• Lövstabadet inom gång och cykelavstånd
  • Planlösning övre plan
  • Planlösning entréplan

Hässelby Villastad Lingonrisgränd 30

  • 4 rum, varav 3-0 sovrum
  • Boarea 118 kvm
  • Byggnadstyp 2 plans radhus.
  • Byggår 1974
  • Tomtarea 176 kvm
  • 3 500 000 KR

Ett mycket välplanerat radhus, 4 rum på 118 kvm, med renoveringsbehov väntar på familjen som vill skapa sitt drömboende nära bad och grönområden.

I ypperligt läge i Hässelby villastad väntar detta radhus med 4 rum som kan utökas till 5. Bostaden har renoveringsbehov och stor potential att bli fantastiskt fint genom modernisering. Till fördelarna hör det stora köket och det vidsträckta vardagsrummet, med härliga stora ytor och utgång på båda sidorna av huset.

Huset är byggt 1974 och har endast haft en ägare sedan dess. Som så många bostäder från den tiden är det i grunden gediget byggt och mycket välplanerat, med genomgående stora fönster och mycket ljusinsläpp. Det mesta av ytskikt är i original, vilket innefattar äldre tapeter, spända tak och linoleumgolv, förutom i vardagsrummet där det är parkett,.

Alla tre sovrum uppe är rejält stora och badrum finns på båda våningarna, badrummen är dessutom helt renoverade 2008 respektive 2018. Vardagsrummets storlek gör det fullt möjligt att dela av och skapa ett fjärde sovrum.

Bostaden omges av fina trädgårdsytor på både fram- och baksidan. Husets baksida öppnar upp mot en stor allmänning med vidsträckta gräsmattor, vilket ger en känsla av att tomten fortsätter ut över ängarna. Här finns bra plats för att bygga en altan eller stenlagd uteplats. På entrésidan finns en liten farstubro utanför ingången, samt ett förråd. Garageplats finns i en länga.

Området är mycket barnvänligt och fritt från genomfartstrafik, och radhusen omringar en stor innergård med en fin lekplats, perfekt för att enkelt kunna släppa ut barnen för att leka. Ingången ligger mot gården och baksidan ligger som sagt helt fritt mot stora grönytor.

Badplats (Lövstabadet) finns inom en kvarts promenad, liksom fina strövområden för promenader eller löpning. Förskolor och skolor finns också i närområdet, bland annat Trollbodaskolan inom tio minuters gångväg. Även Hässelby Golfklubb ligger alldeles intill området.

Närmaste köpcentrum är Åkermyntan som nås på 3 minuter med bil. En minut från huset går bussar (119 och 541) till bland annat Hässelby gårds t-bana, Vällingby med massor av butiker, och till Jakobsbergs station.

Välkommen till ett superfint läge i möjligheternas radhus som väntar på att uppdateras till nyskick helt enligt era önskemål!PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är en bra och yteffektiv entrédel med gott om plats för klädavhängning, hatt- och skohylla. I nuläget har hallen plastmatta och ljusgröna väggar. I den inre hallen har du trapphuset med ett stort förråd under.

BADRUMMET är renoverat 2008 och fräscht inrett med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i blått. Duschhörnan har glasvägg och det finns en rymlig tvättställskommod, vägghängd och med fint mosaikkakel samt spegelskåp ovanför.

KÖKET får massor av ljusinsläpp från stora fönster mot baksidan, och erbjuder generöst med både förvaring och arbetsytor, samt utrymme för en stor matplats. Interiören inbjuder till modernisering för att skapa ett eget drömkök. Golvet har en linoleummatta och väggarna är vita.

VARDAGSRUMMET utgör halva entrévåningen vilket gör det fantastiskt spatiöst och luftigt, med stora öppna ytor för sällskapsliv, loungemöbler, hemmabio och även matsalsdel om man så vill. Rummet har stora fönster mot både fram- och baksidan och utgång åt båda håll vilket gör det enkelt att röra sig ut till uteplatser och trädgård. Storleken ger möjlighet att dela av och skapa ett mindre sovrum mot framsidan. Golvet är originalparkett och väggarna är vita.

Övervåning

SOVRUM 1 är ett stort, luftigt master bedroom med dubbelt fönsterparti och rejält med plats för förvaring, här finns 4 garderober. Linoleumgolv och väggarna har ljusa tapeter.

SOVRUM 2 är ett mysigt mindre barnrum med bra plats för skrivbord med mera förutom säng. Rummet har mönstrade tapeter, linoleumgolv. Här står 2 garderober idag.

SOVRUM 3 på samma sida som badrummet är lika stort som sovrum 1 vilket ger väl tilltagna ytor för flera möbler förutom säng. Rummet har två separata fönster med utsikt mot innergården, linoleumgolv och tapetserade väggar.

BADRUMMET är helt nyrenoverat (2018) och därmed behöver det inte åtgärdas, då interiören är fullt modern med elegant klinkergolv med golvvärme, helkaklade väggar i vitt och infällda spotlights i taket. Det är också bra utrustat med badkar med duschvägg, vägghängd kommod och spegelskåp, WC samt en praktisk tvättdel med arbetsbänk, tvättmaskin och tvättho.Fakta

Typ

Stockholm - Dvärgmåran 50. - 2 plans radhus. Byggår: 1974.

Storlek

Boarea ca 118m². 4 rum, varav 3-0 sovrum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

2 plans radhus. Renoveringar:
Duschrum på entréplan renoverat 2008.
Badrum på övre plan renoverat 2018.

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster.

Kommunalt

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el, luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Comhem

Ekonomi

3 500 000 kr. Taxeringsvärde: 2 906 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 1 515 000 kr. Värdeår 1974.

Total driftkostnad 37 480 kr/år, varav:
Annat: 3 460
El: 23 220
Samfällighet: 10 800

Tomträttsavgälden är 10 400 kr/år, fast till 2026-04-01. (Erbjudande om friköp av tomten finns, prata med mäklaren för mer information.)
Pantbrev finns uttaget till 155 900 kr.

I samfälligheten ingår kostnad för VA (dock avläsning en gång/år), renhållning, gemensam skötsel.
Posten övrigt avser Comhem tv, bredband och telefoni.
Uppgifterna om driftskostnaderna kommer från säljarna.

Övrigt

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Sammanställning Bilplats

Garage i länga (ingår i samfällighetsavgiften)

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Dvärgmåran GA:1

Planbestämmelser

Vattenskyddsområde (2008-11-25) Stadsplan (1972-02-22)

Planlösning

Planlösning övre plan
Planlösning entréplan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb