Gärdet Sandhamnsgatan 39

  • 2 rum och kök
  • Boarea 75 kvm
  • Byggår 1965
  • Avgift 4772 kr/mån

I ett väldigt fint läge på Gärdet nära Frihamnen och Norra Djurgården finns nu en 2:a möjlig 3:a i absolut toppskick med stor södervänd balkong.

En mycket rymlig och välhållen 2:a på hela 75 kvm väntar alldeles invid Gärdet, med smakfull interiör och närhet till allt från bad och strövområden till service och smidiga kommunikationer. Lägenheten är i väldigt gott skick och präglas av generöst ljusinsläpp genom stora fönster, särskilt i vardagsrummet med dess panoramafönster från golv till tak.

En väl tilltagen balkong ger lite av ett extra rum på sommaren, då man gärna nyttjar denna uteplats för avkoppling, middagar med mera i sol och under ljumma sommarkvällar. Läget är optimalt mot söder, med sol mellan 9 och 16 ungefär.

Planlösningen är öppen men har samtidigt tydliga sektioner och uppdelning mellan kök och vardagsrum. Den frikostiga ytan på 75 kvm ger möjlighet att dela av sovrummet för att skapa ett till sovrum om man så vill. Sovrummet är spatiöst och köket är modernt vad gäller både inredning och maskinpark. I köksdelen finns det gott om plats för stora middagar, då du med enkelhet kan duka upp för 10 personer.

Här får du ett hem i mycket gott skick med minimalt slitage och elegant interiör med askparkettgolv (1-stav) samt marmor i badrummet som också har egen tvättpelare. Lägenheten är nyss ommålad (2018). En smart och praktisk detalj är sovrummets platsbyggda skrivbord med bokhyllor integrerade. Köket har dessutom inbyggd vinkyl.

Bostaden har i övrigt gott om förvaringsplats, bland annat i platsbyggda garderober samt ett separat förrådsutrymme med hyllsystem från Elfa. Ett stort förråd finns på samma våningsplan. I föreningen finns gemensam tvättstuga samt gym, cykelrum, barnvagnsförvaring och garage med p-platser att hyra.

Läget och området är lugnt och trivsamt, en minut från Gärdets stora grönytor och Kampementsbadet. Lite längre bort ligger Norra Djurgårdens strövområden för löprundor och promenader. Förskola finns i området och närmaste skola är Gärdesskolan på andra sidan Gärdet. Lekpark och utegym finns på andra sidan vägen på Gärdet och det finns också ett gym runt hörnet. Större matbutik (Ica Kvantum) finns i Värtahamnen och restauranger/hämtmat finns i de egna kvarteren (sushi, pizza och kvarterskrogen Funkalistic).

Kommunikationerna är smidiga med stombuss 1 och buss 72 alldeles utanför dörren. Till närmaste t-bana (Gärdet) promenerar du på 8 minuter och därifrån tar det 4 minuter till centralen. Med andra ord går det smidigt och snabbt att ta sig in till city, Stureplan och även andra delar av stan. Men när man inte har bråttom är det trevligt att ta den vackra promenaden till stan längs Strandvägen.

Välkommen till en fantastiskt fin 2:a, möjlig att göra om till en 3:a, i utmärkt läge nära både ängar och skog, service och kommunikationer!

PLANLÖSNING:

HALLEN är yteffektiv och ljus, med vita väggar, plats för klädavhängning och inbyggd garderob samt en klädkammare med inredning från Elfa.

BADRUMMET är påkostat med ett ljust marmorgolv och stora vita kakelplattor. Duschhörnan har vikväggar i glas och i övrigt finns ett tvättställ i läcker design samt stort integrerat spegelskåp med inbyggd hylla under. Badrummet har även en egen hörna med tvättpelare.

KÖKET är funktionellt och modernt, med stilren skåpinredning i vitt med matchande bänkskiva. Arbetsytorna är frikostiga och öppenheten mot vardagsrummet ger möjlighet till en flexibel matplats som kan utökas när man har middagsgäster och fester. Kyl, frys samt mikrovågsugn och vinkyl är snyggt integrerade i väggen vid sidan av arbetsdelen. Väggarna är vita och i taklisten ovanför arbetsdelen sitter infällda spotlights.

VARDAGSRUMMET är ett trivsamt och lättmöblerat sällskapsrum med rejäl yta och fantastiskt mycket ljus från glaspartier ner till golvet längs hela kortsidan. Här har du även utgång till balkongen. Rummet ger utrymme för en stor sittgrupp, hemmabio, bokhylla med mera. Interiören är vit och den vackra askparketten med breda tiljor ger extra karaktär till hela lägenheten.

BALKONGEN har ett lugnt läge, vilket ger en liten ostörd oas. Den vetter mot söder vilket ger sol under hela dagen. Här har du en mysig plats för både måltider och vila på sommaren, från frukost till kväll. Balkongen har trätrall.

SOVRUMMET är spatiöst och luftigt, med mycket ljusinsläpp från stora fönster. Här har du även det platsbyggda skrivbordet med hyllor under - perfekt som skrivbord och datorplats, samtidigt som det fungerar som fönsterbänk med plats för växter med mera. I övrigt finns plats för byråer med mera förutom säng, här finns även en stor garderobsvägg. Rummet har ljusgråa väggar.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 17200303. Hiss finns.

Storlek

2 rum och kök. Boarea ca 75m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Telia

Bilplats

Garage finns, hyra 1.500 kr - 1.800 kr. Separat kö (nuvarande kötid ca 3 år). Anmälantill kö får ske efter tillträde skett.

Övriga byggnader

Det finns två tvättmaskiner, en torktumlare , ett torkskåp samt en mangel. Det finns även gym, cykelrum, barnvagnsförvaring samt garage.

Förråd finns som tillhör bostadsrätten.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 17200303 i Brf Sandhamnsgatan 39. Avgift 4 772 kr/mån. Värme, vatten och kabel-TV (grundutbud), bredband samt gym ingår i avgiften. Det finns inga planerade avgiftsförändringar enligt uppgift från föreningens hemsida. Övrig driftkostnad 648 kr/år, varav:
Elekricitet: 350 kr
Försäkring: 298 kr

Uppgifterna kommer från säljaren.
Andel i föreningen är: 1.35766%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda: 140 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2013-05-31

Bostadsrättsförening

Brf Sandhamnsgatan 39. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Överlåtelseavgift om 1.163 kr betalas av köparen. Pantsättnings avgift om 465 kr per pant.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Föreningens ekonomi och planerade förändringar

Det finns inga planerade avgiftsförändringar enligt information från föreningens hemsida.

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb