>

Edsviken Edsviksvägen 84D

  • 2 rum och kök, varav 1 sovrum
  • Boarea 89 kvm
  • Byggår 2014
  • 4 850 000 KR pris
  • Avgift 4920 kr/mån

Välkommen till en fantastiskt fin bostad med öppna sociala sällskapsytor, påkostade materialval och uteplats om 25 kvm i söderläge!

I ett centralt, lugnt läge i Edsviken, granne med mysiga villakvarter, väntar denna superfina lägenhet som är omgjord från en trea till en stor tvåa, med uteplats på hela 25 kvm i söderläge mot föreningens välskötta trädgård och med både café/bageri och gym i grannhuset. 

Markläget och den stora öppna uteplatsen ger bostaden villakänsla men med bekvämligheten man får i en bostadsrätt. Den öppna planlösningen med kök, vardagsrum och matrum på rad skapar luft, rymd och härliga sammanhållna sällskapsytor.

Planlösningen är även i övrigt väldigt genomtänkt med central hall, avskilt sovrum och givetvis möjlighet att återställa till en trea om så önskas, genom att dela av matrummet. Bostaden har bra med förvaringsutrymmen i form av ett flertal inbyggda garderober samt en stor klädkammare.

Uteplatsen ligger skyddat och fint mot innergården och har sol större delen av dagen tack vare söderläget - en magnifik oas för sommarens alla sköna dagar och kvällar, med möjlighet till grillning och avkoppling både till vardags och när man har vänner på besök.

Ljusinsläppet är generöst i hela bostaden, som har fönster i tre väderstreck. Interiören är stilren och mycket fräsch med ett ljust vackert parkettgolv överallt utom i hall, badrum och wc som har klinker med golvvärme. Genomgående vita väggar förstärker det ljusa intrycket. Allt är i mycket bra skick då bostaden är sparsamt använd samt att huset är byggt 2014, köket är utrustat med påkostade tillval och med smakfull inredning.

Till bostaden hör ett 6 kvm stort källarförråd och föreningen har barnvagnsrum och cykelrum. Garageplats finns att hyra. Huset ligger vid ett mysigt lokalt torg och har en innergård som är väldigt trevlig med blomsterprakt, sittplatser och en lekdel för barn. Mer information om föreningen finns på www.brfedsvikenstorg.se.

Läget är ypperligt i ett fridfullt område med gångavstånd till Edsvikens strandpromenad där det också finns badplats, båtklubb och tennisbana. Rykande färskt frukostbröd och läckra bakverk har du på konditori Gateau i grannhuset, där det även finns ett gym (Puls och träning). Edsvikens naturområden med motionsspår ger obegränsad tillgång till utomhusträning och friluftsliv.

För matbutiker, shopping och annan service är det endast 2 km till Sollentuna centrum, mataffär och några butiker finns även vid Helenelunds centrum. Närmaste skola ligger i princip granne och det finns flera andra bra skolor och förskolor i området.

Buss till pendeltåg och centrum har du direkt utanför porten, men det går även utmärkt att promenera eller cykla till antingen Helenelund eller Sollentuna pendeltågsstation där du snabbt når både city och Arlanda med tåget. Med bussen når du även Kista med stor galleria och t-bana.

Välkommen till en mycket trivsam, fräsch och stor tvåa med villakänsla tack vare stor uteplats, i ypperligt läge mitt i Edsviken!

PLANLÖSNING:

HALLEN är ett välkomnande och bra kapprum som öppnar upp mot sällskapsytorna. Här finns gott om plats för klädavhängning och även förvaring i inbyggda garderober. Det mörkgrå klinkergolvet med stora plattor är både snyggt, tåligt och lättstädat.

BADRUMMET är praktiskt och rymligt, inrett med mörkgrått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Förutom duschhörna som inramas av smäckra glasväggar finns bra badrumsmöblemang, handdukstork och stor tvättdel med arbetsbänk. Intill hallen finns även en separat wc, lika välinredd som badrummet, med klinker och helkaklade väggar plus en rejäl tvättställskommod och inbyggd hylla.

VARDAGSRUMMET öppnar upp i ett underbart ljust sällskapsrum med massivt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter mot uteplatsen. Ytan är väl tilltagen och rymmer en rejäl soffgrupp, hemmabio och bokhyllor med mera. Öppen planlösning till köket ger en inbjudande och social miljö både i vardagen och när man har gäster på middag eller mingel.

UTEPLATSEN sträcker ut sig i en stenläggning över hela 25 kvm, med två stora ytor som ger utrymme för både grill och matgrupp och en separat loungehörna. Uteplatsen är väl skyddad och ligger perfekt mot söder, med låga buskar runt omkring. Markisen ger fin rumskänsla och skugga vid behov. Uteplatsen har utblick över den gröna mysiga gården.

KÖKET är U-format och utgör hjärtat i sällskapsdelen, öppet mot både vardagsrum och matsalsdel, vilket gör det luftigt och ljust samtidigt som det finns frikostigt med arbetsytor och förvaring. Inredningen är väldigt smakfull med vita luckor och svarta bänkskivor samt sofistikerad diskho och kran/blandare. Maskinparken omfattar spishäll, integrerad diskmaskin och i väggen mittemot köket har du kyl och frys i fullhöjd och inbyggd ugn och mikro.

MATSALSDELEN har ett minst lika flödande ljusinsläpp som vardagsrummet, med stora fönster åt två håll, vilket ger ett härligt måltidsrum med plats även för större middagar och fester med många till bords. Då väggen öppnats upp till ett tidigare sovrum finns här möjligheter till bibliotek/allrum i anslutning till matsalen, dessutom med en inbyggd garderobsvägg med överskåp till.

SOVRUMMET är ett stort och ljust hörnrum intill vardagsrummet, med fönster åt två håll mot uteplatsen och med gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord med mera. Klädkammaren ger bra förvaringsplats men kan eventuellt nyttjas som ett litet kontors-krypin.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 1001. Hiss finns ej.

Storlek

2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 89m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Föreningens hus är anslutna till Sollentuna Energis Stadsnät, bostadsrättsinnehavaren väljer själv vilken leverantör man vill teckna avtal med för respektive tjänst. Se länk SEOM.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 1001 i Brf Edsvikens Torg. Pris 4 850 000 kr. Avgift 4 920 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hemförsäkring ca 208 kr/månad, hushållsström ca 200 kr/månad. Kostnad för internet och TV tillkommer.
Totalt per månad ca 408 kr/månad, sammanräknat per år 4 896 kr.
Uppgifter från säljaren.
Andel i föreningen är: 3.8971%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda: 66 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2016-04-15

Bostadsrättsförening

Brf Edsvikens Torg. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Inga förändringar av månadsavgiften är planerade enligt uppgifter från bostadsrättsföreningens styrelse. (2020-05-08)

För frågor om upplåten mark - vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Överlåtelseavgift är 1 183 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 473 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1183 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

473 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alternativ planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb