>
  • Planlösning entréplan
  • Planlösning övre plan

Centrala Sollentuna Bergsbovägen 20

  • 5 rum
  • Boarea 131 kvm
  • Byggnadstyp 2 plans kedjehus.
  • Byggår 2014
  • Tomtarea 178 kvm
  • 7 100 000 KR

Välkommen till ett mycket välplanerat, fräscht kedjehus med fem rum och två uteplatser, två minuter från Sollentuna centrum och pendel!

Många rum och härliga öppna sällskapsytor samt två uteplatser, väntar i detta friköpta och väldigt tilltalande kedjehus i centrala Sollentuna. Boytan på 131 kvm är mycket bra disponerad på fem rum, varav i dagsläget tre sovrum. Det går dock utmärkt att dela av övre allrummet till ytterligare sovrum eller ett mindre sällskapsrum plus ett sovrum.

Huset är byggt 2014 vilket innebär att det har modern hög standard och är i mycket fint skick. Bostaden har stora sociala ytor på entréplan, med öppenhet mellan kök och vardagsrum. Samtidigt finns en rejäl entré vilket är praktisk för en barnfamilj som behöver plats för mycket klädavhängning.

På baksidan finns en väl tilltagen solig altan som är helt insynsskyddad av en häck. På framsidan och gaveln finns ytterligare en uteplats (stenlagd) som enkelt nås från köket och matplatsen via hallen. De båda utomhusytorna gör att du oftast har sol någonstans, till frukost, avkoppling och grillmiddagar.

Sovrummen uppe är bra fördelade med ett master bedroom som har egen klädkammare. Huset har också gott om förvaringsutrymmen i flertalet garderober, och vid bakre uteplatsen finns ett förråd. Plats för 1-2 bilar, under carporten och framför densamma.

Interiören är stilren och smakfull med genomgående vita väggar (brutet vitt), bostaden har också många stora fönster vilket ger frikostigt med ljusinsläpp. Golven är robust parkett samt klinker i bad/duschrum och tvättstuga. Golvvärme finns i hela nedervåningen och i övre badrummet.

Läget är suveränt, bara ett par minuter från Sollentuna centrum med ett stort utbud av service, shopping, mataffärer och restauranger. Det är gångavstånd till förskolor och skolor, och till Sollentuna sjukhus. Även Sollentunavallen med allehanda idrottsanläggningar inklusive fotbollsplan, når man snabbt med cykel.

Samtidigt ligger huset lugnt och fridfullt bakom centrum - här märks inget buller eller stök från vare sig centrum eller trafikleder. Ner mot Edsviken har du mysiga villakvarter och sedan strandpromenaden och badplatsen längs vattnet, också inom bekvämt gångavstånd. Strandpromenaden erbjuder fina löprundor.

Från huset tar det högst fem minuter att gå till pendeltåget, och sedan tar det en kvart in till centralen. Från centrum går även ett flertal bussar till bland annat Kista, Danderyds sjukhus, Karolinska sjukhuset, Spånga och Jakobsberg. På två minuters gångavstånd ligger dessutom Sollentunas sjukhus med närakut.PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är ett välplanerat och bra kapprum som är väldigt ljust och luftigt tack vare det höga fönstret som går ända ner till golvet. Utöver plats för klädavhängning finns mycket utrymme i den stora och välinredda Elfa-garderoben. Golvet är mörkgråa klinker.

DUSCHRUMMET är rymligt och lättstädat, med snyggt grått klinkergolv till vita helkaklade väggar. Duschhörnan omges av vikväggar i glas och i övrigt finns en bra tvättställskommod, stor spegel och vädringsfönster.

TVÄTTSTUGAN har likadana klinker som badrummen, med golvvärme liksom hela nedervåningen. Den har bra arbets- och förvaringsutrymme med stor arbetsbänk ovanför maskinerna, och en vägghängd torkställning.

KÖKET är ett stilrent och modernt "barkök" som är frikostigt med både arbetsytor och förvaring. Det är också socialt och öppet mot både vardagsrum och den stora matplatsen mot framsidan. Inredningen är från Marbodal och omfattar vita skåp med gråa bänkskivor och vitt kakel ovanför. Maskinparken omfattar spishäll och fläkt, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

VARDAGSRUMMET är ett magnifikt sällskapsrum, helt öppet mot köket över en arbetsbänk som blir en trevlig bardisk när man har gäster. Vardagsrummets spatiösa utrymme skapar en luftig och social miljö där man lätt får plats med flera soffor, fåtöljer, hemmabio med mera. Allt i ett rum med sagolikt ljusinsläpp från de stora fönstren och altandörren ut mot baksidan.

UTEPLATSEN är en långsträckt och väl tilltagen altan, där du enkelt kan möblera med både matbord, grill och vilstolar. Den ligger helt privat och ogenerat med en tujahäck som skyddar mot insyn. På ena sidan har du ett förråd som ger plats åt sittdynor, verktyg med mera, och som även ger skydd och lä.

Övervåning

ALLRUMMET är ett väl tilltaget extra sällskapsrum, där barnen kan "härja fritt", ha kompisar hemma, läsa läxor och umgås när de vill ha eget utrymme och när de vuxna har middagar nere. Ytorna rymmer en stor soffgrupp, hemmabio och bokhyllor, och kan som alternativ delas av för att få fler rum.

SOVRUM 1 bredvid allrummet är ett rejält barnrum, kvadratiskt och lättmöblerat med plats för både säng, skrivbord och lekytor. Två fönster varav ett högt placerat ger rikligt med ljusinsläpp utan att man ger avkall på väggytor för möblering.

SOVRUM 2 är ett härligt master bedroom, med fönster åt två håll och gott om ytor för både dubbelsäng och förvaring. Rummet har egen klädkammare i anslutning, vilket samlar kläderna effektivt och nära. I hallen utanför finns också ett par garderober.

SOVRUM 3 bredvid föräldrarummet är ett mindre barnrum, alternativt arbets-/gästrum, med ett stort fönster mot framsidan

BADRUMMET är fräscht och stort, med likadan inredning som duschrummet men med badkar istället för duschdel. Väggarna pryds av stora kakelplattor och även här finns en rymlig tvättställskommod och väggspegel, samt plats för någon ytterligare förvaringsmöbel.

Fakta

Typ

Sollentuna - Torgkassen 3. - 2 plans kedjehus. Byggår: 2014.

Storlek

Boarea ca 131m². 5 rum
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad

2 plans kedjehus.

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster.

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Fiber

Ekonomi

7 100 000 kr. Taxeringsvärde: 4 533 000 kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde: 2 910 000 kr. Värdeår 2014. Befintliga pantbrev är på beloppet 5 824 000 kr.

Total driftkostnad 37 401 kr/år, varav:
Annat: 9 800
El: 14 706
Försäkring: 6 000
Renhållning: 3 325
Vatten/avlopp: 3 570

Driftskostnader enligt säljaren.
Övrigt avser säljarens abonnemang för TV och bredband.

Energideklaration

Status: Beställd

Övrigt

Budgivning kan förekomma och priset bli både högre eller lägre. Fri prövningsrätt gäller enlig lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefon nummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Underhåll Av Fasad, 0163-11/4.6
Förmån: Officialservitut Vattenledning, 0163-11/4.1

Rättigheter last

Last: Officialservitut Avlopp, 0163-11/4.10
Last: Officialservitut Underhåll Av Fasad, 0163-11/4.7
Last: Officialservitut Vattenledning, 0163-11/4.2
Last: Officialservitut Vattenledning, 0163-11/4.3
Last: Officialservitut Vattenledning, 0163-11/4.4

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Sollentuna Torgkassen GA:2

Planbestämmelser

Detaljplan

Planlösning

Planlösning entréplan
Planlösning övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb