Silverdal Silverdalsvägen 23

  • 3.5 rum och kök
  • Boarea 78 kvm
  • pris 3 900 000 KR
  • Avgift 3517 kr/mån

En modern, påkostad 3,5:a med ett möjligt extra sovrum väntar i naturnära läge i Silverdal, nära naturen och Silverdals mysiga torg.

Nu finns chans till en av Silverdals få 3,5:or, perfekt för ett par eller en mindre familj som vill bo modernt och bekymmersfritt, med tillgång till allt från friluftsliv och bad till butiker och bra kommunikationer. Lägenheten får väldigt mycket ljus tack vare fönster i tre väderstreck.

Bostadens 78 kvm är optimalt planerade med stor öppen sällskapsdel med kök och vardagsrum, två stora ljusa sovrum och även ett tredje sovrum tack vare den stora hallen som gjort att man kunnat sätta upp en vägg och skapa ett extra barnrum, alternativt kontor.

Bostaden har en mysig och rymlig balkong mot sydost vilket ger sol större delen av dagen - en värdefull egen uteplats för att kunna njuta av avkoppling, sol och värme på sommaren. Huset ligger tämligen fritt vilket gör insynen obefintlig, dessutom ligger det med utsikt mot en lummig skog och husets trevliga gård.

Interiören är av hög kvalitet och standard, med ekparkettgolv och påkostad inredning i köket. Egen tvättstuga i badrummet förenklar vardagen och badrummet är dessutom extra stilfullt med duschvägg i tonat glas.

Till lägenheten hör ett varmförråd på 6 kvm i källaren. I föreningen finns även barnvagnsrum och cykelrum. Garage finns i anslutning till hissen och i garaget finns förråd till varje lägenhet. Garageplatser hyrs via kö.

Här får du mycket mer än en tilltalande bostad - du får även bekväm närhet till allt som både förenklar och förgyller vardagen - Edsvikens härliga grönområden och motionsspår, badplatser och promenadvägar, exempelvis bort till Ulriksdals slott, och gångavstånd till Silverdals småstadstorg med livsmedelsbutik, café, restauranger, gym med mera.

För en barnfamilj underlättas livspusslet av närheten till flera populära förskolor och skolor, liksom idrottsanläggningar för allt från fotboll till friidrott och simning. När du behöver lämna denna idyll går det smidigt med utmärkta kommunikationer. Bland annat går en direktbuss till och från city i rusningstrafik på vardagar. På en kvarts promenad når du Helenelunds pendeltågsstation, och det går även bussar till Danderyds sjukhus, Kista och andra knutpunkter där det finns t-bana. Till city kan du cykla på fina cykelvägar.

Välkommen till en välplanerad och högkvalitativ 3:a med ett extrarum, stilfull interiör och all tänkbar service inom räckhåll!

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 12-3413-1-3017, våningsplan 3 av 4. Hiss finns.

Storlek

3.5 rum och kök. Boarea ca 78m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Som kollektivansluten kund till Bredbandsbolaget har bostadsrättshavaren tillgång till baskanaler med möjlighet att teckna ytterligare kanalpaket. Avgiften för bredbandet, TV baspaketet och den fasta avgiften för telefoni hos Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften till föreningen.

Bilplats

Föreningen erbjuder via Skanska garageplats för 901 kr/mån, mc-plats 440 kr/mån under tak och utomhusplats 450 kr/mån. Separat kö gäller.

Övriga byggnader

I föreningen finns cyckel- och barnvagnsrum och till lägenheten hör ett källarförråd

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 12-3413-1-3017 i Silverdals Torgs. Pris 3 900 000 kr. Avgift 3 517 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 200 kr/månad samt hemförsäkring ca 200 kr/månad.
Totalt per månad ca 400 kr, sammanräknat per år ca 4 800 kr
Andel i föreningen är: 0.58952%. Bostadsrätten är pantsatt.

Bostadsrättsförening

Silverdals Torgs

Övrigt

Energiprestanda 127 kWh/m² per år.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från ordföranden i föreningen. (2018-10-26)

Överlåtelseavgift är 1 138 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 445 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Budgivning kan dock förekomma och priset bli högre. Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Avseende antal rum skiljer sig uppgiften 3,5 rok från mäklarbilden (3 rok). För mer information kontakta fastighetsmäklaren.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Ej angiven

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.5 mb