Baggeby Kostervägen 22

  • 2 rum och kök
  • Boarea 56 kvm
  • pris 2 850 000 KR
  • Avgift 3324 kr/mån

Välkommen till en ljus, genomgående och charmig 2:a i mycket fint skick och med en solig balkong i perfekt läge i Baggeby nära Lidingöbanan.

Med ett utmärkt läge på en lugn återvändsgata, med en solig balkong i söderläge och 2 minuters promenad till Lidingöbanan, har denna charmiga och eleganta 2:a om 56 kvm allt som behövs för att skapa ett mysigt boende. Den genomgående planlösningen ger ljus och rymd och balkongen, som vetter mot en park, skapar ett härligt extra rum på sommaren där du kan tillbringa många avkopplande stunder.

Lägenheten är i mycket fint skick och renoverades 2016 med ljusa väggar och genomgående parkettgolv. En stor, välplanerad walk-in-closet med en härlig cerisefärgad vägg, ger dig gott om plats för förvaring, både hängande och liggande, bakom stiliga spegelskjutdörrar. Även sovrummet och köket har goda möjligheter till förvaring.

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd och föreningen har flera gemensamma cykel- och barnvagnsförråd. Sommarkvällar kan du bjuda dina vänner på grillat vid den gemensamma uteplatsen som inramas av en vacker syrénberså och som ligger bara några meter från porten. Bilen parkerar du lätt på gatan och föreningen hyr ut parkeringsplatser via separat kö. Mer information om föreningen hittar du på http://www.korvetten.se.

Här bor du nära kommunikationer med Lidingöbanan 2 minuters promenad bort och där du tar dig till Stureplan på under 20 minuter. 3 minuters promenad bort finns bussar som tar dit till Ropsten, Lidingö centrum och andra delar av Lidingö. Det finns förskola och skola i närheten och skogs- och naturområden finns i närområdet. En liten livsmedelsbutik finns även i närheten vid Baggeby torg, och till Lidingö centrum är det några minuters färd med bil och där du hittar ett stort utbud av service såsom apotek, bio, matbutiker, restauranger och övrig service.
Till trevliga Långängens gård med fina strövområden, löpar- och mountainbikespår och slalombacke tar du dig enkelt med bil på ca 10 minuter. Vill du bada tar det 15 minuter att cykla till Kottlasjön och till Ekholmsnäs golfbana är det 10 minuter med bil. Vackra Elfvik är ett fantastiskt utflyktsmål med lantbruksområde med öppna hagar, stora skogar, många strandnära promenadvägar, badplatser och caféer. Millesgården med sina vackra omgivningar och trevliga restaurang ligger i närheten, och några minuter bort har du tillgång till fina promenadstråk längs med vattnet.

Välkommen till en charmig 2:a med en solig balkong och ett perfekt läge nära Lidingöbanan, nära city men också nära naturen!

PLANLÖSNING

HALLEN är rymlig med plats för avhängning och med en walk-in-closet bakom spegelskjutdörrar och som har stora utrymmen för både liggande och hängande förvaring.

KÖKET är stilrent och ljust med vita luckor och handtag i rostfritt. Ovanför arbetsbänken i ek sitter elegant blå mosaik. Köket har gott om plats för förvaring och vid barbordet i matdelen äter du din frukost medan du betraktar den fina grönskan utanför fönstret. I matdelen är det tapetserat med en gråmönstrad fondtapet.

BADRUMMET är helkaklat med ljust kakel och ljust klinkergolv. Den vikbara väggen i duschörnan är av elegant klarglas och det finns plats för en tvättpelare.

VARDAGSRUMMET är ljust med stora fönster och balkongdörr mot en grönskande park. Förutom härligt soffhäng får du här plats med matbord för minst fyra och mycket förvaring samt en liten läshörna.

BALKONGEN ligger i söderläge med sol stora delar av dagen. Här kan du ställa en liten soffa förutom en fåtölj och ett litet bord och utsikten över parken med föreningens syrénberså inbjuder till avkopplande stunder efter stressiga dagar.

SOVRUMMET är lugnt och vilsamt med utsikt mot grönskan och stora utrymmen för förvaring i en hel garderobsvägg. Förutom dubbelsäng har du även plats för en skrivhörna.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 6 (1201). Hiss finns ej.

Storlek

2 rum och kök. Boarea ca 56m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

TV- och internetanslutning

Tv och internet ingår i månadsavgiften.

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra, separat kö. I övrigt parkering på gatan.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 6 (1201) i Brf Korvetten. Pris 2 850 000 kr. Avgift 3 324 kr/mån. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, tv och internet. Övrig driftskostnad är ca 250 kr/månad för försäkring samt ca 250 kr/månad för hushållsel. Uppgifterna avseende driftskostnader kommer från säljaren.
Andel i föreningen är: 0.60735%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Korvetten. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb