Edsviken Hedvigsdalsvägen 1C

  • 4 rum och kök
  • Boarea 106 kvm
  • Byggår 2014
  • budstart 5 600 000 KR
  • Avgift 5860 kr/mån

Mitt i Edsvikens lummiga villakvarter hittar du denna välplanerade bostad om 106 kvadratmeter fördelat på 4 rum.

Välkommen till en underbar 4:a med öppen planlösning och stor balkong mot gård i attraktiva Brf Edsvikens torg nära bad, service och natur!

Lägenheten ligger högst upp i huset och har en sällskapsdel med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönster i 3 väderstreck som ger ljus och rymd, 3 utmärkta sovrum samt gästtoalett och stort badrum. Den fantastisk planlösning kombineras med generös balkong i ostört läge och många smarta förvaringsutrymmen. Lägenheten är väl ljudisolerad och i mycket gott skick då den är välskött samt nyproducerad för bara fem år sedan.

Till bostaden hör ett förråd och föreningen har även cykelrum. Det finns en stor välskött gemensam gård att nyttja för de boende och p-platser finns att hyra (både garageplatser och utomhusplatser). Föreningen tar väl hand om och utvecklar aktivt fastigheten bland annat finns laddningsstolpar för EL-bil i garaget samt att i våras installerades solceller på taken.

Lägenheten är fint placerad i Edsviken, ett lugnt och trevligt bostadsområde i grönskande lummig omgivning med bra tillgång till service, skolor och kommunikationer. I närområdet finns många skogspartier och större grönområden och du har Edsvikens vatten på promenadavstånd.

Alldeles intill bostaden har du både bageri, frisör och gym, men du har också nära till bland annat vårdcentral och tandläkare. Det finns flera bra skolor och förskolor på gång- och cykelavstånd samt många aktiviteter, parker och idrottsanläggningar. Dessutom ligger flera stora shoppingcentrum som moderna Sollentuna centrum på gångavstånd och Mall of Scandinavia på bekvämt avstånd när du vill göra större inköp eller ta en shoppingtur.

Det finns goda kommunikationer och du kan på endast 24 min ta dig in till stan med buss och pendeltåg. En busshållplats ligger precis utanför husets baksida och Helenelunds pendeltågsstation ligger på promenadavstånd.

Välkommen till en fräsch och stor 4:a med generösa sällskapsytor, nära både friluftsliv, vardagslyx och smidiga kommunikationer!

PLANLÖSNING:

HALLEN ger dig ett härligt välkomnande med en trevlig insyn till vardagsrummet och gott om utrymmen att hänga av sig genom flera garderober. Vita väggar möter ett sofistikerat ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Härifrån har du dörrar in till både gäst-wc och badrum.
WC ligger tacksamt placerad med ingång direkt från hallen. Här finns en tvättställskommod, wc och en upplyst spegel. Golvet är grått kaklat och väggarna är helkaklade i vitt.

BADRUMMET når du, precis som wc, från hallen och har samma stilrena vita kakelväggar och ett grått kakelgolv med golvvärme. I rummet har du en vid spegel över en tvättställskommod och längst in finns ett badkar med glasväggar. Det rymliga badrummet fungerar även som tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och praktiska hyllor samt skåp.

VARDAGSRUMMET utgör en härlig stor sällskapsyta med ett fantastiskt ljusflöde från stora fönster i två riktningar och öppen planlösning mot köket. Golvet pryds av vacker ekparkett och väggarna är vita. Du har plats för både en större soffa och andra sittmöbler och genom en glasdörr kan du ta dig ut till den härliga balkongen.

BALKONGEN är som ett extra vardagsrum med gott om plats för utemöbler där du kan sitta och njuta av morgonsol och trevligt sällskap med en härlig vy över omgivningarna. Balkongen är väderskyddad tack vare ett tak som skjuter ut och ger skydd om regnet skulle börja falla.

SOVRUM 1 ligger intill vardagsrummet och har ett underbart ljusinsläpp från stora fönster i två riktningar mot balkongen. Väggarna är vita, golvet pryds av ekparkett och det finns gott om utrymme för både en dubbelsäng och flera andra möbler. Längs ena väggen har du gott om förvaringsmöjligheter tack vare klädkammaren som du når via en skjutdörr.

KÖKET från Vedum är välutrustat och mycket fräscht, med smakfull neutral interiör i vitt som matchas av svarta bänkskivor. Micron är specialbeställd med dubbelugnsfunktion. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet är social och trevlig, med bardisk mot vardagsrummet och ljusflöde från tre håll i hela sällskapsdelen. Inredningen ger rejält med arbetsytor och massor av förvaringsplats i praktiska utdragslådor. Ovanför arbetsbänken sitter eleganta stänkskydd i grönt glas. I köket ryms en stor matplats, så att vardagsrummet kan ägnas helt åt soffhäng och avkoppling.

SOVRUM 2 är ett perfekt barnrum med mycket ljusinsläpp via fönstret som är placerat mot gården. Här ryms såväl säng som skrivbord och lekhörna. Väggarna är vita och golvet parkett.

SOVRUM 3 har vita väggar och fint parkettgolv och är placerat med ingång från köket. Du har en lummig utsikt genom ett stort fönster, och det finns plats för en större säng samt bord och byråer. Här finns generös förvaring tack vare tre garderober.


Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 11101. Hiss finns ej.

Storlek

4 rum och kök. Boarea ca 106m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

TV- och internetanslutning

Föreningens hus är anslutna till Sollentuna Energis Stadsnät, bostadsrättsinnehavaren väljer själv vilken leverantör man vill teckna avtal med för respektive tjänst. Se länk SEOM.

Övriga byggnader

Det finns gemensam innergård, barnvagnsrum, cykelförråd, källarförråd samt garage.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 11101 i Brf Edsvikens Torg. Budstart 5 600 000 kr. Avgift 5 860 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hemförsäkring ca 150 kr/månad, hushållsström ca 200 kr/månad. Kostnad för internet och TV tillkommer.
Totalt per månad ca 345 kr/månad, sammanräknat per år 4 140 kr.
Uppgifter från säljaren.
Andel i föreningen är: 4.64708%. Andel av årsavgiften är: 4.647%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda: 66 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2016-04-15

Bostadsrättsförening

Brf Edsvikens Torg. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb