>
  • Planlösning entréplan
  • Planlösning övre plan

Svinninge Lötvägen 23

  • 6 rum
  • Boarea 171 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2018-19
  • Tomtarea 685 kvm
  • 7 200 000 KR
    accepterat pris

Nyproducerad villa med vacker arkitektur, påkostad interiör, stora sällskapsytor och underbart läge nära natur, badplatser och kommunikationer!

SISTA HUSET KVAR av denna stora hustyp! UNIKT TILLFÄLLE! Prissänkt med 700 000:-. Detta pris gäller under begränsad period vid snabbt tillträde.

Välkommen till ett magiskt boende med hög standard mitt i grönskan, helt nyproducerat hem med ett fantastiskt fint läge nära både hav och skärgård, stora grönområden och även service och kommunikationer i Svinninge. Det nya området är mycket fint planerat på en sluttning mot söder, med relativt stora tomter och genomtänkta placeringar som ger bra avskildhet för varje hus.

Framförallt är arkitektur, interiör och utrustning av riktigt hög och gedigen kvalitet. Stora glaspartier, altandörrar och även takfönster ger ett massivt ljusinsläpp överallt, särskilt i sällskapsdelen som domineras av ett enormt vardagsrum som inkluderar generös plats för matsal. Stora uteplatser och lättskött tomt ger härliga gemensamhetsytor utomhus att njuta av på sommaren. Huset har en stor underbar solig altan helt utan insyn.

Inredning och materialval är påkostade och stilrena med hög och lyxig standard, från den vackra mörka träfasaden och elegant kök till detaljer som vitlaserad stavparkett i ek, klinker i vacker kalkstensimitation, takfönster på ovanvåningen och fönsterbänkar i stenkomposit som kontrasterar fint mot husets ombonade trähuskaraktär.

Alla sovrum är stora och rymliga, köket har genomgång från hallen vidare till vardagsrummet, och huset är även välförsett med förvaringsutrymmen, bland annat i en stor walk-in-closet. Badrum på båda våningarna är praktiskt liksom separat tvättstuga. Båda planen har vattenburen golvvärme. Till huset hör en stor stenlagd bilplats med plats för många bilar.

Utöver ett helt nytt, exklusivt och mycket stilfullt boende är läget väldigt attraktivt, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark. Det är också nära till skärgården och Trälhavet, Norsundet och Skåvsjöholm, till badplatser och båthamnar som Rydbo Saltsjöbad och Svinninge marina, perfekt för familjen som har eller planerar att skaffa båt. Allt lättillgängligt från en lugn och barnvänlig hörna av Svinninge.

Här bor du i lantlig miljö samtidigt som du har tillgång till bra vardagsservice inom snabbt bil- eller cykelavstånd. Flera förskolor och skolor finns lättillgängligt, bland annat i Rydbo, Hagbyhöjden och Skåvsjöholm samt Fredsborgsskolan vid Åkers Runö station. Mataffär, service och ett par restauranger (pizzeria och thai) finns på vägen mot Hästängsudd.

Med bil tar det inte mer än 25 minuter in till Stockholm, men det finns även smidiga kommunikationer med kollektivtrafik, bland annat bussar till Täby och även bussanslutning från Kulla vägskäl till Tekniska högskolan. Infartsparkering finns vid Kulla vägskäl och Åkers Runö station där du kan ta Roslagsbanan. Det finns även cykelväg ända till Åkersberga centrum med sitt breda utbud av mataffärer och restauranger.

Missa inte chansen till ett nybyggt hem med stora sällskapsytor både ute och inne, vacker arkitektur och högklassig interiör, i skärgårdsmiljö nära storstan!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är bra planerad med ett separat kapprum bredvid, den är dessutom både elegant och praktisk med tåligt och snyggt matt golv i kalkstensimitation. I hallen finns även det eleganta trapphuset med glasräcke och steg i vitlaserad ek.

DUSCHRUMMET är påkostat inrett med likadan kalkstensimitation som i hallen och som även pryder de helkaklade väggarna vilket skapar en sofistikerad interiör. Duschhörnan har vikväggar i glas och badrumsmöblemanget är stilrent och funktionellt. Bakom trapphuset ligger tvättstugan, inrett med samma fina golv och generös inredning med arbetsbänk och tvättho samt maskiner från Siemens.

SOVRUM 1 är ett avskilt och bra placerat rum bredvid hallen, lämpligt att disponera som gästrum, arbetsrum eller både och. Den stora ytan är lättmöblerad och ljusinsläppet rikligt från ett stort fönster mot framsidan. Rummen har genomgående vitlaserad stavparkett i ek och ljusa väggar.

KÖKET är ett härligt genomgångskök i vinkel, öppet mot både hallen och vardagsrummet. Ballingslöv-interiören i grått ger rejält med förvaringsutrymmen och här finns även stora arbetsytor som inbjuder till gemensam matlagning. Köket är också utrustat med maskiner av hög standard från Siemens: spishäll och fläkt, inbyggd ugn och mikro, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Stänkskydd i stenkomposit (Caesarstone) är både dekorativt och praktiskt.

VARDAGSRUMMET är enastående spatiöst där det sträcker ut sig över väl tilltagna ytor som omfattar nästan halva våningen. Här får familjen en sagolik sällskapsdel med magiskt ljusinsläpp från stora glaspartier som inramar större delen av rummet. I loungedelen har du fri utsikt genom ett stort glasparti mot baksidan medan matsalsdelen närmast köket inramas av fönster nästan helt och hållet längs två sidor. Se fram emot maximal avkoppling och möjlighet att bjuda hem många vänner på middagar och fester, i det här lyxiga och väl tilltagna vardagsrummet!

ALTANEN sträcker ut sig i en fantastisk uteplats som får väldigt mycket sol. Ytorna och formen ger fina möjligheter att skapa olika rum på uteplatsen, från grillhörna och matplats till loungedel och vilstolar för skönt sommarhäng.

Övervåning

ALLRUMMET öppnar sig i ett stort, luftigt extra sällskapsrum, perfekt som barnens eget tillhåll för lek, kompishäng med mera, eller som familjens mys- och tv-rum. Fönster åt två håll ger rejält med ljusinsläpp och inkluderar en fransk balkong mot baksidan. Här finns utrymme för både soffhörna, musik, hemmabio och lekytor. Hela våningen har vitlaserad stavparkett i ek och ljusa väggar, utom badrummet.

SOVRUM 2 är ett master bedroom alla önskar sig, med en välplacerad walk-in-closet bakom en sängvägg, där man får varsin ingång till sin egen sida av klädkammaren. Det finns också plats för exempelvis byråer förutom dubbelsäng. Fint ljusinsläpp genom rejält fönster och fransk balkong.

SOVRUM 3 och 4 är två väl tilltagna barnrum, båda med stort fönster mot gavelsidan. Här får varje barn frikostigt med eget utrymme för skrivbord och andra möbler förutom säng.

BADRUMMET är lika elegant inrett som duschrummet, med både golv och väggar i matt kalkstensimitation. Här finns både badkar och separat duschhörna, samt dubbel tvättställskommod som ger extra mycket utrymme av både förvaringsplats och svängrum där flera personer kan pyssla med morgon- eller kvällsbestyr samtidigt.

Fakta

Typ

Österåker - Svartgarn 2:646. - 2 plan. Byggår: 2018-19.

Storlek

Boarea ca 171m². 6 rum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

2 plan.

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glasfönster.

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Fiber indraget Fiber indraget

Ekonomi

Accepterat pris 7 200 000 kr. Taxeringsvärde: 2 499 000 kr (fastställt avseende år 2019) varav byggnadsvärde: 1 471 000 kr. Värdeår 0.

Övrigt

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Planbestämmelser

Detaljplan

Planlösning

Planlösning entréplan
Planlösning övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb