>
  • Planlösning

Österskär Eklidsvägen 7B

  • 3 rum
  • Boarea 50 kvm
  • Biarea 10 kvm
  • Byggnadstyp 1 plan.
  • Byggår 1930
  • Tomtarea 1124 kvm
  • 3 150 000 KR budstart

På en stor tomt i högt läge omgivet av skog, finns nu chans att skapa din egen drömvilla, med närhet till både Roslagens skärgård och Roslagsbanan!

Denna fastighet har stor potential och ett otroligt fint läge för dig som vill skapa ditt eget drömhem och bygga nytt. Allt i skärgårdsnära läge inte långt från Trälhavet. Här är det läget och tomten som är av främsta intresse då huset är av äldre modell med boyta 50 + 10 kvm.

Tomten har en generös storlek på 1 124 kvm och är en väldigt mysig naturtomt i högt läge på klipphällar och med fin inramning av grönska och träd. Läget är lugnt och barnvänligt med gångavstånd till sjön och Badholmen, och likaså gångavstånd till Roslagsbanan (Tunagård station).

Gott om service finns i Tuna och Margretelund, tomten ligger mellan dessa två områden och det går även snabbt att ta sig till Åkersberga centrum där det finns all service man kan önska. Förutom den närmaste sjön finns fler badplatser och vatten, samt dessutom stora skogsmarker och friluftsområden runt omkring Åkersberga.

Här kan du bestämma och designa ditt eget unika hus, med möjlighet att bygga en villa med 150 kvm byggnadsyta i två plan om högst 6,6 meters höjd. Detta gäller exklusive attefallsreglerna vilket ger möjlighet att antingen bygga 15 kvm större eller att bygga ett 25 kvm stort attefallshus.

Det befintliga huset omfattar kök, vardagsrum, sovrum samt ett litet kontorsrum. Det finns bra grundförutsättningar som kommunalt vatten och avlopp, och fiber är framdraget till vägen och det som återstår är dragning till det blivande huset.

Välkommen till en tomt i centralt och fint läge, nära både badplats, Roslagens skärgård och Åkersberga — en perfekt plats för att uppfylla din och familjens husdrömmar!

Fakta

Typ

Österåker - Tuna 7:151. - 1 plan. Byggår: 1930.

Storlek

Boarea ca 50m², biarea ca 10m². 3 rum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

1 plan.

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 2-gasfönster.

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Ekonomi

Budstart 3 150 000 kr. Taxeringsvärde: 2 515 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 660 000 kr. Värdeår 1930. Befintliga pantbrev är på beloppet 94 500 kr.

Total driftkostnad 2 160 kr/år, varav:
Samfällighet: 2 160

Kostnad för uppvärmning, hushållsström, vatten och avlopp tillkommer.
Då huset är obebott har så har säljarna svårt att uppge exakta belopp.

Övrigt

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Planlösning

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 4.75 mb