>
  • Entréplan

Gillbo Rotebro Allévägen 8E

  • 4 rum och kök, varav 3 sovrum
  • Boarea 94.5 kvm
  • Byggår 1962
  • 4 650 000 KR pris
  • Avgift 5087 kr/mån

Välkommen till ett fantastiskt fint enplansradhus 4 rum, totalrenoverat 2016 och med underbara öppna sällskapsytor, på en bilfri gata nära pendeln.

Ett supersnyggt och exklusivt renoverat radhus väntar på barnfamiljen eller paret som söker ett både stilfullt och funktionellt hem. Ursprungligt 60-tal med hög kvalitet möter modern design och elegans i denna fantastiskt eleganta bostad med 4 rum på 94,5 kvm, i ypperligt läge nära allt.

Ytorna är optimalt disponerade i ett bekvämt enplanshus där man öppnat upp riktigt stora sällskapsytor som förenar kök, matsal och vardagsrum. Tre rymliga sovrum finns i varsitt hörn, där master bedroom är extravagant med både stor walk-in-closet och eget badrum i anslutning.

Två uteplatser, en på vardera sida om huset, ger massor av utrymme för att njuta av uteliv på sommaren, alltid med sol någonstans. Många hus har små och blygsamma verandor vid entrén, men här är altandäcket på framsidan nästan lika stort som baksidans veranda!

Bostaden är totalrenoverad 2016 och det märks på allt från helheten till detaljer och påkostade material och inredningsval, som det smakfulla ljusgråa köket och de jordnära färgerna i sovrummen, till inbyggd spegelgarderob i hallen och ett utsökt föräldrabadrum. Golven är ljusa trägolv förutom i entrén och ett barnrum som har heltäckningsmatta (ljust trägolv under). Badrummen har klinker.

Huset är också välutrustat med förvaring, förutom walk-in-closet och hallgarderob finns ett utomhusförråd på framsidans altan, samt en stor kallvind som nås från det inre sovrummet.

Tomten är lättskött och domineras av altanytorna, men ger också fina gräsytor för lek och spring. Huset ligger väldigt fint och ogenerat, med ingång från en lugn gångväg och en baksida som skyddas av grönska. Föreningen har god ekonomi och värme ingår i avgiften. Fiber är indraget. Tvättstuga och samlingslokal finns, samt ett stort antal p-platser för uthyrning.

Läget är mycket lugnt, på en bilfri gata med närhet till grönytor och stora naturområden för friluftsliv och träning. Detta samtidigt som det är gångavstånd till pendeln (600 meter) och även till flera förskolor och skolor. Kring Norrvikensjön finns flera badplatser och fina promenadstråk, tennisbanor finns ett par hundra meter bort. Flera golfbanor i närområdet som även erbjuder längdskidåkning på vintern i fina spår.

Mataffärer, service, butiker och restauranger finns det gott om i Rotebro, Häggvik och även i Sollentuna som har ett stort centrum med ett utmärkt shoppingutbud. Det är också enkelt att ta sig till det mesta man behöver, med pendeln tar det endast 8 minuter till Sollentuna och 24 minuter till Stockholms central. Bussar går också till Norrviken, Häggvik, Sollentuna C och Kista.

Välkommen till ett radhus med extra allt vad gäller både interiör, utrustning, material och uteplatser - med eftertraktat läge nära grönområden, pendel och service!


PLANLÖSNING:

Framsidans UTEPLATS är en härlig och ovanligt stor entréveranda i form av ett altandäck med smäckert staket mot framsidan och fint österläge med morgon- och förmiddagssol. Här kan du se fram emot många mysiga frukoststunder i solen, i insynsskyddat läge och med ett praktiskt förråd intill.

HALLEN välkomnar in i ett bra kapprum med gott om plats för klädavhängning. Hallen är inredd med snygga tapeter och heltäckningsmatta i entrédelen. Den inre hallen fortsätter sedan diagonalt in mot sällskapsdelen, och i hallgången finns en smart inbyggd garderob med spegelskjutdörrar.

SOVRUM 1 är ett lyxigt master bedroom där föräldrarna får allt i ett rum. Intill sovrummet öppnar sig en rymlig walk-in-closet och innanför denna finns ett alldeles eget badrum, mycket exklusivt inrett med vackert mönstrat klinkergolv och vitt kakel, utsökt tvättställskommod och handfat från Superfront samt egen duschhörna. Sovrummet ligger lugnt med fönster mot framsidan, och är inrett i en sober gul nyans.

SOVRUM 2 är ett stort och välinrett barnrum med blåa väggar och matchande fondtapet. Rummet har en vinklad vägg med fönster mot hallen samt fönster mot framsidan. En riktigt fin och rymlig barnkammare med plats för både säng och skrivbord med mera. Golvet har en ljusgrå heltäckningsmatta (ljust trägolv under).

KÖKET är gediget, smakfullt och inspirerande, med sofistikerad ljusgrå inredning med fina mässingsdetaljer. Den yteffektiva arbetsdelen rymmer många skåp och lådor. Några extra överliggande skåp ryms också tack vare takhöjden. Arbetsbänken kompletteras av en köksö som ger både fler ytor att jobba på, och en bardisk där gästerna kan hänga. Köket öppnar mot en rejäl matplats som rymmer många sittande till bords, och har också utblick över vardagsrummet i en sammanhållen social del som utgör bostadens hjärta. Genomgående exklusiva materialval från Siemens och Miele (fläkt).

VARDAGSRUMMET sträcker ut sig över spatiösa ytor, där takhöjden och de fina takbjälkarna skapar en sagolik rymd som förstärks av den öppna planlösningen mot köket. Här har du ett magnifikt sällskapsrum för både vardagsliv och middagar, med mingelplats och bra ytor för generösa sittgrupper, hemmabio med mera. Rummet får även ett flödande ljusinsläpp från fönstren mot baksidan och uteplatsen. Väggarna är vita.

UTEPLATSEN på baksidan är ett gediget trädäck med både djup och bredd längs hela huset. Den ligger optimalt mot väster vilket ger sol från lunchtid till kväll, perfekt för eftermiddagar och långa ljumma sommarkvällar med grillning, umgänge och avkoppling. Från altanen fortsätter du ut på en plan och lekvänlig gräsmatta som inramas av staket och lummig grönska som skyddar hela trädgården mot insyn.

SOVRUM 3 ligger avskilt bredvid vardagsrummet och passar bra som tonårsrum eller arbetsrum/gästrum, med bra utrymme för möbler och förvaring, samt mycket ljusinsläpp från ett stort fönster mot baksidan. Väggarna är målade i en sober, elegant nyans av grönt.

BADRUMMET är lika snyggt som duschrummet men har en egen stil med vita klinker och helkaklade väggar i vitt fiskbensmönstrad marmorkakel. Här finns dubbel tvättställskommod med frikostig förvaringsplats och badkar båda från Duravit samt glasvägg. Båda badrummen har handdukstork och golvvärme (el).

Fakta

Typ

Bostadsrättsradhus, lgh. nr. 61-2302-1-24-3. Hiss finns.

Storlek

4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea ca 94.5m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Fiber via Sollentuna Energi stadsnät, flera leverantörer att välja mellan.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 61-2302-1-24-3 i HSB Brf Annelund i Sollentuna. Pris 4 650 000 kr. Avgift 5 087 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV (grundutbudet) och renhållning. Övrig driftkostnad 811 kr/mån, varav:
El: 641 kr
Försäkring: 170 kr

Kostnad för internet och TV (utöver basutbudet) tillkommer. Uppgifter avseende driftskostnaderna kommer från säljaren.
Andel i föreningen är: 1.89852%. Andel av årsavgiften är: 1.899%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda: 151 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2019-09-16

Bostadsrättsförening

HSB Brf Annelund i Sollentuna. Allmänt om föreningen: Brf Annelund är en populär HSB förening med god ekonomi i centrala Rotebro nära skolor och kommunikationer. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

För frågor om eventuella avgiftsförändringar, information om upplåten mark, energideklaration vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Överlåtelseavgift

1183 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift

473 kr betalas av köparen

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Entréplan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb