>
  • Alternativ planlösning

Solna centrum Garvis Carlssons Gata 28

  • 1 rum och kök
  • Boarea 37 kvm
  • Byggår 2019
  • accepterat pris
    3 500 000 KR
  • Avgift 2313 kr/mån

Slå dig ner på legendarisk mark, där nationalarenan Råsunda stod, i en utmärkt planerad etta 37 kvm med stor balkong, i suveränt läge nära allt.

*** Juridisk person godkännes, Accepterat pris, Låg avgift, Garage i huset, Tillträde 19/11 ***

Välkommen till en mycket välplanerad etta möjlig mini-tvåa på 37 kvm högt uppe i huset för dig som är ute efter en bostad i toppskick och riktigt bra läge. Här får du en suverän bostad med liten yta men med stora kvaliteter, helt nybyggd och med påkostade tillval — bara att flytta in, inreda och njuta av en fräsch, modern lya med tillgång till allt, och med placering på klassisk fotbollsmark.

Där Råsundastadion tidigare stod byggs nu omkring 700 nya bostäder i en trevlig mix av allt från ettor till fyrarummare, vilket ger en bra blandning av människor i olika åldrar och lägen i livet. Även lokaler och kontor kommer att finnas i det nya området, liksom trevliga innergårdar och ett torgstråk. Denna lägenhet ingår i den första etappen som omfattar 157 bostäder i brf Derbyt. Eftersom även juridisk person godkänns, kan bostaden även nyttjas som övernattningslägenhet, kontor etc.

De 37 kvm är mycket välplanerade med spatiöst vardagsrum, yteffektivt kök, egen tvättstuga i badrummet samt bra förvaring i garderober och även i en klädkammare på 3 kvm. Golven är i mattlackad ekparkett utom i badrummet som har klinker. Fönsterbänkarna är i natursten.

Alla bostäder får antingen stor balkong eller uteplats, och den här lägenheten har en rejäl balkong på 7 kvm vilket gör bostaden större på sommaren då man kan nyttja balkongen som ett soligt och mysigt extrarum.

Nybygge innebär en härlig känsla av att du blir den första som intar lägenheten, att allt är oanvänt och inga renoveringar behövs, annat än om man kanske vill måla eller tapetsera en fondvägg. Interiör, utrustning och material är genomgående av gedigen kvalitet, stilrent och modernt, med bra maskinpark i köket.

Läget är ypperligt ett stenkast från Solna Centrum med allt man kan behöva av mataffärer, shopping och service, och det är även nära till Friends Arena och Mall of Scandinavia. I gamla Råsunda hittar du också många butiker och restauranger i ett område med mycket charm, likaså är det nära till Sundbyberg som är ytterligare en härlig äldre "småstad" med många populära krogar. Grönområden och motionsmöjligheter finns bland annat kring Råstasjön och Lötsjön, och i Hagaparken.

Här har du näst intill alla kommunikationsslag inom några minuters gångavstånd, Solna centrum med t-bana och ett flertal busslinjer, Tvärbanan som tar dig till Solna station eller åt andra hållet till "Sumpan", Alvik, Gröndal, Liljeholmen och Årsta. Från Solna C tar det mindre än tio minuter till T-centralen. Med bil kommer du snabbt ut på både E4 och E18.

Missa inte möjligheten till en etta med extra allt, och framför allt ett fantastiskt läge i Nya Råsunda, med Solna centrum och alla kommunikationer för dina fötter!

PLANLÖSNING:

HALLEN på 4 kvm är praktisk och ljus, med bra hörna för klädavhängning och även ett par garderober. Väggarna är vita och golvet parkett.

BADRUMMET är 5 kvm och stilrent inrett med grått klinkergolv "Kustgranit" och helkaklade väggar. Badrummet har duschhörna och rymliga badrumsmöbler i form av tvättställskommod och spegelskåp. Här finns även tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, samt arbetsbänk och skåpförvaring.

VARDAGSRUMMET är på hela 18 kvm vilket gör att bostaden känns luftig och rymlig trots att det är en etta. Den stora öppna ytan öppnar upp i ett härligt sällskapsrum som får mycket ljus från fönster åt två håll och balkongdörr, och inbjuder till möblering med en stor sittgrupp och hemmabio. I hörnet bredvid köket ryms en bra matplats. Golvet är parkett och väggarna vita.

BALKONGEN på hela 7 kvm är en härlig oas på sommaren, i öppet soligt läge mot gården. I en liten lägenhet som detta är det extra värdefullt att kunna sitta ute under den varma årstiden. Den generösa ytan rymmer ett cafébord och några stolar och kanske någon vilstol.

KÖKET på 6 kvm är ett välplanerat Vedum-kök i vinkel, yteffektivt och samtidigt med bra arbetsytor och förvaring. Öppenheten mot vardagsrummet ger gott om svängrum och gör köket till ett socialt rum i sällskapsdelen. Maskinparken är av hög modern standard från Electrolux.

KLÄDKAMMAREN på 3 kvm är ett välkommet extrautrymme för förvaring, med linneskåp och städskåp. Det finns även möjlighet att skapa en liten arbetshörna med skrivbord.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. C1303. Hiss finns.

Storlek

1 rum och kök. Boarea ca 37m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen samt byggherren

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV samt bredband via Telia.

Bilplats

Det kommer att vara möjligt att hyra parkeringsplats i garage under huset via Visio Råsunda Garage AB.

Övriga byggnader

Cykelförråd, lägenhetsförråd, barnvagnsrum samt garage kommer att finnas i föreningen.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer C1303 i Brf Derbyt. Accepterat pris 3 500 000 kr. Avgift 2 313 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och IP-telefoni.
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström och hemförsäkring.
För uppskattningar av driftskostnader se ekonomisk plan.
Andel i föreningen är: 0.34827%. Andel av årsavgiften är: 0.348%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening

Brf Derbyt. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alternativ planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 3.75 mb