>
  • Planlösning entréplan
  • Planlösning suterrängplan

Svinninge Lötvägen 6

  • 5 rum
  • Boarea 134 kvm
  • Biarea 38 kvm
  • Byggnadstyp 1 plan med souterräng.
  • Byggår 2018-19
  • Tomtarea 682 kvm
  • 7 900 000 KR

Modern och mycket tilltalande villa, nyproducerad med påkostad interiör, fantastiskt ljusinsläpp och suterräng med både balkong och altan.

Slå dig ner i ett hem med massor av livskvalitet och boendekvalitet, helt nyproducerat och i ett fantastiskt fint läge nära både hav och skärgård, stora grönområden och även service och kommunikationer i Svinninge. Det nya området är mycket fint planerat på en sluttning mot söder, med relativt stora tomter och genomtänkta placeringar som ger bra avskildhet för varje hus.

Framförallt är arkitektur, interiör och utrustning av riktigt hög och gedigen kvalitet. Stora glaspartier, altandörrar och även takfönster ger ett massivt ljusinsläpp överallt, särskilt i sällskapsdelen som domineras av ett enormt vardagsrum som inkluderar generös plats för matsal. Stora uteplatser och lättskött tomt ger härliga gemensamhetsytor utomhus att njuta av på sommaren. Här finns både en stor balkong och en terrass.

Inredning och materialval är påkostade och stilrena med hög och lyxig standard, från den vackra mörka träfasaden och elegant kök till detaljer som vitlaserad ekparkett, klinker och kakel i vacker kalkstensimitation, takfönster på ovanvåningen och fönsterbänkar i stenkomposit som kontrasterar fint mot husets ombonade trähuskaraktär.

Alla sovrum är stora och rymliga, köket har genomgång från hallen vidare till vardagsrummet, och huset är även välförsett med förvaringsutrymmen, bland annat i en stor walk-in-closet. Badrum på båda våningarna är praktiskt liksom separat tvättstuga. Båda planen har vattenburen golvvärme. I anslutning till huset finns två stenlagda bilplatser.

Utöver ett helt nytt, exklusivt och mycket stilfullt boende är läget väldigt attraktivt, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark. Det är också nära till skärgården och Trälhavet, Norsundet och Skåvsjöholm, till badplatser och båthamnar som Rydbo Saltsjöbad och Svinninge marina, perfekt för familjen som har eller planerar att skaffa båt. Allt lättillgängligt från en lugn och barnvänlig hörna av Svinninge.

Här bor du i lantlig miljö samtidigt som du har tillgång till bra vardagsservice inom snabbt bil- eller cykelavstånd. Flera förskolor och skolor finns lättillgängligt, bland annat i Rydbo, Hagbyhöjden och Skåvsjöholm samt Fredsborgsskolan vid Åkers Runö station. Mataffär, service och ett par restauranger (pizzeria och thai) finns på vägen mot Hästängsudd.

Med bil tar det inte mer än 25 minuter in till Stockholm, men det finns även smidiga kommunikationer med kollektivtrafik, bland annat bussar till Täby och även bussanslutning från Kulla vägskäl till Tekniska högskolan. Infartsparkering finns vid Kulla vägskäl och Åkers Runö station där du kan ta Roslagsbanan. Det finns även cykelväg ända till Åkersberga centrum med sitt breda utbud av mataffärer och restauranger.

Missa inte chansen till ett nybyggt hem med stora sällskapsytor både ute och inne, vacker arkitektur och högklassig interiör, i skärgårdsmiljö nära storstan!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN välkomnar in på övervåningen i detta hus som ligger välplanerat i suterräng. Hallen flankeras av ett rymligt kapprum med garderob, och entrédelen har ett robust och snyggt matt golv i kalkstensimitation. I hallen möts du även av det eleganta trapphuset med glasräcke och steg i vitlaserad ek.

DUSCHRUMMET är i modern spa-stil med kalkstensimitaion på både väggar och golv, duschhörna med vikväggar och stilfullt badrumsmöblemang. Bakom trapphuset ligger tvättstugan, inrett med samma fina golv och generös inredning med arbetsbänk och tvättho samt maskiner från Siemens.

SOVRUM 1 bredvid hallen är med sitt avskilda läge perfekt som tonårsrum eller gästrum/arbetsrum, stort och lättmöblerat, med mycket ljusinsläpp från framsidan och ljus interiör samt parkettgolv.

KÖKET är yteffektivt och bra planerat i genomgång med tillträde från både hall och vardagsrum. Formen i vinkel ger stora arbetsytor och gott om förvaringsplats i en frikostig grå skåpinredning från Ballingslöv. Maskinparken är toppmodern med spishäll och fläkt, inbyggd ugn och mikro, kyl och frys samt integrerad diskmaskin av hög kvalitet från Siemens. Ovanför arbetsbänkarna sitter stänkskydd i stenkomposit (Caesarstone). Golvet är parkett och väggarna är ljusa.

VARDAGSRUMMET bjuder på enastående stora ytor som utgör nästan halva våningen, en magnifik sällskapsdel där ljusinsläppet är näst intill obegränsat från stora glaspartier som sträcker sig ner till golvet och löper runt större delen av rummet. Glaspartierna inkluderar även stora skjutdörrspartier ut till balkongen. Här får familjen fantastiska ytor för avkoppling, gästfrihet och umgänge både till vardags och tillsammans med släkt och vänner, i ett rum som rymmer stora soffgrupper och även en rejäl matsalsdel.

BALKONGEN får snarare räknas som en terrass, då den är mycket väl tilltagen och sträcker sig runt nästan två hela sidor av huset, med en djupare del på gavelsidan och en smalare del mot baksidan. Med sitt glasräcke ger den fri utsikt från ett högt, fritt och ogenerat läge.

Suterrängvåning

SOVRUM 2 är ett stort sovrum med gott om plats för skrivbord och andra möbler förutom säng. Rummet har egen klädkammare i anslutning och egen utgång till terrassen på gavelsidan av huset. Interiören är ljus med parkettgolv och ljusa väggar i alla sovrum.

SOVRUM 3 är ett härligt master bedroom med bra plats för byråer med mera och en stor klädkammare bakom sängväggen, med varsin ingång till sina kläder. Ljusinsläppet är frikostigt från både fönster och glasdörr till terrassen.

SOVRUM 4 är ytterligare ett fint sovrum med bra ljusinsläpp och egen utgång till terrassen.

Under och innanför trappen finns ett riktigt stort FÖRRÅD som även skulle kunna fungera som exempelvis gaming-rum för den spelsugne tonåringen.

TERRASSEN är lika stor som balkongen ovanför, och sträcker sig alltså runt två sidor vilket ger massor av sol över stora ytor. Här kan du möblera luftigt med loungedel, grill, matbord och vilstolar på en underbar uteplats i anslutning till trädgården.

BADRUMMET är lyxigt och välutrustat, med både badkar och separat duschhörna samt dubbel tvättställskommod med mycket förvaringsplats. Interiören är lika som i övre duschrummet, det vill säga den läckra kalkstensimitation som även pryder väggarna.

Fakta

Typ

Österåker - Svartgarn 2:650. - 1 plan med souterräng. Byggår: 2018-19.

Storlek

Boarea ca 134m², biarea ca 38m². 5 rum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

1 plan med souterräng.

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glasfönster.

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Fiber indraget Fiber indraget

Ekonomi

7 900 000 kr. Taxeringsvärde: 2 497 000 kr (fastställt avseende år 2019) varav byggnadsvärde: 1 470 000 kr. Värdeår 0.

Övrigt

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Sammanställning Bilplats

Vidbyggd carport.

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Väg, 0117-2017/67.2
Förmån: Officialservitut Väg, 0117-2017/67.3

Rättigheter last

Last: Officialservitut Väg, 0117-2017/67.3

Planbestämmelser

Detaljplan (2015-06-15)

Planlösning

Planlösning entréplan
Planlösning suterrängplan

Alla bilder

Karta

Dokument

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 4.5 mb