Solna Gunnarbovägen 125

  • 6 rum, varav 5-0 sovrum
  • Boarea 154 kvm
  • Biarea 6 kvm
  • Byggnadstyp 3 plan.
  • Byggår 2015
  • Tomtarea 128 kvm
  • budstart 7 450 000 KR

Lugnt och naturnära i Järvastaden väntar ett läckert radhus med ypperlig planlösning, stort ljusflöde och med två uteplatser samt balkong.

Välkommen till ett boende där du har lika nära till naturen som till kommunikationer och service. Du bor trivsamt med två uteplatser och balkong, den ena uteplatsen gränsar till en allmänning med bland annat lekplats och med närhet till stora naturreservat — utan att vara långt borta från stadslivet. Innanför dörren väntar 154 kvm härlig boendeyta i en väl genomtänkt planlösning i tre plan med plats för både familjemys, middagsbjudningar, lek och avskildhet.

Entrén når du via den mysiga uteplatsen på framsidan och väl inne möts du av flödande ljus i en genomgående öppen planlösning med kök och matplats. Här når du också uteplatsen med sitt härliga trädäck och med sol större delen av dagen. Entréplan erbjuder även ett fint duschrum samt ett litet rum som kan nyttjas som arbetsrum eller varför inte gästrum. På plan två hittar du det trevliga sällskapsrummet med stora härliga fönster mot den stora balkongen samt ett rum som kan nyttjas som sovrum eller allrum. Här finns även ett duschrum med stora utrymmen för tvättstuga.
Den privata delen med tre sovrum finns på plan tre där det även finns ett badrum med badkar samt flera garderober.

Hela huset genomsyras av elegans och gedigna materialval med ekparkett i alla rum, vitlaserade trätak samt ljusa färger och tapeter i alla rum. I hallen samt i alla tre badrum finns klinker och gosig golvvärme för frusna fötter.

Uteplatsen mot baksidan erbjuder härliga dagar med mycket sol och är avskild med plank mot grannarna. På trädäcket finns plats för sköna solstolar liksom matplats och grill för härlig sommarkvällar med familj och vänner. Gräsmattan kan ge plats för pallkragar med odling av hallon, jordgubbar och andra bär. Det finns även plats för buskar och en spaljé. Här har du också nära till allmänningen med planteringar, sittgrupp och både lekplats och stora gräsytor som inbjuder till lek och spel för både vuxna och barn. Uteplatsen mot framsidan erbjuder en skyddad yta bakom en häck och plats för morgonkaffet om du inte väljer att äta din frukost på den stora balkongen på andra våningen.

Läget i Järvastaden är både lugnt, barnvänligt och naturnära. Bara någon minuts promenad från boendet börjar ett stort skogsparti som hör till Igelbäckens naturreservat. Du har också nära till Ursviks naturområde, Ulriksdal och Järvafältet där du kan njuta av allt från skogspromenader till joggingturer och längdskidåkning.

Det finns flera skolor och förskolor på gångavstånd, närmaste förskola ligger bara någon minut från huset. I området finns också både pulkabacke och parker — inte minst populära Mulle Mecks lekpark. Promenerar du fem minuter hittar du ett bra utbud av närservice med bland annat en Ica-butik, pizzeria, sushirestaurang och gym. När du vill shoppa eller storhandla kan du snabbt och enkelt ta dig till Solna centrum, Kista galleria eller Mall of Scandinavia.

Kommunikationerna är bra med enkel tillgång till både bussar, tunnelbana och pendeltåg. En kort promenad bort ligger busshållplats Brotorp med bussar mot bland annat Solna centrum och Universitets tunnelbana. Du kan även promenera till pendeltåget vid Ulriksdal station på en kvart eller cykla till Hallonbergens tunnelbana på cirka sju minuter.

Välkommen till detta eleganta radhusboende med två uteplatser och en härlig balkong i utmärkta sollägen och närhet till såväl natur som service.

PLANLÖSNING:

Entréplan

UTEPLATSEN på framsidan välkomnar med en härlig häck, en stenlagd yta och ett trädäck utanför huset med plats för en matgrupp där du med fördel äter din frukost varma sommarmorgnar.

ENTRÉN ger dig en välkomnande vy genom matrummet med ljus som strömmar in från de stora fönsterpartierna på andra sidan. Du har utrymme för kapphängare direkt innanför dörren, men det finns också plats för ytterligare förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob lite längre in. Väggarna är vita och golvet i ekparkett förutom själva entrén som är uppvärmda svarta klinkerplattor.

ARBETSRUMMET/SOVRUMMET direkt till höger vid entrén har ljusa väggar och en blåmönstrad fondvägg.

DUSCHRUMMET på entréplan har ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna. En elegant vägg i klarglas avgränsar duschdelen och det finns även plats för en tvättmaskin om så önskas. Kommoden under tvättstället rymmer mycket förvaring liksom skåpet ovanför.

KÖKET går i en praktisk L-form med en sällskaplig köksö med plats för barhäng mot matplatsen. Det vita kaklet satt i halvförband matchas med mörka bänkskivor samt vita skåp och lådor. Den öppna planlösningen gör att ljus flödar in från matplatsens fönster. Vitvarorna från Electrolux består av ugn, spishäll, mikro och diskmaskin — allt snyggt integrerat. Du har även kyl och frys i fullhöjd, allt i elegant borstad aluminium.

MATPLATSEN är fint placerad med två stora fönster från golv till tak samt en altandörr. Den öppna planlösningen mot köket och hallen skapar en extra ljus och luftig känsla. Väggarna är målade i en skönt avkopplande blågrön ton och du har gott om plats för matbord och stolar för sex till åtta personer.

UTEPLATSEN mot baksidan har ett stort härligt trädäck med plats för solstolar och sittgrupp. Här har du sol större delen av dagen och kan njuta av mysiga grillmiddagar tillsammans med familj och vänner. Uteplatsen avgränsas mot grannarna med plank och mot allmänningen av ett förråd. En stenlagd yta leder till allmänningen.

Plan 2
VARDAGSRUMMET är stort och sällskapligt med en rymlig plats för soffa, men också en liten läshörna. Massvis med ljus sprider sig från ett fönster och en dubbeldörr mot den stora balkongen. Väggar i en skön grågrön ton, ekparkettgolv samt det vitlaserade trätaket bidrar ytterligare till rummets härliga ljus och avkopplande känsla.

DUSCHRUMMET har helkaklade vita väggar som kontrasteras mot ett mörkt klinkergolv. Här har du utöver wc en duschhörna som ramas in av en glasvägg, samt en kommod med två rymliga lådor.

TVÄTTSTUGAN i duschrummet har gott om förvaring i hyllor och skåp. Under en arbetsbänk har du en tvättmaskin och torktumlare, och i bänkens ände finns ett torkskåp.

SOVRUM 1 kan även användas som ett allrum med plats för soffor och en tv. Ljus flödar in från två fönster.

BALKONGEN vetter mot gatan och har plats för en soffa och bord förutom en läsfåtölj.

Plan 3

SOVRUM 2 är ett naturligt master bedroom med plats för dubbelsäng. Ena väggen täcks av en hel garderobsvägg med skjutdörrar och det är ett fint ljusinsläpp genom två fönster.

SOVRUM 3 är ett fint barn- eller tonårsrum med en vackert rosamönstrad tapet på grå botten. Förutom säng finns plats för ett skrivbord framför fönstret samt en liten lekhörna.

SOVRUM 4 är också lämpligt som barn- eller tonårsrum. Väggarna är ljust grålila och rummet rymmer förutom säng ett skrivbord.

BADRUMMET går i samma stil som duschrummet med vita helkaklade väggar, mörkt klinkergolv och en likadan kommod med två lådor. Istället för en duschhörna har du här ett badkar. Det finns också gott om plats för förvaringsmöbler som skåp eller hyllor.

HALLEN rymmer flera garderober bakom en skjutdörr och här finns även plats för annan förvaring.

Fakta

Typ

Solna - Backlöken 44. - 3 plan. Byggår: 2015.

Storlek

Boarea ca 154m², biarea ca 6m². 6 rum, varav 5-0 sovrum
Areauppgifter enligt mätning

Byggnad

3 plan.

Byggnadssätt

Grundmur: Betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Utv. plåtarbete: Lackad plåt. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: FTX.

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Fiber via Ownit.

Ekonomi

Budstart 7 450 000 kr. Taxeringsvärde: 2 119 000 kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 0.

Total driftkostnad 32 892 kr/år, varav:
El: 5 388
Försäkring: 7 200
Samfällighet: 6 300
Uppvärmning: 12 600
Vatten/avlopp: 1 404

Uppgifterna avseende driftskostnaderna kommer från säljarna.

Energideklaration

Energiförbrukning: 70 kWh/år
Status: Utförd
Datum: 2016-09-26

Övrigt

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Solna Järva GA:2 (1/107 andelar) avser dagvattenledningar, avfallskasuner 8 st, parkeringsplatser, lekplats och park inklusive utrustning, fibernät, gångvägar med belysning, teknikrum för fiber och belysning.

Gemensamhetsanläggning: Solna Järva GA:3 (1/18 andelar) avser boendeparkering, motorvärmarstolpar, handikappsplatser samt övrig yta i anslutning till parkeringen.

Gemensamhetsanläggning: Solna Järva GA:5 (1/74 andelar) avser dräneringsledning samt dagvattenledningar och spillvattenledningar samt tillhörande anordningar.

Planbestämmelser

Detaljplan (2008-01-28)

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb