• Planlösning

Edsviken Dalbovägen 6 A

  • 5 rum och kök, varav 4 sovrum
  • Boarea 135 kvm
  • Byggår 1990
  • 4 450 000 KR budstart
  • Avgift 5900 kr/mån

Välkommen till en mycket fin femrummare 135 kvm, smakfullt renoverad och med möjlig uthyrningsdel i Edsviken, bara 10 min från Sollentuna C!

Chans till en unik och mycket fin 5-rumslägenhet på generösa 135 kvm, totalrenoverad 2019 och med uthyrningsdel som även kan passa som exempelvis tonårsbostad. Allt i ypperligt läge, mindre än tio minuter från Sollentuna centrum och med närhet till Edsvikens vatten och grönområden. Bostaden är en annorlunda och charmig souterränglägenhet som ger en känsla av studio, men med bra ljusinsläpp från fönster längs hela långsidan där alla rum är samlade.

Planlösningen är väldigt trevlig och familjevänlig med ett stort kök som är bostadens hjärta - här har du massor av plats för att göra storbak och trerättersmenyer samtidigt som det pågår läxläsning eller andra aktiviteter i köket. Till detta finns en rejäl matplats som inbjuder till mycket sällskapsliv och middagar med släkt och vänner. Även köksön fungerar som en mysig samlingsplats för det sociala livet.

Bostaden ligger avskilt och fint med minimal insyn. Från alla fönster har du utsikt över trevlig grönska. Den har också en bra avskildhet mellan sällskapsrummen och sovrummen. Då man möts av de sociala ytorna först, behöver besökare aldrig gå in i eller förbi sovrumsdelen vilket gör den delen helt privat.

En stor fördel är uthyrningsdelen, som med ett rum, riktigt kök samt badrum med dusch är en komplett bostad oavsett om man vill disponera den som generationsboende eller att hyra ut. Denna del har skapats av ett tidigare tvättrum.

Totalrenoveringen 2019 inkluderar i stort sett allt, även all el är nydragen liksom rör/ledningar etc. Det innebär att lägenheten är i absolut toppskick, med modern elegans och hög standard. Alla golv är parkett utom i hallen, badrummen har klinker. Köket är helt uppdaterat inklusive maskinparken.

Till lägenheten hör ett varmförråd på cirka 6 kvm och föreningen har cykelrum samt välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en kallmangel. Huset ligger lugnt och lummigt med en gemensam gård där det finns en uteplats med grillmöjligheter. Parkering finns att hyra nära bostaden. Mer information om föreningen finns på http://taffeln1.bostadsratterna.se.

Förutom ett stort, luftigt och sällskapligt hem får du här ett kanonläge, lugnt och mysigt samtidigt som det tar bara sju minuter att gå till pendeltåget och Sollentuna centrum med all tänkbar service, butiker och krogar. Närmaste busshållplats har du några meter bort och där går bussar till bland annat Sollentuna centrum och till Kista som har både t-bana och stor galleria.

Från lägenheten här det också bara ett par minuter att gå ner till vattnet och Edsvikens härliga och vackra promenadstråk. En park och en fotbollsplan finns ett stenkast från huset och det är gångavstånd till Sollentunavallen för skridskoåkning och fotbollsträningar - perfekt för en aktiv barnfamilj med fotbollsintresse. Närheten till skolor och förskolor bidrar också till en bekväm vardag.

Här finns fina naturområden för promenader, löpning och friluftsliv i skog och mark eller på utegymmet vid Edsviken. Allt som allt får du här en optimal kombination av barnvänliga omgivningar, grönområden, service och kommunikationer!

Välkommen till en 5:a alternativt en 4:a med tillhörande komplett uthyrningsdel/separatbostad, med egen karaktär och mycket charm, nära allt!

PLANLÖSNING:

HALLEN är välkomnande och rymlig, med ljust klinkergolv i trämönster, vita väggar samt en grå fondvägg. Här finns gott om plats för både vardaglig klädavhängning och förvaring för att kunna stuva undan ytterkläder med mera.

