Djursholms Ekeby Lillkalmarvägen 11

  • 3 rum och kök
  • Boarea 67 kvm
  • Byggår 1961
  • budstart 2 950 000 KR
  • Avgift 4300 kr/mån

En välskött och bra planerad 3:a högst upp, som med sina takfönster och fönsterkupa ger en känsla av vindsvåning, finns nu tillgänglig alldeles vid Al

Mycket charm, ljus och öppenhet präglar denna fina och välhållna 3:a på 67 kvm, med Altorpsskogen som granne och samtidigt närhet till såväl service som kommunikationer.
Lägenheten ligger på våning 2 av 2 vilket ger utmärkt läge högst upp med snedtak, takfönster i ett av sovrummen och fönsterkupa i det andra med fantastisk morgonsol.

Sällskapsytorna är väldigt inbjudande med stort vardagsrum som får massor av ljusinsläpp genom fönster med fri utsikt över gården. Fönster åt två håll i lägenheten ger en öppen känsla och oavsett i vilket rum du befinner dig har du ingen insyn. Planlösningen är tilltalande och praktisk och den gör bostaden väldigt tillgänglig med genomgång mellan hall, kök och vardagsrum.

Tidigare ägare har byggt om till en yteffektiv och rymlig 3:a genom att en klädkammare blivit ett sovrum med takfönster. För klädförvaring har man istället skapat en liten klädkammare i hallen. Väggarna är genomgående ljusa och i bra skick och golven är ekparkett i alla rum utom badrummet som har klinker med golvvärme.

Till lägenheten hör två källarförråd, ett större och ett mindre. Extra förråd går att hyra. Föreningen har en välutrustad tvättstuga med nya maskiner och i övrigt finns cykelförvaring. Den stora gården ger trevliga ytor att vistas på för både vuxna och barn, bland annat finns en bra lekplats. P-platser finns att hyra via kö för mellan 75 och 150 kr/månad. Mer information om föreningen finns på https://varbrf.sbc.se/lillkalmar.

Läget är enastående fint alldeles intill Altorpsskogen med många olika elljusspår för löpning och promenader. Det finns även terrängbanor för cykel, och Djursholms golfklubb som gränsar till Altorpsskogen ligger bara omkring 5 minuter bort. I kolonilottsföreningen på den stora ängen framför Djursholm Ekeby station finns möjlighet att köpa lotter nära hemmet.

För barnfamiljen är det bekvämt att ha närhet till skolor och förskolor bara omkring 400 meter från huset. Med bil tar det 5 minuter till Djursholms Torg där det finns flera mysiga restauranger, café, apotek, bibliotek, postombud, vårdcentral och ett par boutiquer. Närmaste större shoppingcentrum är Mörby centrum, också det på 5 minuters bilavstånd samt Täby centrum som tar cirka en kvart att nå med bil. Butiker och service finns även vid Enebyängen cirka 1,5 km bort, där du har Coop, Plantagen, Ikea och restauranger.

Från huset tar det cirka 7 minuter att gå till närmaste station på Roslagsbanan (Djursholms Ekeby) eller så tar du en naturskön promenad på 10 minuter genom skogen till Altorps station. I närheten går även buss 602 som snabbt tar dig till Djursholms torg samt till Danderyds sjukhus där det finns t-bana.

Välkommen till en otroligt fin och välplanerad 3:a med attraktivt, naturnära läge och samtidigt tillgång till mycket service och bra kommunikationer!

PLANLÖSNING:

HALLEN välkomnar in i ett fint kapprum som öppnar upp mot både kök och vardagsrum. Här finns väl avvägda ytor för klädavhängning och en nybyggd klädkammare (alternativt minikontor) som inramats med en blå tapet. Golvet är ekparkett och väggarna är vita i övrigt.

BADRUMMET är yteffektivt med vitt klinkergolv och helkaklade vita väggar. Duschhörnan inramas av glasväggar, det finns en vägghängd wc och tvättställskommod, vilka gör städningen enkel. Det finns även utrymme för tvättmaskin.

KÖKET är lättillgängligt och nås från både hall och vardagsrum. Väggarna är vita liksom luckorna och kaklet. Maskinparken är modern med spis, fläkt och diskmaskin i rostfritt samt integrerad kyl och frys. Dubbel diskho och stora arbetsytor gör köket lättarbetat och vid fönstret ryms en matplats för 4—6 personer.

VARDAGSRUMMET är härligt stort, luftigt och ljust, med gott om plats för både sällskapsliv och vardagsmys. Det stora fönsterpartiet låter ljuset flöda in och utsikten är helt fri ut mot den öppna gården. Interiören är stilren med ljusa väggar.

SOVRUM 1är ett fint master bedroom med fönsterkupa. Rummet har plats för både dubbelsäng och garderob, skrivbord eller byrå Väggarna är vita och golvet är ekparkett.

SOVRUM 2 närmast hallen är ett mysigt barnrum alternativt arbetsrum, med snedtak och härligt ljusinsläpp från ett takfönster. Här ryms både säng och skrivbord, och det finns även en liten hörna för klädförvaring. Väggarna är vita och golvet är ekparkett.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 00033, våningsplan 2 av 2. Hiss finns ej.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 67m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

TV- och internetanslutning

Bredband (fiber) samt basutbud tv från Telia ingår i avgiften.

Bilplats

Föreningen disponerar parkeringsplatser via separat kö enligt nedan.
Parkering med elstolpe: 150 kr/mån
Parkering utan elstolpe: 75 kr/mån

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 00033 i Brf Lillkalmar. Budstart 2 950 000 kr. Avgift 4 300 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för värme, vatten, TV (basutbud). Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 500 kr/månad, bredband 100 kr/månad samt försäkring ca 155 kr/månad.
Totalt ca 755 kr/månad, sammanräknat per år ca 9 060 kr.
Uppgifter från säljaren samt bostadsrättsföreningen.
Andel i föreningen är: 0.99942%. Andel av årsavgiften är: 1.018%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Lillkalmar. Allmänt om föreningen: Föreningen består av två flerbostadshus med 97 bostadsrättslägenheter samt 3 lägenheter och 5 lokaler med hyresrätt. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Byggår har ej gått att få tag på - kontakta mäklaren för mer information.

Ingen förändring av årsavgiften planeras för 2019 enligt uppgift från föreningen.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb