar för ett modernt familjeliv. Hela huset har gott om förvaring i både garderober och separat klädkammare samt dubbla förråd på tomten.

Läget är svårslaget, med den öppna ängen framför huset med utsikt mot ekarna på andra sidan. Ängen är inte bara vacker utan också en fantastisk yta för spontanlek. Ett perfekt boende för en barnfamilj, nära allt men samtidigt med väldigt lite trafik och med närhet till Edsvikens fina natur, motionsspår, badplatser med mera. Det är lika nära till pendlarbussen in till Stockholms city som till ett kvällsdopp!

Vardagsservicen är väl tillgodosedd med förskolor och skolor på gångavstånd, närlivs, restauranger, gym, café och annan service kring Silverdals småstadstorg, och du tar dig snabbt ut till större köpcentrum som Sollentuna, Kista, Stinsen och Mall of Scandinavia.

Välkommen till ett önskeläge för en aktiv barnfamilj som gillar bad, aktiviteter och även uppskattar att ha tillgång till stadspuls och nöjen!


PLANLÖSNING:

Entréplan

HALLEN välkomnar in i ett bra utrymme som sen öppnar upp mot köket och matplatsen. I hallen finns en inbyggd garderob med skjutdörrar som har gott om plats för ytterkläder med mera. Väggarna är vita och golvet har mörkgrå klinker.

KÖKET har en öppen planlösning med bardisk ut mot vardagsrummets sociala ytor. Generösa fönster mot både framsidan och baksidan gör rummet ljust och luftigt. Inredningen bjuder på både förvaringsplats och stora arbetsytor i detta smakfulla Vedum-kök. Mot husets framsida finns en bra matplats med plats för familj och gäster. Luckorna är vita med ekinslag och här finns även hyllor för kokböcker och vinflaskor. Bänkskivan är i eklaminat och vitvarorna från Bosch omfattar spishäll och fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Dubbel rostfri kyl och frys samt diskmaskin är från 2016.

VARDAGSRUMMET får ett härligt generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och dörren ut till baksidans trädgård. Rummet är lättmöblerat, med plats för såväl soffor som separat matsalsdel eller musik- och läshörna. Allt i en sällskaplig miljö, lika avkopplande till vardags som trivsam och social för middagar och tillställningar med släkt och vänner. Rummet inramas av vita väggar och ekparkettgolv.

TRÄDGÅRDEN är väl insynsskyddad och får sol både morgon, mitt på dagen och en bit in på kvällen, men du kan alltid hitta skugga och svalka under heta dagar. Taket över uteplatsen går att ta bort om man så önskar. Trädgården har en fin stenläggning runt gräsytorna vilket ger stor frihet i var man placerar möbler och grill. Det finns två rymliga förråd där kan ställa in och skydda grill, cyklar, dynor med mera från väder och vind.

DUSCHRUMMET har klinkergolv med golvvärme i en fin varmgrå nyans och helkaklade väggar i vitt. Förutom wc och duschhörna med vikväggar i glas finns påkostad badrumsinredning med tvättställskommod och matchande spegelskåp.

TVÄTTSTUGAN har ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Förutom tvättmaskin och torktumlare finns utfällbar torkställning, bra arbetsbänk och tvättho. Torktumlaren är från 2019.

Övre plan

SOVRUM 1 är ett läckert inrett rum som passar tonåringen som behöver rejäl plats för skrivbord och annat. Rummet har en härlig fondtapet med rosa stjärnor och erbjuder riktigt bra förvaring i en egen garderobsvägg med skjutdörrar.

KLÄDKAMMAREN erbjuder gott om förvaring och en perfekt lyxig walk in closet. Ett litet vädringsfönster finns på sidan.

SOVRUM 2 är ett elegant och rymligt master bedroom med ljusinsläpp från två håll. Här når du direkt ut på terrassen och kan tassa ut och njuta av daggfrisk morgonluft och vida vyer som en bra start på dagen. Med ca 13 kvm rymmer sovrummet förutom dubbelsäng även en smakfullt inbyggd garderob. Väggarna pryds av en vilsamt gråmelerad fondtapet från Scandinavian Designers.

TERRASSEN ger huset ett underbart soldäck, med god plats för skön avkoppling. Placeringen gör terrassen så gott som insynsfri och huset får en extra uteplats med utsikt över ängen.

SOVRUM 3 är ett mysigt barnrum med fönster och utsikt över ängen. Rummet har bra yta för lekhörna och en garderob förutom säng. Väggarna är vita samt en puderrosa fondtapet "Little Town".

SOVRUM 4 är ett allrum omgjort till gästrum/arbetsrum med plats för säng eller soffa samt skrivbord. Detta kan enkelt återställas om man så önskar. Två fönster har utsikt mot trädgården. Väggarna är vita.

BADRUMMET är stort och praktiskt med badkar, dubbla tvättställskommoder och två spegelskåp, så att man kan samsas om morgon- och kvällsbestyren. Interiören går i ton med duschrummet på nedre plan med varmgrått klinkergolv och helkaklade vita väggar.

Fakta

Typ

Sollentuna - Mottot 21. - 2 plan. Byggår: 2006.

Storlek

Boarea ca 123m². 5 rum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen samt biarea enligt säjlaren

Byggnad

2 plan. Renoveringar:
2017 Utvändig fasadmålning inkl. förråd. Isolering av förråd. Träpanel mot betongväggen i pergolan. Vitmålade väggar i vardagsrum och samtliga sovrum.
2018 Trädäck under pergola samt utomhusbelysning på förråd och i pergola.
2019 Fondtapeter i tre sovrum samt ny torktumlare.

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Grundmur: Betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Utv. plåtarbete: Lackad plåt. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation.

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Fiber

Ekonomi

7 975 000 kr. Taxeringsvärde: 5 854 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 2 782 000 kr. Värdeår 2006. Befintliga pantbrev är på beloppet 4 685 685 kr.

Total driftkostnad 38 536 kr/år, varav:
El: 20 118
Försäkring: 8 386
Renhållning: 2 431
Uppvärmning: 4 874
Vatten/avlopp: 2 727

Summa ca 3 211 kr/mån. Tillkommer gör kostnad för tv och bredband. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljaren.

Energideklaration

Energiprestanda: 112 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2017-03-01

Övrigt

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Rättigheter last

Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 0163-06/40.1

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Mottot GA:1 (andel 1/34) ändamål: gångvägar, trappor, grönytor, planteringar och dagvattensystem innefattande diken, ränndalar och dagvattenbrunnar.
Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Mottot GA:3 (andel 1/) ändamål: ledningar för vatten, dagvatten och spillvatten med tillhörande brunnar, vattenmätarskåp inkl utrustning för bla uppvärmning.

Planbestämmelser

Detaljplan

Planlösning

Entréplan
Övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 4.25 mb