Norrmalm Torsgatan 5

  • 3 rum och kök
  • Boarea 76.5 kvm
  • pris 5 650 000 KR
  • Avgift 4008 kr/mån

En toppenfin, smakfull 3:a på 76,5 kvm väntar i kvarteren alldeles nära Norra Bantorget, med tillgång till hela Stockholm och alla kommunikationer.

En praktisk och mycket fräsch 3:a på 76,5 kvm väntar på familjen som vill bo modernt, centralt och samtidigt relativt lugnt i ett strategiskt innerstadsläge. Bostaden är mycket välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt genomgångslösning som gör alla rum lättillgängliga.

Köket är väldigt fint inrett med påkostade detaljer som kaklet ovanför arbetsbänkarna, badrummet har stort badkar med tassar och dessutom rymlig tvättdel. De båda sovrummen ligger i fil mot baksidan och gården. Trots det centrala läget är lägenheten väldigt tyst tack vare 3-glasfönster och isolerande glas mot Torsgatan.

Balkongen på frikostiga 6 kvm vetter mot väster och erbjuder frikostig plats för att njuta av sköna sommarkvällar. Interiören är genomgående ljus, elegant och i mycket gott skick, med valnötsparkettgolv överallt utom i badrummet. En stor fördel är att bostaden är välförsedd med förvaringsutrymme tack vare skjutdörrsgarderober i så gott som alla rum.

Till bostaden hör ett källarförråd på rymliga 5,6 kvm. Föreningen har i övrigt en gemensam gård, cykel- och barnvagnsrum och det finns möjlighet till garageplats i källarplan via föreningens kö. Mer information om föreningen finns på www.brflillabantorget.com.

Läget är strategiskt ur alla aspekter, nära Norra Bantorget och med gångavstånd till såväl city och Vasastan som till Centralen där du har t-bana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express etc. Kring de egna kvarteren finns allt man kan behöva av service, från mataffärer till en rad restauranger, kaféer och butiker.

Här har du kort sagt gångavstånd till det mesta av både shopping och nöjen. Förskolor och skolor finns det ett flertal inom promenadavstånd och Vasaparken är en fin grön oas att promenera till. Centralbadet finns också på gångavstånd liksom innerstans folkliv och shoppingstråk, butiker och krogar.

Välkommen till ett suveränt läge i innerstaden, nära både city och Vasastan, samt med tillgång till kommunikationer åt alla håll!

HALLEN är bra planerad med nisch för klädavhängning direkt till höger och gott om förvaring i en inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Väggarna är vita och golvet parkett. I den inre hallen finns utrymme för skrivbord, byrå eller bokhylla.

BADRUMMET är väl tilltaget och inrett med vitt klinkergolv samt helkaklade vita väggar. Det är välutrustat med ett läckert badkar med "tassar", rymlig tvättställskommod och även gott om övrig förvaringsplats. Här har du även din egen tvättstuga, komplett med stor arbetsbänk och flera överskåp för städsaker, tvättmedel etc.

KÖKET är smakfullt och inspirerande med påkostad interiör som elegant stänkskyddskakel ovanför arbetsbänkarna, snygg dubbel diskho och dubbel kyl och frys för familjen som gillar att storhandla och ha allt hemma. Skåpinredningen är modern och stilren i vitt med praktiska utdragslådor och flera arbetsytor. Gott om eluttag är också bra när man ska använda flera köksmaskiner. Köket öppnar upp på ett trevligt sätt mot vardagsrummet vilket ger utrymme för en flexibel matplats som kan vara mindre till vardags och utökas när man har middagar och fester.

VARDAGSRUMMET är en riktigt härlig sällskapsdel med massivt ljusinsläpp från flertalet höga fönster, och med gott om ytor för sittgrupp och hemmabio. Närkontakten med köket ger en sömlös och öppen umgängesdel där man kan prata med sina gäster medan man lagar mat. Hela denna del har diskret tapetserade ljusa väggar och parkettgolv, här finns även en inbyggd garderobsdel för extra förvaring.

SOVRUM 1 har ett fint hörnläge innanför vardagsrummet - ett mysigt master bedroom med bra plats för möbler samt utgång till balkong, allt i lugnt läge mot gården. Även detta rum har vita väggar och parkettgolv.

BALKONGEN är generös med yta för bord , stolar och vilstolar på 6 kvm, med läge mot den lugna gården istället för mot gatan.

SOVRUM 2 är ett bra barnrum med plats för skrivbord med mera förutom säng. Väggarna är vita och golvet parkett. Båda sovrummen har egna inbyggda skjutdörrsgarderober.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 311, våningsplan 1 av 7. Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 76.5m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

TV- och internetanslutning

Bredabd (fiber) samt IP-TV via Ownit.

Bilplats

Föreningen ombesörjer uthyrning av garageplatser via separat kö.

Övriga byggnader

I föreningen finns cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, gemensam innergård samt källarförråd.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 311 i Lilla Bantorget. Pris 5 650 000 kr. Avgift 4 008 kr/mån. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hemförsäkring ca 150 kr/månad.
Totalt per år ca 1 800 kr
Andel i föreningen är: 1.237%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Lilla Bantorget

Övrigt

Energideklaration ej upprättad - För mer information kontakta fastighetsmäklaren.

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från ordföranden i föreningen.

Överlåtelseavgift är 1 138 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 445 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Ej angiven

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb