>
  • Entréplan
  • Övre plan

Järvastaden Igelbacken 37

  • 5 rum
  • Boarea 119 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2013
  • Tomtarea 171 kvm
  • 6 950 000 KR
    utgångspris

Härligt radhus med grymt solläge och 5 rum!

Ett av områdets bästa lägen väntar i detta hus, utan grannar eller bilväg bakom och med fin trädgård och altan i solläge mot sydväst. Huset har 5 rum på 119 kvm över en väldigt bra planlösning som tar tillvara på varje kvadratmeter. Bostaden har också ett generöst ljusinsläpp överallt, tack vare många och stora fönster.

Särskilt vardagsummet med härlig vy mot trädgården får ett enastående ljusinsläpp, samtidigt som rummet, uteplatsen och trädgården ligger mysigt och insynsfritt. Detta hus har ett extra rum på övre plan som passar perfekt till ett litet tv-rum för barnen.

Entréplanet är planerat för det sociala livet med familj och släkt/vänner, med ett riktigt stort vardagsrum och separat fräscht kök med rymlig matplats. Övervåningen samlar tre bra sovrum i varierande storlekar, alla med plats för både säng och andra möbler. Dessutom finns det mysiga tv-rummet för barnen och i den övre hallen ryms en läshörna eller liten arbetsplats.

Dessa hus är relativt nybyggda och den här bostaden är även renoverad med flera åtgärder. Golvet på vinden är inlagt 2013, markis installerad 2014, staket byggt 2015 och det extra rummet på övervåningen byggt 2016. Interiören är också löpande uppdaterad med målning och tapetsering. Golven är genomgående 3-stav ekparkett samt klinker i badrum och hall. Golvvärme finns på hela nedervåningen och i övre badrummet.

Förvaringsutrymmena är frikostiga då huset har flera garderober, en klädkammare samt ett ca 7 kvm stort förråd i trädgården. Huset har en egen bilplats i nära anslutning och samfälligheten disponerar även 8 gästparkeringar på gatan.

Utöver själva huset får du här en härlig trädgård i ypperligt läge, optimalt mot sydväst och utan hus bakom vilket ger insynsfrihet. Ingen bilväg i omedelbar anslutning gör det också tryggt att släppa ut barnen för att leka. Trädgården bjuder dessutom på rabarber, hallon, smultron, jordgubbar, svarta vinbär, röda vinbär, olika kryddväxter och äppelträd, samt syren, rosor och andra vackra växter och buskar.

Här bor du lugnt och idylliskt samtidigt som det är nära till både service, natur och kommunikationer. Igelbäckens naturreservat ligger bara omkring 50 meter från huset, det är nära till Ursviks motionsspår och gångavstånd till flera bra förskolor och skola dit barnen kan gå själva. Många barn finns i området och här erbjuds också en rad idrottsaktiviteter och lekparker.

Servicen omfattar bland annat en välsorterad Ica-butik, bageri, flera restauranger samt pizzerior, skomakare/kemtvätt, flera gym, idrottsplatser och idrottshallar, tandläkare, mödravårdscentral med mera i området. För större shoppingturer kan du promenera eller cykla till Mall of Scandinavia och till Friends Arena för sport- och underhållningsevenemang.

Två busslinjer trafikerar området och tar dig snabbt till Ulriksdals pendeltåg (gångavstånd cirka 1,4 km), Bergshamras tunnelbana eller Hallonbergens tunnelbana. Med bil kommer du snabbt ut på både E4 och E18, och till Stockholms city kan du cykla på fina cykelvägar.

Välkommen till ett hus med många rum, bra förvaringsytor och en fantastiskt solig, insynsfri trädgård med både bärbuskar, blommor och träd!


PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är ett väl avvägt kapprum med grått klinkergolv och vita väggar med en mönstrad fondtapet. Här finns bra plats för både klädavhängning och barnvagn, och hallen har en trevlig öppenhet mot kök och trappa. Längs den inre gången mot vardagsrummet sträcker sig en garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

DUSCHRUMMET har mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Duschhörnan omges av runda vikväggar och här finns en rymlig tvättställskommod och spegelskåp. Det finns även handdukstork och en skjutdörrsgarderob med förvaring samt ventilationssystem etc.

KÖKET är elegant och praktiskt, med vit inredning från Vedum som kontrasteras effektfullt av svarta bänkskivor i laminat och även svarta vitvaror. Arbetsytorna är väl tilltagna i vinkel och köket rymmer en rejäl matplats vid fönstret. Allt är från 2013 vilket innebär ett väldigt fräscht och funktionellt kök, med smarta utdragslådor och mycket förvaring. Väggarna är vita med en snygg fondtapet vid matplatsen.

VARDAGSRUMMET sträcker ut sig över stora luftiga ytor på hela 24 kvm, vilket skapar ett inbjudande sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel för större middagar. Fönstren och altandörren ger ett flödande ljusinsläpp och fri utsikt mot trädgården på baksidan, i helt skyddat och insynsfritt läge. Här finns plats för både socialt umgänge med vänner och avslappnat familjemys till vardags, i en härligt ljus miljö inramad av vita väggar och ekparkettgolv.

UTEPLATSEN är ett stort trädäck i perfekt solläge mot sydväst med sol eftermiddag och kväll, perfekt för grillning och middagar utomhus på sommaren. Läget utan vare sig bilväg eller hus bakom tomten ger en väldigt bra avskildhet för både altandäcket och trädgården, där det växer allehanda sorter av både blommor. Här får familjen en underbar sommaroas för att njuta av sol, värme, grillfester och avkoppling alldeles ostört. Även på framsidan finns en liten trädgård med gräsyta, ett vackert äppelträd och en fin stenläggning. Här finns plats för både lek och en mysig sittplats i morgonsolen.

Övervåning

SOVRUM 1 är husets master bedroom, med stilrena diskreta tapeter och bra storlek för både dubbelsäng och byråer eller annan förvaring. Här har föräldrarna även en egen stor inbyggd garderob med skjutdörrar och fönster mot framsidans trädgård.

TV-RUMMET är ett litet tv- och mysrum för barnen, även användbart som barnkammare eller gästrum.

SOVRUM 2 är ett mysigt barnrum med plats för både säng och skrivbord med mera. Väggarna är vita förutom en lekfull fondtapet som pryder ena kortväggen. Fönstret vetter mot baksidan och trädgården.

SOVRUM 3 är ett barnrum med extra mycket ljusinsläpp från två fönster mot baksidan, och gott om plats för flera möbler. Även det här rummet har en väl vald fondtapet med trevligt mönster och utsikt över trädgården.

BADRUMMET är stort och praktiskt, med ett ljusgrått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Förutom badkar finns likadant badrumsmöblemang som i duschrummet, samt den egna tvättstugan med bra arbetsytor och skåp ovanför maskinerna.

Fakta

Typ

Solna - Grönlingen 60. - 2 plan. Byggår: 2013.

Storlek

Boarea ca 119m². 5 rum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

2 plan.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Takpannor. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: FTX.

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Tv och internet via Telia ingår i samfällighetsavgiften.

Ekonomi

Utgångspris 6 950 000 kr. Taxeringsvärde: 5 267 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 2 788 000 kr. Värdeår 2013. Befintliga pantbrev är på beloppet 4 250 000 kr.

Total driftkostnad 39 914 kr/år, varav:
El: 13 473
Försäkring: 8 106
Samfällighet: 8 352
Uppvärmning: 7 075
Vatten/avlopp: 2 908

Summa ca 2 406 kr/mån. Samfällighetsavgiften inkluderar Telia Tripple Play, sophämtning samt motorvärmaruttag på parkeringsplatsen. Uppgifterna avseende driftskostnader kommer från säljaren.

Övrigt

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Sammanställning Bilplats

I nära anslutning till bostaden finns en parkeringsplats med uttag för motorvärmare, plats nr 25. Samfälligheten disponerar också 8 st gästparkeringar på gatan.

Rättigheter last

Last: Officialservitut Vattenledning, Avlopp, 0184-12/19.12

Gemensamhetsanläggningar

Solna Grönlingen GA:10
Solna Grönlingen GA:19
Solna Grönlingen GA:22
Solna Grönlingen GA:23
Solna Grönlingen GA:6

Planbestämmelser

Detaljplan

Planlösning

Entréplan
Övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 4.25 mb