VARDAGSRUMMET öppnar sig direkt innanför hallen vilket är trevligt när man har gäster, och även skönt då inga besökare behöver gå igenom eller förbi den privata sovrumsdelen. Vardagsrummet är en mysig och inbjudande sällskapsdel med generöst utrymme för både soffor och hemmabio. Väggarna är målade i sobert grått och golvet är parkett i såväl vardagsrum som kök och alla sovrum.

KÖKET är bostadens naturliga mittpunkt och samlingsplats, med gott om utrymme för gemenskap, stora middagar och mycket gästfrihet i den generösa matsalsdelen. Man samlas också gärna kring den väl tilltagna köksön. Inredningen är ett gediget, elegant och praktiskt Ikeakök, allt från renoveringen 2019 inklusive maskinerna. Bänkskivan är i laminat och utrustningen från Siemens omfattar kolfilterfläkt, induktionshäll, inbyggda ugnar inklusive mikro, dessutom finns lite extra lyx i form av en integrerad espressomaskin. Kyl, frys samt diskmaskin kommer från Electrolux. Högt liggande fönster ger ljusinsläpp till både kök och matrum, men utan insyn.

BADRUMMET är stilfullt med klinkergolv och helkaklade väggar i grått, med inbyggd hyllkant. Här finns ett påkostat bubbelbadkar och dubbla tvättställskommoder. Både wc och kommoder är vägghängda vilket underlättar städningen. Det finns också en handdukstork.

DUSCHRUMMET ligger vägg i vägg med badrummet, men nås istället från korridoren mot sovrummen. Detta rum har en egen stil med läckert klinkergolv i olika nyanser av vitt, grått och svart, samt stora vackra kakelplattor. Duschhörnan har vikväggar i glas. Här finns också en rymlig tvätthörna med arbetsbänk i marmor och väggskåp ovanför maskinerna.

SOVRUM 1 närmast köket är ett bra barnrum på 9,65 kvm, vilket ger utrymme för både säng, skrivbord med mera. Rummet har vita väggar och alla sovrum har högt liggande fönster som ger rikligt med ljusinsläpp.

SOVRUM 2 i mitten är bostadens master bedroom, drygt 14 kvm vilket ger ett spatiöst föräldrarum där det ryms mycket förvaring och andra möbler förutom dubbelsäng. Väggar i elegant mörblå ton ger en effektfull kontrast och ger också en effektiv mörkläggning vilket underlättar en bra nattsömn.

SOVRUM 3 är ytterligare ett fint barnrum, något större än det första med 9,80 kvm. Vita väggar och parkettgolv gäller även här.

SOVRUM 4/UTHYRNINGSDELEN består av ett urmysigt och yteffektivt rum med plats för både säng, soffhörna och tv, samt kombinerat matbord och skrivbord. Till rummet finns ett riktigt kök, lika omsorgsfullt renoverat som i huvudbostaden, med ljusa bänkskivor i marmor, inbyggd mikro och kylskåp samt diskho med kran. Samma fräschör hittar du i badrummet, med klinkergolv, snygga kakelplattor, bra förvaringsskåp och duschväggar i glas. En superfin och attraktiv hyresetta för exempelvis en student eller som övernattningsbostad.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 3124, våningsplan -1 av 2. Hiss finns ej.

Storlek

5 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea ca 135m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Bredband (fiber) samt kabel-tv via Sollentuna Energi.
Mer information finns under länkar och via "SEOM".

Bilplats

Föreningen hyr ut parkeringsplatser till både medlemmar, hyresgäster och utomstående.
P-plats utan elstolpe 300 ca kr/månad.
P-plats med elstople 500 ca kr/månad.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 3124 i Brf Taffeln 1. 4 450 000 kr budstart. Avgift 5 900 kr/mån. I månadsavgiften ingår kostnad för värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 400 kr/månad, försäkring ca 395 kr/månad, bredband ca 210 kr/månad samt kostnad för kabel-tv beroende på valda tjänster.
Uppgifter från säljaren.
Andel i föreningen är: 3.6685%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Energiförbrukning: 67 kWh/år
Status: Utförd
Datum: 2013-03-04

Bostadsrättsförening

Brf Taffeln 1. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från föreningen. (2020-01-31)

Överlåtelseavgift är 1 183 och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 473 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Överlåtelseavgift

1183 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift

473 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6.25 mb