Silverdal Silverdalsvägen 23

  • 3.5 rum och kök
  • Boarea 78 kvm
  • Byggår 2009
  • pris 4 250 000 KR
  • Avgift 3517 kr/mån

Högst upp i huset med fantastiskt ljusflöde finns denna perfekt planerade 3,5:a nära naturen och Silverdals trevliga torg. Möbler kan överlåtas!

Här finns en av Silverdals få 3,5:or, perfekt för ett par eller en mindre familj som vill bo modernt och bekymmersfritt, med tillgång till allt från friluftsliv och bad till butiker och bra kommunikationer. Lägenheten har ett fantastiskt ljus tack vare sin placering högst upp i huset på våning fem och fönster i tre väderstreck.

Lägenhetens 78 kvm är välplanerade med stor öppen sällskapsdel med kök och vardagsrum, två stora ljusa sovrum och även ett tredje sovrum tack vare den stora hallen som gjort att man kunnat sätta upp en vägg och skapa ett extra barnrum, alternativt kontor, vilket i praktiken gör lägenheten till en 4:a.

Den mysiga balkongen vetter mot söder men är också öppen mot öst och med en glimt mot väst vilket ger sol större delen av dagen och en bit in på kvällen — en värdefull egen uteplats för att kunna njuta av avkoppling, sol och värme på sommaren. Huset ligger tämligen fritt vilket gör insynen obefintlig, dessutom ligger det med utsikt mot en lummig skog och husets trevliga gård. Placeringen högst upp i huset gör den också extra skyddad på insyn och ger ett härligt ljusinsläpp.

Interiören är av hög kvalitet och standard, med ekparkettgolv och påkostad inredning i köket. Egen tvättstuga i badrummet förenklar vardagen och badrummet är dessutom extra stilfullt med duschvägg i klarglas.

Till lägenheten hör ett varmförråd på 6 kvm i källaren. I föreningen finns även barnvagnsrum och cykelrum. Garage finns i anslutning till hissen och i garaget finns förråd till varje lägenhet. Garageplatser hyrs via kö.

Med denna lägenhet får du mycket mer än en tilltalande bostad — du får även bekväm närhet till allt som både förenklar och förgyller vardagen: Edsvikens härliga grönområden och motionsspår, badplatser och promenadvägar, exempelvis bort till Ulriksdals slott, och gångavstånd till Silverdals småstadstorg med livsmedelsbutik, café, restauranger, gym med mera.

Barnfamiljen kommer att uppskatta närheten till flera populära förskolor och skolor, liksom idrottsanläggningar för allt från fotboll till friidrott och simning. När du behöver lämna denna idyll går det smidigt med utmärkta kommunikationer. Bland annat går en direktbuss till och från city i rusningstrafik på vardagar. På en kvarts promenad når du Helenelunds pendeltågsstation, och det går även bussar till Danderyds sjukhus, Kista och andra knutpunkter där det finns t-bana. Till city kan du cykla på fina cykelvägar.

Välkommen till en ljus, välplanerad och härlig 3:a med ett extrarum, smakfull interiör och massor av service inom räckhåll!

PLANLÖSNING:

HALLEN är snyggt tapetserad i en vit tapet med blomslingor i silver. Ytan är välkomnande med stor plats för avhängningsmöbler och exempelvis en extra garderob eller byrå. Rummet öppnar också upp fint ända bort till vardagsrummets fönster.

BADRUMMET har grått klinkergolv och helkaklade vita väggar. med en fondvägg i mörkare grått vid duschdelen. Badrumsmöblerna omfattar en praktisk och rymlig tvättställskommod, spegelskåp och väggskåp samt duschvägg i klarglas. Här har du även din egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, ovanför dessa en arbetsbänk och väggskåp.

SOVRUM 1 är det extra sovrummet, lämpligt som barnrum, gästrum eller kontor med avskilt läge från de övriga sovrummen. Väggarna är vita och golvet är ekparkett.

SOVRUM 2 är ännu ett bra barnrum, beläget bredvid master bedroom och med plats för lekyta eller möbler förutom säng. Väggarna är vita och golvet ekparkett.

SOVRUM 3 bredvid vardagsrummet är det största och utgör ett naturligt master bedroom med skjutdörrsgarderob och plats för skrivbord. Rummet har vitmålade väggar, parkettgolv och mycket ljusinsläpp.

KÖKET är modernt och fräscht, med högblanka vita luckor och fint vitt kakel ovanför arbetsbänken. Maskinparken omfattar induktionshäll med fläkt, kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, samt integrerad diskmaskin. Många skåp och praktiska utdragslådor ger mycket förvaringsutrymme med lätt åtkomst. Öppenheten mot vardagsrummet ger en väldigt social miljö där man enkelt får plats med en stor matsalsdel i centrum.

VARDAGSRUMMET är ett inbjudande sällskapsrum som får ett fantastiskt ljusinsläpp från flera fönsterpartier i två väderstreck. Här har du väl tilltagna ytor för sittgrupp i en avkopplande miljö i flödande ljus där man gärna bjuder hem vänner på middagar och umgänge.

BALKONGEN är generös till ytan och vetter mot sydost för perfekt läge med morgon- och förmiddagssol till sköna frukoststunder. På kvällen har du istället svalka och skugga när luften värmts upp efter en het sommardag. Utsikten är lummig mot skog och mark och balkongen har utrymme för ett litet matbord och en och annan vilstol.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 5017, våningsplan 5 av 5. Hiss finns.

Storlek

3.5 rum och kök. Boarea ca 78m².

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Som kollektivansluten kund till Bredbandsbolaget har bostadsrättshavaren tillgång till baskanaler med möjlighet att teckna ytterligare kanalpaket. Avgiften för bredbandet, TV baspaketet och den fasta avgiften för telefoni hos Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften till föreningen.

Bilplats

Föreningen erbjuder via Skanska garageplats för 901 kr/mån, mc-plats 440 kr/mån under tak och utomhusplats 450 kr/mån. Separat kö gäller.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 5017 i Brf Silverdalstorg . Pris 4 250 000 kr. Avgift 3 517 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca 200 kr/månad samt hemförsäkring ca 200 kr/månad.
Totalt per månad ca 400 kr, sammanräknat per år ca 4 800 kr
Andel i föreningen är: 0.58952%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Status: Utförd

Bostadsrättsförening

Brf Silverdalstorg . Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 4 mb