Lilla Alby Hamngatan 7

  • 2 rum och kök
  • Boarea 68 kvm
  • Byggår 2013/2014
  • pris 4 000 000 KR
  • Avgift 3714 kr/mån

En så gott som ny 2:a på rejäla 68 kvm väntar i utmärkt läge i Sundbybergs nybyggda kvarter vid Bällstaviken nära service och kommunikationer.

Den här fina 2:an är en optimal bostad för de som fyllt 55 år eller mer. Ytan på 68 kvm är i paritet med en mindre 3:a vilket ger en luftig, ljus känsla och mycket rymd i lägenheten. Vardagsrum och kök är integrerade och bildar tillsammans en generös sällskapsdel där man får plats med gäster och fester.

Planlösningen är genomtänkt med fönster åt två håll och ett sovrum som har plats för skrivbord och förvaring förutom dubbelsäng. Vid hallen finns en bra hörna där man med fördel kan ha förvaring eller arbetshörna, badrummet är också rymligt och utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Interiören är modern och funktionell med bra, lättarbetat kök och hallen har gott om förvaringsplats i en inbyggd garderob.

Läget är lugnt och mysigt i "nybyggarkvarteren" nere vid Bällstaviken. Här har man förvandlat gamla industrikvarter till varierade nya bostäder, vilket skapat en levande stadsdel med mycket grönytor och fint läge nära vattnet. Läget är också optimalt, en bit bort från centrum men samtidigt med gångavstånd till Sundbybergs mysiga folkliv, butiker, restauranger och service med en trevlig mix av gammalt och nytt. Förutom Sundbybergs utbud av butiker och service har du nära till Bromma Blocks.

Här finns gott om rekreation, förutom i de egna kvarteren med strandpromenader och gräsytor längs vattnet är det inte långt till Råstasjön och Lötsjön, samt Ursviks stora motionsområde. Kommunikationerna är svårslagna här, med gångavstånd till såväl bussar och t-bana som tvärbanan, pendeltåg, till och med fjärrtåg. Det gör att du enkelt tar dig till city och många andra knutpunkter. Hållplatsen för flygbussarna till Arlanda och Bromma kan man gå på ca 5 minuter.

Välkommen till ett mycket attraktivt läge - nybyggt och samtidigt med gröna omgivningar och "Sumpans" charmiga småstadskaraktär!Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 1001, våningsplan 0 av 7. Hiss finns.

Storlek

2 rum och kök. Boarea ca 68m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Telia Triple Play för bredband (50/8-100/10 Mbit/s), IP-telefoni och digital-TV (inkl. box och kanalpaket Telia Lagom).

Bilplats

Till fastigheten hör 35 garageplatser. Garageplats går att hyra för 1.000 kr enligt uppgift från säljaren

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 1001 i BRF Mälarparken 1. Pris 4 000 000 kr. Avgift 3 714 kr/mån. Obligatorisk avgift för bredband, telefoni samt TV ingår i avgiften om 220 kr per månad samt avgift för varmvatten om 53 kr per månad (individuell varmvattenmätning tillämpas) Övrig driftkostnad 592 kr/mån, varav:
El: 300 kr
Försäkring: 292 kr

Uppgifterna kommer från säljarna
Andel i föreningen är: 1.82985%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

BRF Mälarparken 1. Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet är belägen på Hamngatan 7-9 i Sundbyberg och består av 50 lägenheter om 2-4 rum och kök fördelade på två trapphus.

Fastigheten är ett lågenergihus och värms med fjärrvärme kombinerat med värmepump. Bostäderna värms med vattenburna radiatorer. Ventilationssystemet renas med luftrenande filter. Individuell varmvattenmätning tillämpas.

Varje bostad är utrustad med energisnåla kyl och frys, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ugn och microvågsugn är av inbyggnadstyp och spisen är en induktionshäll
. Organisationsform: Bostadsrättsförening

Övrigt

Till medlem i bostadsrättsföreningen får antagas fysisk person som fyllt 55 år. Om äkta makar förvärvar bostadsrätten är det tillräckligt att en av makarna uppnått 55 års ålder.

Energideklaration har ej gått att få tag på - kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från föreningen. (2018-05-14)

Överlåtelseavgift är 1.150 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 430 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Tillåter föreningen delat ägande

Ej angiven

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Ej angiven

Planlösning

hamngatan 7 copy

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb