• Planlösning

Edsviken Hedvigsdalsvägen 1A

  • 3 rum och kök
  • Boarea 72 kvm
  • Byggår 2014
  • budstart 4 050 000 KR
  • Avgift 3981 kr/mån

I Edsviken finns denna trevliga lägenhet med tre rum, en fantastiskt inglasad altan som övergår i en privat uteplats samt med ett härligt ljusinsläpp!

Välkommen till 72 välplanerade kvadratmeter på entréplan som fylls upp av härliga sällskapsytor och mysiga sovrum i lugnakulörer och flödande ljus. En fantastiskt planlösning kombineras med många smarta förvaringsutrymmen och kvalitativa vitvaror som förenklar vardagen. Bostadens absoluta höjdpunkt är den inglasade altanen som öppnar upp mot den privata stenlagda uteplatsen omgärdad av en häck och som omfattar hela 15 kvm. På framsidan finns även en mindre altan.

Våningen har en härligt stor sällskapsdel med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönster och balkongdörrar i båda ändarna som skapar ett genomgående fint ljusflöde. Två mysiga sovrum är strategiskt placerade i varsitt hörn och det finns både en klädkammare och flera garderober för förvaring. Du har också ett stort badrum samt en gästwc, båda med ingång från hallen och badrummet har även en tvättavdelning.

När du vill njuta av sol och frisk luft är det bara att slå dig ner på de fantastiska altanerna. Oavsett tidpunkt är det alltid en i riktning mot solen och du kan njuta av allt från friska morgonstunder till mysiga sommarkvällar i solens sken. Till bostaden hör dessutom ett förråd och du har tillgång till både ett gemensamt cykelförråd och en gemensam gård.

Lägenheten är fint placerad i Edsviken, ett lugnt och trevligt bostadsområde i grönskande lummig omgivning med bra tillgång till service, skolor och kommunikationer. I närområdet finns många skogspartier och större grönområden och du har Edsvikens vatten på promenadavstånd.

Alldeles intill bostaden har du både bageri, frisör och gym, men du har också nära till bland annat vårdcentral och tandläkare. Det finns flera bra skolor och förskolor på gång- och cykelavstånd samt många aktiviteter, parker och idrottsanläggningar. Dessutom ligger flera stora shoppingcentrum, som Kista galleria, Sollentuna centrum och Mall of Scandinavia på bekvämt avstånd när du vill göra större inköp eller ta en shoppingtur.

Till bostaden hör även ett förråd och det finns en stor välskött gemensam gård att nyttja för de boende, p-platser finns att hyra (både garageplatser och utomhusplatser). Föreningen tar väl hand om och utvecklar aktivt fastigheten bland annat finns laddningsstolpar för EL-bil i garaget samt nyligen installerade solceller på taken.

Det finns goda kommunikationer och du kan smidigt ta dig in till stan eller stora shoppingområden med buss eller pendeltåg. En busshållplats ligger precis utanför husets baksida och Helenelunds pendeltågsstation ligger på promenadavstånd.

Missa inte denna fina ljusa lägenhet med sina fantastiska altaner i trevliga Edsviken!

PLANLÖSNING:

HALLEN ger dig ett härligt välkomnande med en trevlig insyn till vardagsrummet och gott om ytrymmen att hänga av sigytterkläder. Vita väggar och ett snyggt golv i mörkt klinker ger en sober känsla och du har dörrar in till både wc, badrum och klädkammare. Dessutom har du både en rymlig garderob samt en mindre kapphängare precis intill dörren.

WC ligger bra placerat med ingång direkt från hallen. Golvet har mörkt klinker med mysig golvvärme och väggarna är helkaklade i vitt.

BADRUMMET når du också praktiskt från hallen och det har samma stilrena vita kakelväggar och mörka klinkergolv med golvvärme för frusna fötter. En elegant infälld spegel ger rummet en extra känsla av rymd och i tvättställskommoden ryms mycket förvaring i de två lådorna. Duschdelen har en härlig takdusch samt stilrena glasväggar i klarglas. Det rymliga badrummet fungerar även som tvättstuga och hyser rum för tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och praktiska hyllor och skåp.

VARDAGSRUMMET utgör en härlig stor sällskapsyta med ett fantastiskt ljusflöde från stora fönster i två riktningar och öppen planlösning mot köket. Golvet pryds av vacker parkett och väggarna är vita. Du har plats för både en större soffa och andra sittmöbler och genom den glasade dörren når du den fantastiska uteplatsen.

ALTAN 1 med sin inglasning är verkligen som ett extra rum med stor plats för matgrupp och vilstolar. På sommaren öppnar du upp glasväggarna mot din privata stenlagda uteplats i altanens förlängning och får då ett ytterligare utrymme om hela 15 kvm. Här kan du verkligen umgås med vänner och familj under årets varma månader med härliga middagar och mysig samvaro i en stor sittgrupp. Allting inramas av en fin häck som ger avskildhet och skyddar mot insyn. På vår och höst skyddar inglasningen mot kyliga vindar och med infravärme kan du sitta här långt in på hösten.

SOVRUM 1 är ett naturligt master bedroom och ligger intill vardagsrummet och med ett underbart ljusinsläpp från stora fönster i två riktningar. Väggarna går i en rogivande ljusgrå färg, golvet pryds av parkett och det finns gott om utrymme för både dubbelsäng och en mysig läshörna. Längs ena väggen har du massor av förvaringsmöjligheter med både tre garderober och en skjutdörr till klädkammaren som också nås från hallen.

KÖKET är ljust och luftigt och i öppen planlösning medvardagsrummet, i ljusa färger och med en uppiggande röd färg ovanför de stora arbetsytorna. En L-form ger dig en sällskaplig bardisk mot vardagsrummet, och mängder av skåp och lådor rymmer mycket förvaring. Vitvarorna smälter snyggt in i det övrigt vita köket och tillsammans med bänkskivor i ek samt parkettgolv bildar allt en lugn helhet. I köket får du också plats för ett stort matbord intill det stora fönstret och glasdörren mot den andra altanen.

ALTAN 2 som omges av ett glasat staket är ytterligare en mysig plats att njuta av solen och den friska luften. Här är det enkelt att smita ut från köket för att ta en kaffe eller ett glas vin medan maten står på spisen, och du kan njuta av en fin utsikt mot skogen.

SOVRUM 2 har behagligt duvblå väggar och fint parkettgolv och är placerat med ingång från köket. Du har utsikt över altanen och skogen genom ett stort fönster och det finns plats för en större säng samt skrivbord och förvaring.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 31001. Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 72m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

TV- och internetanslutning

Föreningens hus är anslutna till Sollentuna Energis Stadsnät, bostadsrättsinnehavaren väljer själv vilken leverantör man vill teckna avtal med för respektive tjänst.
Se länk SEOM.

Övriga byggnader

Det finns barnvagnsrum, cykelförråd och källarförråd.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 31001 i Brf Edsvikens Torg. Budstart 4 050 000 kr. Avgift 3 981 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hemförsäkring ca 150 kr/månad, hushållsström ca 175 kr/månad. Kostnad för internet och TV tillkommer.
Totalt per månad ca 325 kr/månad, sammanräknat per år 3 900 kr.
Uppgifter från säljaren.
Andel i föreningen är: 3.15651%. Andel av årsavgiften är: 3.157%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda: 66 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2016-04-15

Bostadsrättsförening

Brf Edsvikens Torg. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Inga förändringar av månadsavgiften planeras enligt uppgifter från bostadsrättsföreningen. (2019-08-14)

För frågor om upplåten mark - Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb