Gärdet Öregrundsgatan 15

  • 4 rum och kök
  • Boarea 100 kvm
  • Byggår 2010
  • 8 000 000 KR
  • Avgift 4392 kr/mån

Magnifik 4:a med två uteplatser, garage och havsutsikt!

Nu finns möjlighet till ett praktfullt boende om fyra rum med huskänsla mitt i stan, sjöutsikt och två underbara uteplatser!

I ett väldigt fint läge på Gärdet i en "Gated community" invid Frihamnen och Norra Djurgården finns nu en 4:a om 100 kvm med stora uteplatser. Här får du ett hem i mycket gott skick med minimalt slitage och elegant interiör med genomgående ekparkettgolv. Lägenheten präglas av öppenhet och generöst ljusinsläpp genom stora fönster, särskilt i vardagsrummet där ljuset kommer från två håll .

Planlösningen är öppen men har samtidigt tydliga sektioner och uppdelning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har gott om förvaringsutrymmen och köket är elegant och modernt vad gäller både inredning och maskinpark. Lägenheten har idag två sovrum, men tv-rummet kan enkelt göras om till ett tredje sovrum.

De två härliga uteplatserna i två olika väderstreck är väl tilltagna och ger extra rum på sommaren, då man gärna utnyttjar dessa platser för avkoppling och middagar med omedelbar närhet till hamn och vatten.

Till lägenheten hör ett förråd, och i föreningen finns två gemensamma tvättstugor samt gästrum med två sängar, relaxavdelning, loungehörna med grill samt cykelrum, barnvagnsförvaring och garage med p-platser att hyra.

Läget och området är lugnt och trivsamt, en minut från Gärdets stora grönytor och Kampementsbadet. Lite längre bort ligger Norra Djurgårdens strövområden för löprundor och promenader. Förskola finns i området och närmaste skola är Gärdesskolan på andra sidan Gärdet. Lekpark och utegym finns på andra sidan vägen på Gärdet och det finns också ett gym runt hörnet. Större matbutik (Ica Kvantum) finns i Värtahamnen och restauranger/hämtmat finns i de egna kvarteren (sushi, pizza och kvarterskrogen Funkalistic).

Kommunikationerna är smidiga med stombuss 1 och buss 72 i närheten. Till närmaste t-bana (Gärdet) promenerar du på 8 minuter och därifrån tar det 4 minuter till centralen. Med andra ord går det smidigt och snabbt att ta sig in till city, Stureplan och även andra delar av stan. Men när man inte har bråttom är det trevligt att ta den vackra promenaden till stan längs Strandvägen.

Välkommen till en fantastiskt fin 4:a, med två uteplatser och enastående utsikt över hamn och vatten, nära både ängar och skog, service och kommunikationer!
PLANLÖSNING:

HALLEN är ljus med vita väggar och välkomnar med lägenhetens fina ekparkett. Har finns plats för klädavhängning, en rymlig klädkammare direkt till höger och gäst-wc till vänster.

GÄST-WC är snyggt helkaklat i vitt med svart klinkergolv, utrustad med badrumsskåp med belysning och en praktisk handdukstork. Här finns även en dusch bakom skjutbara glasväggar.

VARDAGSRUMMET är ett lättmöblerat sällskapsrum med rejäl yta och fantastiskt mycket ljus från stora glaspartier från två håll — och en oslagbar utsikt över Frihamnen och vattnet. Rummet ger utrymme för en stor sittgrupp, matplats, bokhylla med mera. Här har du även utgången till den stora uteplatsen.

KÖKET är funktionellt och modernt, med stilren skåpinredning i vitt och med grå bänkskiva. Arbetsytorna är frikostiga, förvaringsmöjligheterna generösa och öppenheten mot vardagsrummet ger möjlighet till social samvaro med middagsgästerna när du lagar mat. Utrusningen är komplett, bland annat med dubbel rostfri kyl och frys från Electrolux med ismaskin respektive kylt vatten i dörren.

BADRUMMET är påkostat med ett svart klinkergolv och liggande vita kakelplattor. Duschhörnan göms bakom ett duschdraperi och i övrigt finns ett handfat med en praktisk kommod under. Badrummet har även en egen hörna med tvättmaskin från Electrolux.

ALLRUMMET var tidigare ett sovrum innan man tog bort en innervägg och gjorde planlösningen öppnare. Rummet kan du använda som en extra sällskapsdel eller tv-rum. Rummet har fönster mot den mindre uteplatsen.

SOVRUM 1 är lägenhetens master bedroom. Spatiöst och luftigt, med mycket ljusinsläpp från tre fönster. Här har du även gott om förvaringsutrymme i garderober med skjutdörrar. I övrigt finns plats för byråer med mera förutom säng. Från detta sovrum kommer direkt ut till den mindre uteplatsen.

SOVRUM 2 är ett perfekt barnrum eller ett arbetsrum. Här har du en magnefik utsikt mot vattnet och Lidingö. Väggarna är vita och två inbyggda garderober sköter om förvaringen.

UTEPLATS 1 är en fantastisk yta om hela 40 kvm som vetter mot öster. Här har du morgonsol fram till klockan 12 och förstås den oslagbara utsikten över hamn och vatten. Delar av uteplatsen har ett stort trädäck som rymmer både matplats och utefåtöljer.

UTEPLATS 2 är också den stor med trädäck om hela 17 kvm, där delar av ytan är under tak tack vare balkongen ovanför. På sommaren har du sol här från cirka 14.30 till 20.00. Därefter kan du tända utebelysning på ytterväggen.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 1001. Hiss finns.

Storlek

4 rum och kök. Boarea ca 100m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

TV- och internetanslutning

.ComHem Telenor

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 1001 i Brf Hamnen. 8 000 000 kr. Avgift 4 392 kr/mån. Ink. värme, vatten, el, kabel-tv samt internet Övrig driftkostnad 564 kr/mån, varav:
El: 564 kr


Andel i föreningen är: 1.38507%. Andel av årsavgiften är: 1.472%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Status: Utförd

Bostadsrättsförening

Brf Hamnen. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd, enl uppgift från säljarna.

I föreningen finns:
Garage
Stort cykelförråd
2 stora fina tvättstugor
Övernattningsrum
Samlingslokal
Relaxavdelning med bastu
Loungehörna med grill

För mer information om underhåll som skett under 2016/2017 vänligen se ÅR 2018.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Säljaren och mäklaren kan inte ansvara för att förändringar i nuvarande planlösning går att genomföra.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Nuvarande planlösning
Originalritning med 3 sovrum

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb