>
  • Entréplan
  • Plan 1
  • Plan 2
  • Loft

Edsviken Nytorpsvägen 11D

  • 5 rum och kök, varav 4 sovrum
  • Boarea 139 kvm
  • Byggår 2015
  • 5 950 000 KR pris
  • Avgift 3819 kr/mån

I ett barnvänligt naturnära område intill Sollentuna Centrum hittar du detta smakfullt inredda radhus om 139 kvadrat med öppna sällskapsytor, fyra möj

Kontakta fastighetsmäklaren för visning via stream samt för bokning av privat visning.

Välkommen till detta interiört stilrena radhus med perfekt läge på lummiga Nytorpsgatan. Radhuset har utsikt över Edsvikens vattenspegel från den soligt belägna terrassen, med plats för sittgrupper i olika plan för morgonkaffe i solen eller middag med familj och vänner. Huset ligger i ett kuperat naturområde med avstånd till grannar, och välväxta björkar och tallar ger grönska och insynsskydd mot de stora terrassdörrarna i kök- och vardagsrummet med sin öppna och ljusa planlösning.

Radhuset är ett hörnhus i en förening om fyra bostadsrätter, med enskild parkeringsplats och en låg häck som separerar huset från gatan. Innanför entrédörren möts du omedelbart av den ljusa inredningen med vita väggar, vitlaserade trappsteg samt trägolv som liksom övriga huset bjuder på en behaglig golvvärme. Här finns gott om förvaring i form av förråd och garderober, toalett och tvättstuga. Här finns även ett av husets sovrum med lyxigt separat entré.

Trappan leder dig upp till huset hjärta, det öppna våningsplanet som helt utgörs av det kombinerade kök- och vardagsrummet. Ett genomgående ljuslaserat trägolv, vitmålade väggar och vita köksluckor ger rymd åt de generösa sällskapsytorna. Dörr- och fönsterpartier i tre väderstreck öppnar upp rummet mot den omgivande naturtomten och terrassen, och bjuder in morgon- och förmiddagssolen.

Sällskapsrummet är lättmöblerat och har plats för stor matplats, generös soffgrupp och personliga val av möbler. Det stilrena köket smälter väl in i rummet och erbjuder all önskvärd förvaring liksom stora arbetsytor. En välplacerad kamin ger härlig värme under kyliga dagar, och bidrar med stor myshetsfaktor. På våningsplanet finns dessutom en avskild del med badrum, rymlig garderobsvägg samt entré till husets baksida.

Trappan tar dig upp till husets privatare delar där tre generösa sovrum fördelar sig på två våningsplan. Denna del av huset kan med fördel vikas åt familjens barn. På mellanplanet finns två av sovrummen samt badrum för hela familjen. Här möts du av samma vackra ljuslaserade golv med golvvärme som i övriga huset. Samtliga rum har utsikt över omgivande naturen, och från rummet mot gatan kan du blicka ut över närliggande Edsviken.

Översta våningsplanet utgörs av ett öppet loft som kan utnyttjas som antingen allrum eller ett fjärde sovrum för tonåringen eller barnet som vill ha stora lekytor. Loftet har generös takhöjd med härligt ljusinsläpp genom fönster i det vinklade taket och på gaveln.

Radhuset bildar bostadsrättsförening med tre grannhus där det idag bor småbarnsfamiljer som emellanåt ordnar sociala föreningsaktiviteter. Huset har närhet till såväl sporthall, skridskohall, simhall, båtklubb som skolor och dagis. Över gatan ligger Sollentuna Sjukhus och på några minuters promenadavstånd finns Sollentuna Centrum med mataffärer, restauranger och kommunikationer såsom buss och pendeltåg. Vid natursköna Edsviken finns promenadstråk, utegym och vackert belägna Edsvikens Slott.

PLANLÖSNING:
HUVUDENTRÉN når du från radhusets framsida, som är belagd med en snygg och lättskött sten. Vid sidan om huset finns plats för familjens bil samt cyklar som kan ställas under ett litet tak. Väl inne i entrén välkomnas du av det ljusa trägolvet och inredningen. Rak fram finns förvaring i form av garderober och förråd.

SOVRUM 1 har ingång från hallen men även en egen entré mot husets framsida, och passar antingen familjens vuxna eller den självständiga tonåringen. Tre inbyggda garderober klär ena väggen, och fönstret har utsikt mot baksidans naturtomt.

I TVÄTTSTUGAN finns förutom tvättmaskin från Electrolux ett praktiskt grovhandfat för smutsiga skor och leksaker. Rummet som även är husets el- och fjärrvärmecentral har linor i taket för tork av tvätt. Här finns även en toalett.

PLAN 2:
SÄLLSKAPSRUMMET är husets hjärta med stora ytor för umgänge och glasdörrar som öppnar upp rummet mot terrassen och den omgivande naturen. Här finns rum för ett middagsbord stort nog för upp till 10 matgäster. Övriga ytan kan du enkelt inreda på ett personligt vis med soffgrupp och soffbord eller annan möblering för mysiga stunder med familj och vänner. Kaminen med ved ger härlig värme under kyliga dagar. I rummet finns även plats för ett skåp liksom en tv-, spel- och musikhörna.

BAKRE ENTRÉN når du från terrassen på husets baksida. Här möts du av en garderobsvägg dold från resten av våningsplanet och stor nog att rymma familjens ytterkläder och mer därtill.

BADRUMMET har golv, duschhörna och väggar klädda upp till brösthöjd i vacker gråmelerad mosaik. Duschhörnan har regndusch och snygg glasdörr. Över handfatet finns en stor spegel och under finns ett skåp som har gott om förvaring.

KÖKET som täcker en hel vägg har generöst med förvaring där vitvaror och allt du behöver i köksväg döljs av nya släta luckor i vitt (bytt 2017). Även kyl och frys från Electrolux är smakfullt inbyggda i vitt. En vacker marmorskiva ramar in ett fönster med utsikt mot den kuperade naturtomten. Den stilrena svarta diskhon från Franke är nedsänkt i arbetsbänken av sober mörk sten. Ugnen i rostfritt från Electrolux är som liksom övriga vitvaror från byggåret 2015.


PLAN 3:
I SOVRUM 2 täcks ena väggen av en vit garderobsvägg och här finns stora ytor för barnets personliga intresse och smak. Arbetsbord och en avkopplande fåtölj, sminkhörna och spegel eller kanske som idag, ett piano och extra förvaring? Ett högt fönster och en dörr som leder ut till en trappa mot husets baksida ger ljus åt hela rummet.

SOVRUM 3 har utsikt mot gatan och naturområdet ner mot Edsvikens vatten. Rummet kan enkelt inredas med säng och arbetshörna, eller vad som i övrigt passar barnets intressen.

BADRUMMET med badkar är som ett eget rum, stort nog för att rymma flera familjemedlemmar och deras bestyr. Golv och väggar upp till brösthöjd kläs i samma vackra gråmelerade mosaik som badrummet på nedre botten. Handfatet har en kommod i vitt med två rymliga lådor, och över badkaret finns ett insynsskyddat fönster med utsikt mot naturtomten.

TRAPPHUSET har öppet till taknocken vilket ger en oslagbar rymd åt hela våningsplanet. Här finns även trappan som leder upp till övre plan.

PLAN 4:
Trappan till övervåningen leder upp till ett luftigt loft med härlig takhöjd upp till nock och fönster på såväl gavel som i tak. Rummet kan nyttjas som husets fjärde sovrum, alternativt som ett allrum för allehanda aktiviteter som kräver avskildhet, såsom musik, spel eller varför inte hemmabio. På detta våningsplan finns även ett förråd som idag används som bibliotek.

Fakta

Typ

Bostadsrättsradhus, lgh. nr. 4. Hiss finns.

Storlek

5 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea ca 139m², biarea ca 2m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV och bredband (fiber) via Comhem

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 4 i BRF Edsviken Townhouse. Pris 5 950 000 kr. Avgift 3 819 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström inklusive värme ca 550 kr/månad, TV och bredband ca 350 kr/månad samt hemförsäkring ca 180 kr/månad.
Totalt ca 1 080 kr per månad, sammanräknat per år ca 12 960 kr.
Uppgifter från säljaren samt bostadsrättsföreningen.
Andel i föreningen är: 25.7%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

BRF Edsviken Townhouse. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från föreningen. (2020-03-18)

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1183 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

473 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Entréplan
Plan 1
Plan 2
Loft

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb