>
  • Övreplan
  • Källarplan

Stocksund Johan Banérs väg 19

  • 5 rum och kök, varav 4 sovrum
  • Boarea 189 kvm
  • Byggår 2001
  • 9 900 000 KR pris
  • Avgift 5100 kr/mån

I hjärtat av Stocksund väntar denna bostadsrätt med mycket villakänsla och flertalet lyxiga inslag som bastu, jacuzzi och täljstenskamin!

Stora öppna sällskapsytor, läckert designat kök och två uteplatser väntar i denna välutrustade och modernt inredda bostad på 189 kvm + 59 kvm biarea i Stocksunds lugna villaområden. Här kombinerar du bostadsrättens fördelar med känslan av att bo i eget hus, dessutom med låga boendekostnader.

Planlösningen tar tillvara ytorna optimalt, med en sällskapsdel som får ta för sig ordentligt över rejäla och ljusa ytor med plats för både loungedel, matsalsdel och tv-hörna. Vardagsrummet är öppet mot köket som flödar av ljus från ett stort fönsterparti, och utöver de tre sovrummen i fil längs entrésidan finns ett stort master bedroom samt relaxdel i souterräng nedanför köket.

På motsatt sida från köket öppnar vardagsrummet ut mot en härlig uteplats med utejacuzzi - ett perfekt komplement till husets bastu. På framsidan finns ytterligare en solig uteplats med stenläggning, där man gärna slår sig ner med kaffe eller frukostbricka och myser.

Efter bad och bastu är det trevligt att värma sig vid den fina täljstenskaminen i vardagsrummet. Ytorna i huset inbjuder till mycket gästfrihet och passar en social familj som älskar att bjuda hem släkt och vänner. Fyra bra sovrum ger samtidigt gott om egna utrymmen i detta hus som passar bra för allt från ett par till en barnfamilj på fem personer.

Bostaden är byggd 2001 och präglas av en stilren inredning av genomgående hög klass vad gäller både materialval, färger och utrustning. Interiören är ljus och smakfull med golv i bok (Tarkett) och flertalet fina detaljer som rader med infällda spotlights i vardagsrummet, påkostat Noltekök i svart, inbyggd hylla i vardagsrummet samt inbyggd garderob i lite japansk stil i ett av sovrummen.

Då det finns två uteplatser men ingen arbetskrävande tomt är bostaden perfekt för en aktiv familj som söker ett lättskött och underhållsfritt hem. En betydande fördel är den låga avgiften som gör boendekostnaden relativt låg. En p-plats ingår också i avgiften.

Läget är lugnt och insynsfritt i centrala Stocksund, med närhet till förskola, skola och idrottsplats och inte minst till vattnet som omger Stocksund, med tillgång till både bad och flera småbåtshamnar.

Buss 601 går till Mörby centrum där du har både t-bana, flera andra busslinjer samt ett stort utbud av butiker och service. Med bil går det snabbt att komma ut på E18 och vidare till city eller E4.

Välkommen till en optimal kombination av villakänsla och bekväm bostadsrätt, påkostat inredd och i ett ypperligt läge mitt i Stocksund!

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 1002, våningsplan 1 av 1. Hiss finns ej.

Storlek

5 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea ca 189m², biarea ca 59m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren

Byggnad

Nytt Noltekök 2008. Uppvärmning: Bergvärmepump installerad 2007

Bilplats

En parkeringsplats tillhör bostadsrätten

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 1002 i Sädesgärdet. Pris 9 900 000 kr. Avgift 5 100 kr/mån. Övrig driftkostnad 917 kr/mån, varav:
El: 667 kr
Försäkring: 250 kr

Avgift för bredband och TV tillkommer. Uppgifterna kommer från säljaren
Andel i föreningen är: 38.3%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Sädesgärdet. Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten Sädesgärdet 11 år 2001. Föreningen har totalt 4 bostadsrättslägenheter.

Övrigt

Juridisk person kan köpa bostadsrätten.

Energideklaration har ej gått att få tag på - kontakta mäklaren för mer information.

Inga planerade förändringar avseende månadsavgiften är planerad enligt uppgift från styrelsen ( 2018-04-03).

Enligt uppgift från bostadsrättsföreningen finns upplåten mark - 1 parkeringsplats samt två uteplatser (se den ekonomiskaplanen sid 4).

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Ingen överlåtelseavgift betalas av köparen.
Ingen pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Tillåter föreningen delat ägande

Ej angiven

Planlösning

Övreplan
Källarplan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb