• Planritning Entréplan
  • Planritning Övre plan

Fågelsången Lillebovägen 19c

  • 6 rum och kök
  • Boarea 171 kvm
  • Byggår 2018
  • 7 150 000 KR
  • Avgift 5695 kr/mån

Välkommen till ett 6-rumshus i nyskick, med vidsträckt altan, utmärkt solläge och gångavstånd till Sollentuna centrum, kommunikationer och skolor.

Slå dig ner i ett så gott som nybyggt och mycket välplanerat hus, utan att behöva göra något annat än fundera på möbleringen och rumsfördelningen! Mitt i det mysiga området Fågelsången ligger den här fina familjebostaden, uppförd 2018 och med gott om både rum och sällskapsytor på 171 kvm.

Planlösningen är riktigt bra med 6 rum varav 4 generösa sovrum och 2 sällskapsrum. På entréplanet har du en helt öppen och luftig gemensamhetsdel med kök, matsal och vardagsrum över en spatiös yta med mycket rymd och stor solig altan utanför.

Alla rum är rejäla och lättmöblerade och huset får rikligt med ljus tack vare stora fönster och bra solläge. Det övre allrummet är så stort att det kan delas av till ett extra sovrum eller arbetsrum/gästrum om man så önskar.

Nybyggnation innebär att allt är i ypperligt skick, modernt och fräscht med gedigna material och hög standard, bland annat påkostat kök och golvvärme i hela entréplanet, som dessutom har AC installerat (juli 2019). Golven är klinker i entréer och badrum, och trägolv i övriga rum. Vardagsrummet har 1-stavsparkett Kährs Ek Nouveau Blonde.

Förutom en mycket elegant interiör har bostaden extra lyx i form av bastu i anslutning till övre badrummet. Huset har också generöst med förvaringsutrymmen, förutom ett stort dressingroom i anslutning till masterbedroom finns både förråd på cirka 5 kvm och vindsutrymme.

Tomten är i optimal storlek för att ge bra med lekytor och plats för somrigt uteliv, samtidigt som den kräver väldigt lite skötsel. Altanen öppnar upp mot en mysig och insynsskyddad baksida i jättefint solläge. I anslutning till bostaden finns tilldelad parkeringsplats som rymmer en bil. Larmabonnemang från Sector Alarm finns att övertas.

Området är perfekt för barnfamiljer, lugnt och tryggt, med flera förskolor och skolor i närheten, närmaste skola ligger bara 2-3 minuter bort. Dessutom är det bekvämt promenadavstånd till Sollentuna centrum där du hittar ett rikt utbud av shopping, service och krogar. Även Kista galleria nås snabbt med bil eller cykel. Närheten till Edsviken ger tillgång till bad, motionsområden och strandpromenad. Det finns också idrottshallar och simhall inom räckhåll.

Kommunikationerna är smidiga med pendeln som tar dig till city på en kvart, och till pendeltåget i Sollentuna tar det bara 6 minuter att gå. 3-4 minuter bort går också bussar till bland annat Sollentuna station, Spånga station, Vällingby centrum och Jakobsberg. Bostaden ligger nära Turebergsleden och med lagom avstånd till E4 - bullerfritt men med snabb åtkomst till de stora trafiklederna.

Välkommen till ett mycket tilltalande hus, nybyggt och påkostat med mycket plats för en stor familj som gillar sällskapsliv!


Entréplan

HALLEN välkomnar in på ett ljust klinkergolv, i ett bra kapprum med klädnisch. Till vänster om entrédelen finns en inre möblerbar hall med trapphus, under trappen finns rymligt skafferi som idag används som extra köksförvaring. Väggarna är vita i hela entrédelen.

DUSCHRUMMET är riktigt läckert med mönstrat klinkergolv i marockansk stil och helkaklade väggar i vitt. Här finns en bra öppen duschhörna och en sofistikerad tvättställskommod i trä som matchar golvet.

TVÄTTSTUGAN är praktisk och välutrustad, tvättmaskin och torktumlare är båda placerade på varsin förhöjningssockel med utdragslåda. I övrigt finns handfat och gott om svängrum och arbetsytor för klädvård. Interiören är klinkergolv och vita väggar.

KÖKET är påkostat och utrustat en bra bit över standard, med exklusiva knoppar och stänkskydd av koppar samt en matchande vägghylla med detalj i koppar (Home Electrolux). Kopparn kontrasteras elegant av den blå färg som klär väggarna ovanför arbetsbänkarna och underskåpen med utdragslådor. Maskinparken är toppmodern i rostfritt, med bland annat inbyggd ugn och mikro samt kylskåp med french door från Samsung. Köksdelen har en bra matplats som räcker till även då man har middagsgäster.

VARDAGSRUMMET förenar sig med köket i en stor, luftig och social sällskapsdel med generösa ytor. Rummet får ett flödande ljusinsläpp från fönstren mot baksidan, som även släpper in utsikten över trädgården. Den öppna planlösningen är välkomnande och trevlig när man har gäster, då man kan umgås och prata även under matlagningen. Här får också det ljusa vackra ekgolvet ta för sig ordentligt i en miljö redo att möbleras med sköna soffor och fåtöljer.

ALTANEN sträcker ut sig i ett väl tilltaget trädäck på baksidan, i ogenerat läge och med stora härliga ytor för sommarens uteliv med grillkvällar, avkoppling och trädgårdsfester. Altanen är insynsskyddad på båda sidor av en smäcker spaljé respektive ett förråd, och har utblick över den lättskötta tomten med gräsytor och lekstuga.

Övervåning

ALLRUMMET är ett spatiöst extra sällskapsrum, bra om man vill ha ett stort separat tv-rum där barnen också kan ha sitt eget kompishäng när de vuxna har middagar nere. Den frikostiga ytan ger plats för rejäla soffhörnor, hemmabio och lek, i ett allrum med ljusinsläpp från två håll. Väggarna är vita och hela våningen har ett snyggt och gediket golv.

SOVRUM 1 är ett väl tilltaget master bedroom i en egen avskild hörna med fönster åt två håll och mycket plats för byråer med mera förutom dubbelsäng. I anslutning till sovrummet ligger ett rymligt dressingroom på ca 7.5kvm. Väggarna är vita.

KLÄDKAMMAREN intill master bedroom är ett underbart förvaringsutrymme där man kan samla och ha ordning på både kläder och fritidsutrustning med mera. Allt i en stor fräsch walk-in-closet med stilrent golv och vita väggar.

SOVRUM 2 är ett lättmöblerat rum i mitten av våningen, med fönster mot framsidan. Detta rum passar bra som arbetsrum eller gästrum, hobbyrum med mera. Väggarna är vita.

SOVRUM 3 och 4 är två fina barnrum på gavelsidan innanför allrummet, båda med gott om utrymme för skrivbord med mera förutom säng. Båda har också ljusinsläpp från fönster åt två håll. Väggarna är vita precis som i övriga sovrum.

BADRUMMET är stilrent inrett med ljust klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns både påkostat massagebadkar och separat duschhörna samt en rymlig bastu, perfekt för att värma sig efter svala dopp på sommaren eller skidturer på vintern. Bastun har till och med fönster. Dubbel uppsättning tvättställskommoder och speglar gör det enkelt att vara två om morgonbestyren.

Fakta

Typ

Bostadsrättsvilla, lgh. nr. 2. Hiss finns ej.

Storlek

6 rum och kök. Boarea ca 171m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

2019: AC installerat i bottvåning. Uppvärmning: Värmepump

TV- och internetanslutning

Tv och internet via fiberanslutning av Sollentuna Energi

Bilplats

Till bostadsrätten hör parkeringsplats nr C som ligger i anslutning till bostaden.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 2 i Brf Fågelsången i Sollentuna. 7 150 000 kr. Avgift 5 695 kr/mån. I månadsavgiften ingår vatten och sophämtning. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 1250kr/månad. Försäkring 233kr/månad samt övrigt 250kr/månad.

Summa ca 1 733 kr/mån. Kostnad för tv och bredband tillkommer.
Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljaren.
Andel i föreningen är: 27.08%. Andel av årsavgiften är: 27.080%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening

Brf Fågelsången i Sollentuna. Allmänt om föreningen: Varmt välkommen till Fågelsången som är beläget i Sollentuna. Närhet till skolor, förskola och Sollentuna Centrum med stort butiksutbud samt kommunikationsmöjligheter av pendeltåg och bussanslutning. Naturområden som Edsviken ligger i gångavstånd där både bad och motionsmöjligheter finns.. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Tvåårsbesiktning planerad i november 2019.
Takrenovering ska utföras på de mindre lägenheterna på 50 kvm i början på november 2019.
Ingen planerad avgiftsförändring. Förslag att reducera avgifterna med 15-20% tas upp på nästa årsstämma.
Ovanstående uppgifter från föreningen. Kontrollerat 2019-09-12.

Information om upplåtenmark vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Planritning Entréplan
Planritning Övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb