Vasastan Sveavägen 135, 5tr

  • 2 rum och kök, varav 1 sovrum
  • Boarea 77 kvm
  • Avgift 2810 kr/mån

*** BALKONG & MÖJLIG 4:a eller 3:a *** Modern funktion och vacker interiör med utsökta originaldetaljer, högt upp och nära allt!

En 2:a på fantastiska 77 kvm väntar i absolut toppläge - högt upp med vidsträckt utsikt, massivt ljusinflöde och stora härliga ytor för sällskapsliv och umgänge. Bostaden är överlag väldigt öppen vilket ger ett genomgående ljusflöde från kök till vardagsrum. Balkongen är en fröjd på sommaren, med generös yta och perfekt placering så att den får eftermiddags- och kvällssol ända till solnedgången, utan insyn.

Då lägenheten ligger på våning 5 har den ingen insyn och den väldigt tyst med tanke på omgivningarna och att den ligger så centralt. De stora rummen ger bra plats för sociala tillställningar, och ytorna ger möjlighet att dela av köket för att få ett tredje sovrum om man så vill.

Interiören är högklassig vad gäller både ytskikt och utrustning, samtidigt som det finns gott om bevarade äldre detaljer som ger charm och karaktär, till exempel generös takhöjd, takrosetter, spegeldörrar och vackra fönsterhakar. Inre hall och vardagsrum har parkettgolv, sovrummen har ett vackert vitt furugolv medan badrummet, entrén och köket har klinker. Markis finns över köksfönstret och balkongen. Lägenheten har tvättmaskin i badrummet och är utrustad med larm från Verisure.

Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningen har en välutrustad tvättstuga samt cykelförråd. Boendeparkering gäller på gatan, i övrigt finns p-platser att hyra i p-garage i närheten. Föreningen har mycket god ekonomi och låg belåning.

Här bor du perfekt i en lugn hörna av innerstaden, med tillgång till krog- och nöjesliv, bekvämligheter och service. Du kan promenera till Odenplan och Odengatan med alla butiker och caféer. Inom gångavstånd finns både förskolor och skolor, och rakt över Sveavägen har du Vanadislunden med grönska och utomhusbad. Hagaparken och Brunnsviken är andra fina grönområden i närheten, där man gärna har picknick eller tar en löprunda.

I de egna kvarteren finns gott om service som räcker för vardagsbehoven och helglyxen, från mataffärer som Ica Supermarket runt hörnet till trevliga krogar som L Avventura på Sveavägen eller i de krogtäta kvarteren kring Roslagsgatan och Odengatan. Snart kommer också Hagastaden att växa fram med ytterligare service och stadsliv.

Alla tänkbara kommunikationsalternativ finns också inom promenadavstånd. Utanför porten går bussar till bland annat Odenplan där du har t-bana, pendeltåg och en rad andra busslinjer. Med bil når du snabbt E4 och E18 via Norrtull och Roslagstull.

Välkommen till en 2:a i toppskick, möjlig att göra om till en 3:a, i lugnt läge med tillgång till storstans alla fördelar - från mysiga krogar till smidiga kommunikationer.


PLANLÖSNING:

HALLEN är ljus och rymlig med bra plats för klädavhängning. Den är välkomnande och speciell genom att den öppnar upp mot köket. Den inre hallen ger också bostaden ett bra extrarum där man kan ha en arbetsplats eller läshörna. Väggarna är vita och golvet har svarta stora klinkerplattor som fortsätter in i köksregionen.

KÖKET är smakfullt inrett på ett sätt som harmonierar perfekt med bostadens ursprungsstil. Det syns exempelvis i beslagen och de fasade vita kakelplattorna. Samtidigt smälter den toppmoderna maskinparken perfekt in i miljön och gör det både enkelt och roligt att laga mat. Utrustningen omfattar inbyggd ugn och mikrovågsugn, spishäll och fläkt, samt integrerad kyl, frys och diskmaskin. Vitrinskåpen är ett dekorativt inslag och de mörka bänkskivorna kontrasterar fint mot den vita inredningen. Golv med golvvärme. Köket rymmer en bra matplats och har utsikt mot den lugna gården.

BADRUMMET är fräscht och modernt, med svart klinkergolv med golvvärme och helkaklade vita väggar. Duschhörnan avgränsas av en kakelvägg och glasdörr, och inredningen i övrigt omfattar en praktisk vägghängd tvättställskommod och en bra tvätthörna med tvättpelare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

I VARDAGSRUMMET njuter du av rymden, ljuset och inte minst av utsikten mot Vanadislunden, då detta är det rum som vetter ut mot Sveavägen. Här har du vidsträckta ytor att möblera med sittgrupp och matbord för sällskapsliv av alla de slag, stora fester eller mysiga middagar, när du inte njuter av helt vanliga, sköna vardagskvällar i den här trivsamma salongen - stor, ljus och stilren med fiskbensparkett och vita väggar.

SOVRUMMET är ett fantastiskt rum att stressa ner och sova gott i, med härligt ljusinsläpp via pardörrarna till balkongen, luftiga ytor som rymmer flera möbler förutom säng, inbyggd garderobsvägg och interiör helt i vitt inklusive det vackra trägolvet.

BALKONGEN är en underbar plats på sommaren, högt belägen och optimalt läge mot gården med perfekt solläge, vilket ger sol från lunch till kväll. En stor fördel är att balkongen är stor och ger rejält med plats för utemöbler att sitta skönt i när man vill koppla av eller njuta av sin middag i kvällssolen.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 52 (1503), våningsplan 5 av 6. Hiss finns.

Storlek

2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 77m².

Byggnad


1990 - Stambyte
1990 - El
1990 - Tak
2000 - Fönster
2005 - Innergård
1995 och 2016 - Fasad

Enligt uppgift från föreningen finns inga planerade renoveringar (20180831)

TV- och internetanslutning

Kabel - TV (ComHem) - ingår i avgiften Bredband (100 Mbit/s) - ingår i avgiften

Bilplats

Boendeparkering i området. Vandisgaraget finns i närheten där garageplatser kan hyras, separat kö kan förekomma.

Övriga byggnader

Det finns tvättstuga med två tvättmaskiner en torktumlare och ett torkskåp. Källarförråd om ca 4 kvm finns.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 52 (1503) i Munin 31. Avgift 2 810 kr/mån. Övrig driftkostnad 500 kr/år, varav:
Elekricitet: 250 kr
Försäkring: 250 kr

Uppgifterna kommer från säljaren
Andel i föreningen är: 4.05%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Munin 31. Allmänt om föreningen: Föreningen består av 19 st bostadsrätter och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.Det finns två lokaler som tillhör föreningen.

Övrigt

Energiprestanda 119 kWh/m² per år.

Till lägenheten hör ett källarförråd med dispositionsrätt om ca 4 kvm.

Larmabonnemang finns att överta (Verisure).

Inga förändringar avseende avgiften är planerad, information från föreningen 20180831.

Enligt uppgift från föreningen äger föreningen marken.

Överlåtelseavgift betalas av köparen.
Pantsättningsavgift per pantsättning betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Planlösning

Planlösning
Alternativ planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb