>
  • Planlösning
  • Alternativ Planlösning

Järvastaden Fridensborgsvägen 25

  • 3 rum och kök
  • Boarea 100 kvm
  • Byggår 2009
  • budstart 4 650 000 KR
  • Avgift 4665 kr/mån

För den som är noga med både lägenhet och läge finns nu denna ljusa och moderna 3:à med två balkonger med närhet till både natur och City.

Nu finns det möjlighet att förvärva en suverän 3:a på hela 100 kvm, i utmärkt skick och med optimalt läge i mysiga Järvastaden. Här bor du granne med naturreservat och motionsspår, med sex minuters restid från Odenplan! Allt i en mycket familjevänlig bostad med stora öppna sociala ytor och två bra sovrum varav ett mysigt barnrum.

Bostaden har en väldigt bra planering som tar tillvara hela ytan på bästa sätt. Köket har en praktisk och välplacerad köksö som ger extra arbetsytor, förvaring och möjlig bardisk. Hela bostaden präglas av generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck med vackra träd åt alla håll. Vardagsrummet har utsikt mot innergården och från köket har du istället vy över torget med en fantastisk tall.

Värt att lyfta fram är förstås de två balkongerna, där den stora vetter mot sydväst med sol från 12 till 19-tiden på sommaren medan den lilla balkongen har sydostläge med morgon- och förmiddagssol. Det finns med andra ord generöst med uteytor för att kunna njuta av sommar och sol från morgon till kväll på balkongerna.

Interiören är mycket fräsch då huset är relativt nybyggt (2009), vilket borgar för moderna och genomtänkta funktioner. Golven är parkett, badrummen har klinker med golvvärme som kan regleras med timer med många funktioner. Den platsbyggda våningssängen i barnrummet ingår och är en utmärkt lösning som sparar mycket plats. Den kan även enkelt göras om till garderob, arbetshörna eller liknande. Önskar man ytterligare ett sovrum kan man med fördel dela av det stora vardagsrummet.

Utöver bra förvaringsplats i lägenheten finns ett stort förråd på minst 6 kvm i garageplanet. Föreningen har en trevlig gemensam gård och det finns cykelförråd och barnvagnsrum i varje port. Utöver garaget finns p-platser att hyra utomhus. Gatuparkeringen i Solna är billig och möjliggör parkering i hela Solna på köpet. Mer info om föreningen finns på www.brfsvardsliljan.se.

Här i Järvastaden får du verkligen nära till allt. I området finns flera förskolor och skolor, lekparker (bland annat Mulle Meck) och aktiviteter. För vardagens behov finns mataffär, flera bagerier/caféer och restauranger. För helgshopping ligger Mall of Scandinavia på gångavstånd. Du har naturreservatet Igelbäcken och Ursviks motionsområde några minuter bort, med fina löpspår och möjlighet till promenader och naturupplevelser för hela familjen. Det är även nära till Ulriksdals golfbana. Via golfbanan eller längs Edsviken når du Ulriksdals slott. Järvastaden är också ett av de områden som har närmast till nationalstadsparken vid Brunnsviken och Hagaparken.

Föreningen är ekonomiskt välskött, 2015 och 2016 sänktes hyrorna och lånen amorteras av i god takt.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse samt för mer information!


PLANLÖSNING:

HALLEN är en bra planerad entrédel med plats för klädavhängning och förvaring. Ett städskåp finns och även en separat klädkammare. Golvet är parkett och väggarna är vita.

BADRUM 1 är helkaklat och har klinkergolv med golvvärme. Duschhörnan har glasväggar och i övrigt finns tvättställskommod, spegelskåp och handdukstork.

BADRUM 2 är fräscht och yteffektivt, inrett som duschrummet med klinkergolv med golvvärme samt helkaklade väggar.Det är ett är välutrustat badrum med både badkar, tvättställskommod, spegelskåp och handdukstork. Badrummet erbjuder även en komplett tvätthörna med både tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk och överskåp.

KÖKET är mycket fint planerat och har både stora arbetsytor och massor med förvaringsutrymme i en stilren vit skåpinredning. Svart liggande kakel ovanför arbetsbänken ger en effektfull kontrast. Maskinparken är modern och funktionell. Köksön är optimalt placerad som extra arbetsyta och avgränsare mot matsalsdelen, som öppnar upp mot vardagsrummet vilket bidrar till en social miljö.

BALKONGEN vid köket är perfekt som "frukostveranda" på sommaren, med läge mot sydöst och morgonsolen, och närhet till köket för att duka ut fika, frukost eller kvällsmys vid ett cafébord, eller varför inte ha grillen i anslutning till köket! Från balkongen har du fin öppen utsikt mot torget.

VARDAGSRUMMET är enormt stort för att vara en 3:a och flödar av ljus från fönster åt två håll. Här öppnar sig många möbleringsalternativ för stora sittgrupper, hemmabio med mera över spatiösa ytor som inbjuder till skön avkoppling i vardagen och gästfrihet för släkt och vänner. Vardagsrummets storlek och form gör det enkelt att dela av ytan vid köket till ett extra sovrum om man så vill (se alternativ planlösning).

STORA BALKONGEN vid vardagsrummet vetter mot sydväst vilket ger ett ypperligt solläge från lunch till sjutiden på kvällen. Denna balkong har frikostig plats för ett litet matbord med mera, och fri utsikt mot innergården. En härlig oas för sommarens alla varma dagar och kvällar.

SOVRUM 1 är ett utmärkt barnrum med smart platsbyggd våningssäng som gör att rummet får bra med lekutrymme och möbler.

SOVRUM 2 är ett luftigt och väl tilltaget master bedroom med fönster åt två håll och rejält med plats för garderob och avlastningsbord förutom dubbelsäng. Rummet har också bra avskildhet då det ligger i en egen hörna.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 1101. Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 100m².
Areauppgifter enligt säljaren

TV- och internetanslutning

Telia triple play (IP-telefoni, bredband 100/100 Mbit/s samt TV-paket "Lagom") ingår i månadsavgiften.

Bilplats

Garage finns i anslutning till hissen. Föreningen har detta garaget samt platser utomhus. Gatuparkering Solna är också billig och möjliggör parkering i hela Solna på köpet.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 1101 i Brf Svärdsliljan 1. Budstart 4 650 000 kr. Avgift 4 665 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för värme, vatten, bredband med Triple Play (Bredband, IP-telefoni och digital TV). Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 330kr/månad samt hemförsäkring 320kr/månad.
Uppgifter från bostadsrättsföreningen.

Totalt per månad ca 650 kr/månad, sammanräknat per år 7800kr.
Uppgifter från säljaren.
Andel i föreningen är: 1.6777%. Andel av årsavgiften är: 1.678%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda: 65 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2013-01-18

Bostadsrättsförening

Brf Svärdsliljan 1. Allmänt om föreningen: Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 68 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt en hyreslokal som hyrs ut till Puls & Träning. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1163 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

465 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Planlösning
Alternativ Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb