>
  • Entréplan
  • Övre plan

Nora Klockargränd 18

  • 7 rum
  • Boarea 172 kvm
  • Biarea 27 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2017
  • Tomtarea 378 kvm
  • 12 850 000 KR pris

Chans till läcker nyproduktion i eleganta kedjehus, 7 rum på 172 kvm och utmärkt läge med utsikt mot vacker ängsmark!

Missa inte möjligheten att flytta in i ett helt nybyggt hem, i elegant utförande och attraktivt läge i Nora, nära Kvarnängsbadet och närservice! Detta kedjehus byggt 2017, är en toppmodern bostad i två plan, på generösa 172 kvm med 7 rum samt lättskött tomt på 378 kvm.

Huset har stor altan på baksidan och stenlagd uteplats på framsidan. Genom att husen är byggda med förskjutning får uteplatserna på baksidan begränsad insyn, och de ligger mot en plan gräsyta som ger gott om plats för lek och avkoppling i solen. Husen vetter dessutom mot en blomstrande sommaräng.

Interiören är stilren och smakfull med ljusa färger, hög standard, vackra trägolv och materialval, exempelvis marmorbänkar i köket. Ett sällskapsrum på vardera våning ger både barn och vuxna plats för socialt umgänge, och hela 5 sovrum ger utrymme för en stor familj alternativt extrarum till kontor, gästrum med mera. Till bostaden hör en garageplats och ett förråd i anslutning till altanen.

Planlösningen är väl genomtänkt med en entrévåning som domineras av generösa öppna ytor i kök och vardagsrum, med sagolikt ljusinsläpp från stora glaspartier som ger känslan av ateljé. Köket ligger i vinkel mot vardagsrummet och har en stor köksö med spishäll och arbetsbänk samt bardisk. Vardagsrummets frikostiga storlek ger möjlighet att dela av och skapa ytterligare ett sovrum eller gäst-/arbetsrum.

Övervåningen samlar fem rejäla sovrum mellan 7 och 14,6 kvm samt ett härligt allrum i mitten, perfekt som barnens eget sällskapsrum, bibliotek, tv-rum med mera. Badrum finns på båda våningarna och det finns frikostigt med förvaringsutrymmen i flertalet garderober och en walk-in-closet.

Området är grönt och lugnt, husen ligger nära Klockargården och Kvarnängsbadet samt en cykeltrafikpark för barn och en boulebana. Ett stenkast bort har du hela Rinkebyskogen med strövområden och motionsspår, inom 5 minuters cykelavstånd finns stall, fotbollsplan och friidrottsanläggning.

Läget är även väldigt bra vad gäller vardagsservice, med bara 5 minuters gångavstånd till Kyrkskolan med åk F-6 och Nora Herrgårds förskola. Vid Nora torg finns närlivs, postombud och pizzeria, och något längre bort finns Mörby Centrum som har ett stort butiks- och serviceutbud samt t-bana. På några minuter når E18 vilket ger smidiga förflyttningar till såväl Stockholm som till Täby Centrum, Arlanda med mera.

Välkommen att bli först i ett helt nybyggt hem, med väldigt tilltalande läge, utsikt mot en vacker äng och närhet till både service och fritidsaktiviteter!

Fakta

Typ

Danderyd - Danderyd 2:177. - 2 plan. Byggår: 2017.

Storlek

Boarea ca 172m², biarea ca 27m². 7 rum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomt

Tomtarea 378 m² (friköpt).

Byggnad

2 plan.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Grundmur: Betong. Stomme: Träkonstruktion. Bjälklag: Träkonstruktion. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: FTX ventilation.

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Fiber finns indraget, 100 Mb/s.

Ekonomi

Pris 12 850 000 kr. Taxeringsvärde: 8 872 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 4 743 000 kr. Värdeår 2017. Befintliga pantbrev är på beloppet 5 800 000 kr.

Total driftkostnad 26 000 kr/år, varav:
El: 6 000
Försäkring: 6 000
Renhållning: 2 000
Uppvärmning: 10 000
Vatten/avlopp: 2 000

Summa: ca 26.000 kr , ca 2 167 kronor/månad. Kostnader för bredband och Tv tillkommer.
Driftkostnaden är en uppskattning av säljaren pga av nyproduktion.

Övrigt

Energiprestanda 71 kWh/m² per år. Energiklass C.

Uppgifter om boarean och biarean skiljer sig mellan ritning (ca 172+27kvm) och fastighetsutdraget (0+0 kvm).

Fastigheten är registrerad som tomtmark (typkod 210).

GA: Danderyd Danderyd GA:7 (andel 1 av 58,5) avser besöksparkering med tillhörande anordningar, vägar och gångvägar, dagvattenledningar, belysning med tillhörande stolpar, ledningar och övriga anordningar, natur/grönområde, bullerplank. Danderyd Danderyd GA:8 (andel 1/52) avser vatten- och spillvattenledningar med tillhörande ventiler och övriga anordningar.

Avgift för Gemensamhetsanläggningar är inte fastställd - kontakta mäklaren för mer information.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden

Sammanställning Bilplats

Garage med plats för 1 bil samt uppfart med plats för ytterligare 1 bil

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Danderyd Danderyd GA:7, Gemensamhetsanläggning: Danderyd Danderyd GA:8

Planbestämmelser

Detaljplan (2010-06-07)

Planlösning

Entréplan
Övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb