Järvastaden Igelbacken 29

  • 4 rum, varav 3-0 sovrum
  • Boarea 120 kvm
  • Byggnadstyp 2 plan.
  • Byggår 2013
  • Tomtarea 171 kvm
  • utgångspris
    6 950 000 KR

Välkommen till ett lugnt läge på Igelbacken, i ett snyggt, familjevänligt radhus med 4 rum, flera uteplatser och en stor, lättskött trädgårdsyta.

Ett perfekt planerat radhus väntar på familjen som önskar sig mycket huskänsla i ett lättskött, elegant hem med 3 sovrum på 120 kvm. Rummen är mycket bra fördelade på två våningar med generösa sällskapsytor nere i form av stort vardagsrum och modernt kök, samt tre sovrum på övre plan.

Här bjuds även på frikostiga utomhusytor, dels på en stor altan i soligt läge direkt utanför vardagsrummet, dels en stenlagd uteplats i anslutning till utomhusförrådet. Allt är alltså väl förberett för skön vardagsavkoppling på sommaren, då man kan njuta av såväl lediga stunder i en vilstol som långa sommarfrukostar och gästfria grillkvällar.

Tre sovrum på övre plan ger bra med utrymme för en familj och det finns även badrum på båda planen. I övrigt kan nämnas att den smarta planlösningen innefattar gott om förvaringsutrymmen. Bland annat finns två klädkammare/walk-in closet på övre plan samt ytterligare en garderob i master bedroom samt i den nedre hallen.

Interiören är genomgående ljus, smakfull och i gott skick, med ett flertal väl valda fondtapeter som ger karaktär till rummen. Golven är ekparkett överallt utom i hallen och badrummen som har klinker. Hela nedre plan samt övre badrummet har golvvärme. På framsidan finns eldrivna markiser som fälls ut automatiskt vid sol. Till huset hör en p-plats med eluttag, nr 36.

Läget är ypperligt för en familj, tryggt och barnvänligt utan genomfartstrafik och med gott om lekytor för barn i alla åldrar. För friluftsliv, träning och naturupplevelser finns Ursviks skogsområden inom kort gångavstånd, med motionsspår för löpning, skidåkning och cykling, samt Igelbäckens naturreservat. Under hösten färdigställs även ett utegym endast 200 meter från huset. Vid Ursvik finns även fotbollsplan och Brotorps idrottshall.

Järvastaden är försett med allt man behöver av service, från förskolor och skolor till en utmärkt mataffär, restauranger och gym med mera, allt inom några minuters promenad. Det förenklar vardagspusslet och sparar mycket bilåkande att ha allt man behöver i närområdet. För större shoppingturer tar man sig snabbt och enkelt till exempelvis Mall of Scandinavia som nås på cirka 10 minuter med cykel.

Vilket håll du än ska resa, in till city eller ut till Arlanda, har du även smidiga kommunikationer på gångavstånd. T-banan i Hallonbergen kan du gå till eller ta bussen som går genom Järvastaden. Samma sak med pendeln i Ulriksdal. Busslinjerna går även till bland annat Universitetet, Bergshamra och Solna. Med bil är du snabbt ute på E18 och E4.

Välkommen till ett fantastiskt fint radhusboende i ett suveränt läge nära både service, naturområden och bra kommunikationer — allt inom gångavstånd!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är välkomnande, rymlig och elegant med klinkergolv och påkostad fondtapet som sträcker sig upp i trapphuset. Till vänster finns en bra del för hatt- och skohylla och i den inre hallen ut till vardagsrummet finns en inbyggd garderob med skjutdörrar.

DUSCHRUMMET har svart klinkergolv med golvvärme samt helkaklade väggar i vitt. Extra förvaringsutrymme finns bakom snyggt tapetserade skjutdörrar, i övrigt är inredningen stilren med svart tvättställskommod, stor väggspegel och duschväggar i glas.

KÖKET är nytt från 2013 och ett smakfullt Vedumkök i vitt, med praktiska utdragslådor i nederdelen och ett flertal skåp, vilket tillsammans ger mycket bra förvaringsutrymmen. De mörka bänkskivorna ger massor med arbetsyta och maskinparken är modern, allt i rostfritt från Siemens och med integrerad diskmaskin, inbyggnadsmikro, induktionshäll och kyl och frys i fullhöjd. Köket har en spatiös egen matplats vid fönstret mot framsidan, inramad av en ljus blommig fondtapet.

VARDAGSRUMMET är ett underbart sällskapsrum, som med sina stora ytor rymmer rejäla sittmöbler, hemmabio och även en matplats för festliga tillfällen om man så önskar. Ljusinsläppet är frikostigt från stora fönster, och rummet ligger väldigt insynsfritt med utsikt över den egna trädgården som sträcker sig en bra bit ut från huset, bort till den stenlagda uteplatsen. Vardagsrummet inramas av vita väggar samt en diskret mönstrad fondtapet och en ljusgrå fondvägg på motsatt sida.

UTEPLATSERNA omfattar till att börja med ett stort trädäck utanför vardagsrummet, med upphöjt, soligt läge och generös plats för loungemöbler. Utöver altanen har du en stenlagd uteplats med staket vid förrådet. Denna uteplats gjordes 2015 och är perfekt för att få extra sol och för att ställa grill och matbord när det är dags för härliga sommarkvällar med god mat och goda vänner. Däremellan har du en fin plan gräsyta för lek och odlingsprojekt i lagom skala.

Övervåning

SOVRUM 1 är ett fint barnrum med plats för lekhörna med mera förutom säng och med dubbla fönster mot baksidan och trädgården. Rummet är inrett i vitt med en blå fondvägg.

SOVRUM 2 är ytterligare ett bra barnrum, något större och även det med fönster mot baksidan. Detta rum har vita väggar samt en långvägg med ljus, trivsam fondtapet med ett skirt lekfullt mönster.

SOVRUM 3 är ett härligt, luftigt master bedroom med rikligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti mot framsidan, och med gott om förvaringsplats, dels i en inbyggd garderob med skjutdörrar, dels i en separat walk-in closet på hela 5 kvm. Interiören är vita väggar.

BADRUMMET har klinkergolv med golvvärme och helkaklade vägar i vitt. Här finns badkar, vit tvättställskommod, spegelskåp samt en yteffektiv tvätthörna med arbetsbänk och skåp ovanför maskinerna.

Fakta

Typ

Solna - Grönlingen 56. - 2 plan. Byggår: 2013.

Storlek

Boarea ca 120m². 4 rum, varav 3-0 sovrum
Areauppgifter enligt ritning(ar)

Tomt

Tomtarea 171 m² (friköpt). På tomten finns ett rymligt förråd.

Byggnad

2 plan.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Takpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: FTX-system.

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV och bredband via Telia Tripple Play samt sophämtning ingår i samfällighetsavgiften.

Ekonomi

Utgångspris 6 950 000 kr. Taxeringsvärde: 3 784 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde: 1 822 000 kr. Värdeår 2013.

Total driftkostnad 30 000 kr/år, varav:
El: 10 000
Försäkring: 5 400
Samfällighet: 6 700
Uppvärmning: 6 000
Vatten/avlopp: 1 900

Summa ca 2 500 kr/mån. Samfällighetsavgiften inkluderar Telia Tripple Play. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljaren.

Energideklaration

Energiprestanda: 66 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2016-06-28

Övrigt

I nära anslutning till bostaden finns en parkeringsplats med elstolpe, plats nr 36.

Uppgift avseende boarea skiljer sig från fastighetsutdrag samt ritning, kontakta fastighetsmäklaren för information.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

För andel och ändamål gällande gemensamhetsanläggningar kontakta fastighetsmäklaren.

Gemensamhetsanläggningar

Solna GA:10 (andel 1/84). Ändamål: gångbanor, förgårdsmark, planteringar och grönområden, lekyta, gästparkeringsplatser, belysning, dagvattenledningar, fibernät, teknikhus
Solna GA:18 (andel 1/6). Ändamål: stuprör, dränerings-och dagvattenledningar med tillhörande brunnar och andra anordningar.
Solna GA:22 (andel 1/12). Ändamål: sopkassun.
Solna GA:23 (andel 1/24). Ändamål: markparkering, motorvärmaruttag inklusive elledningar.

Planbestämmelser

Detaljplan (2008-01-28)

Planlösning

Övre plan
Entréplan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb