>
  • Planlösning entréplan
  • Planlösning övre plan

Svinninge Lidvägen 5

  • 6 rum
  • Boarea 171 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2018-2019
  • Tomtarea 775 kvm
  • 7 200 000 KR
    accepterat pris

VÅRKAMPANJ! UNIKT TILLFÄLLE! Prissänkning om 700 000:-. Detta pris gäller under begränsad period vid snabbt tillträde.

Välkommen till ett magiskt boende med hög standard mitt i grönskan, helt nyproducerat hem med ett fantastiskt fint läge nära både hav och skärgård, stora grönområden och även service och kommunikationer i Svinninge. Det nya området är mycket fint planerat på en sluttning mot söder, med relativt stora tomter och genomtänkta placeringar som ger bra avskildhet för varje hus.

Framförallt är arkitektur, interiör och utrustning av riktigt hög och gedigen kvalitet. Stora glaspartier, altandörrar och även takfönster ger ett massivt ljusinsläpp överallt, särskilt i sällskapsdelen som domineras av ett enormt vardagsrum som inkluderar generös plats för matsal. Stora uteplatser och lättskött tomt ger härliga gemensamhetsytor utomhus att njuta av på sommaren. Huset har en stor underbar solig altan helt utan insyn.

Inredning och materialval är påkostade och stilrena med hög och lyxig standard, från den vackra mörka träfasaden och elegant kök till detaljer som vitlaserad stavparkett i ek, klinker i vacker kalkstensimitation, takfönster på ovanvåningen och fönsterbänkar i stenkomposit som kontrasterar fint mot husets ombonade trähuskaraktär.

Alla sovrum är stora och rymliga, köket har genomgång från hallen vidare till vardagsrummet, och huset är även välförsett med förvaringsutrymmen, bland annat i en stor walk-in-closet. Badrum på båda våningarna är praktiskt liksom separat tvättstuga. Båda planen har vattenburen golvvärme. Till huset hör en stor stenlagd bilplats.

Utöver ett helt nytt, exklusivt och mycket stilfullt boende är läget väldigt attraktivt, alldeles intill stora naturområden med möjlighet till strövtåg och löprundor i skog och mark. Det är också nära till skärgården och Trälhavet, Norsundet och Skåvsjöholm, till badplatser och båthamnar som Rydbo Saltsjöbad och Svinninge marina, perfekt för familjen som har eller planerar att skaffa båt. Allt lättillgängligt från en lugn och barnvänlig hörna av Svinninge.

Här bor du i lantlig miljö samtidigt som du har tillgång till bra vardagsservice inom snabbt bil- eller cykelavstånd. Flera förskolor och skolor finns lättillgängligt, bland annat i Rydbo, Hagbyhöjden och Skåvsjöholm samt Fredsborgsskolan vid Åkers Runö station. Mataffär, service och ett par restauranger (pizzeria och thai) finns på vägen mot Hästängsudd.

Med bil tar det inte mer än 25 minuter in till Stockholm, men det finns även smidiga kommunikationer med kollektivtrafik, bland annat bussar till Täby och även bussanslutning från Kulla vägskäl till Tekniska högskolan. Infartsparkering finns vid Kulla vägskäl och Åkers Runö station där du kan ta Roslagsbanan. Det finns även cykelväg ända till Åkersberga centrum med sitt breda utbud av mataffärer och restauranger.

Missa inte chansen till ett nybyggt hem med stora sällskapsytor både ute och inne, vacker arkitektur och högklassig interiör, i skärgårdsmiljö nära storstan!

Fakta

Typ

Österåker - Svartgarn 2:653. - 2 plan. Byggår: 2018-2019.

Storlek

Boarea ca 171m². 6 rum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

2 plan.

Byggnadssätt

Grundmur: Betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Papp. Utv. plåtarbete: Plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk.

Kommunalt vatten och avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånlufts värmepump

TV- och internetanslutning

Fiber

Ekonomi

Accepterat pris 7 200 000 kr. Taxeringsvärde: 1 072 000 kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 0.

Sammanställning Bilplats

Plats för flera bilar

Planbestämmelser

Detaljplan

Planlösning

Planlösning entréplan
Planlösning övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb