Silverdal Silverdalsvägen 33

  • 2 rum och kök
  • Boarea 46 kvm
  • Byggår 2009
  • accepterat pris
    2 500 000 KR
  • Avgift 2415 kr/mån

Välkommen till denna ljusa, toppmoderna 2:a i Silverdal. Omsorgsfullt planerad med väl tilltaget badrum, balkong och smakfull planering.

Precis vid Silverdals torg hittar du denna pärla om 46 kvm med öppen och luftig planlösning i ett lugnt område. Här möts du av en rymlig och lättmöblerad hall som tar dig till vardagsrummet med sina två fönster som gör att lägenheten i princip badar i ljus. I anslutning till vardagsrummet har du ett modernt och fräscht kök där interiören är i absolut toppskick. Intill ligger det mysiga sovrummet med balkong - optimalt för varma sommarnätter.

Boytan är jämnt fördelad på samtliga rum - överlag är planeringen mycket väl genomtänkt och alla rum fyller de behov den boende kan tänkas ha. Interiören går i grått och vitt med genomgående ekparkett. Till lägenheten hör även ett stort och rymligt källarförråd.

Området är skyddat med både lekplatser och grönska. Eftersom dagis och skola ligger precis runt hörnet, passar lägenheten perfekt för en liten familj. Stillsam och vacker natur nära vackra Edsviken och Silverdalsbryggan har du i princip utanför dörren. Dessutom är det nära till välsorterad närlivsbutik, gym, frisör, café, diverse restauranger och inredningsbutiker - och inte minst det populära Ullriksdals slott.

Precis utanför huset går buss 607 till Karolinska sjukhuset eller Mörby centrum och Danderyds sjukhus. Från Silverdals kapell går även direktbuss till och från Sergels torg. Detta är bara några exempel på de förbindelser som enkelt tar dig in till city under rusningstid.

Välkommen till en riktigt trevlig 2:a med attraktivt läge nära till både natur och city!

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 12-3413-1-1014, våningsplan 1 av 5. Hiss finns.

Storlek

2 rum och kök. Boarea ca 46m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Som kollektivansluten kund till Bredbandsbolaget har bostadsrättshavaren tillgång till baskanaler med möjlighet att teckna ytterligare kanalpaket. Avgiften för bredbandet, TV baspaketet och den fasta avgiften för telefoni hos Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.

Bilplats

Föreningen erbjuder via Skanska garageplats för 901 kr/mån, mc-plats 440 kr/mån under tak och utomhusplats 450 kr/mån. Separat kö gäller.

Övriga byggnader

I föreningen finns cyckel- och barnvagnsrum och till lägenheten hör ett källarförråd

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 12-3413-1-1014 i Brf Silverdals Torg. Accepterat pris 2 500 000 kr. Avgift 2 415 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 200 kr/månad samt hemförsäkring ca 200 kr/månad.
Totalt per månad ca 400 kr, sammanräknat per år ca 4 800 kr.
Uppgifter från säljaren samt bostadsrättsföreningen
Andel i föreningen är: 0.3884%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Silverdals Torg. Allmänt om föreningen: Brf Silverdals Torg bildades 2007 (äkta förening) och består av 159 bostadsrätter och 7 stycken lokaler, samtliga är uthyrda.. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Energiprestanda 127 kWh/m² per år

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från ordföranden i föreningen. (2018-08-23)

Överlåtelseavgift är 1 138 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 455 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 6 mb