Silverdal Rådans Gårdsväg 38

  • 3 rum och kök
  • Boarea 112 kvm
  • Byggår 2017
  • utgångspris
    5 900 000 KR
  • Avgift 6013 kr/mån

I det attraktiva området intill ett naturreservat finns nu denna nyproducerade bostad tillgänglig, en högklassig 3:a, möjlig 4:a, med radhuskänsla.

Välkommen till en välplanerad och nybyggd 3:a, möjlig 4:a, på 112 kvm intill naturreservat, med tre minuters promenad till Edsvikens vatten och tio minuter till Silverdals torg! Dessa bostäder i gårdslängorna har en annorlunda och fin utformning, som en enorm lada där varje bostad har dubbel takhöjd upp till nock på övervåningen och stor terrass med underbar öppen utsikt över ängar och skog.

Bostaden har en fin radhuskaraktär och är optimalt planerad. Den ingår i Brf Gårdslängorna och ligger väldigt fint i naturnära läge längst in i en lugn del av Silverdal. På framsidan finns en stenlagd uteplats mot norr och på baksidan har du en väl tilltagen terrass i soligt sydvästläge med vida vyer över natursköna omgivningar.

Bostadens planlösning är genomtänkt med stora öppna sällskapsytor på entréplan, och allrum plus sovrum på övre plan, där du kan disponera rummen på olika sätt. Som nämnts kan ett av sovrummen göras om till två sovrum för att skapa en 4:a. Det finns också gott om förvaringsplats i klädkammare och förråd.

Interiören präglas genomgående av smakfulla och fina detaljer utöver standard, som beslag och handtag i läder på skåp och lådor, vackra klinkergolv och elegant skåpinredning i både kök och badrum. Material och ytskikt är gedigna med parkettgolv, klinker i badrummen samt vita väggar.

Läget är svårslaget, alldeles intill stora naturområden med motionsmöjligheter, samt några minuter till Edsviken med badplatser och strandpromenad. Här får du och din familj ett hem nära natur och badmöjligheter, samtidigt som det finns bra service och kommunikationer. Från området är det bara några minuters promenad ner till Edsvikens vatten med badplats och strandpromenad, förutom de fina strövområdena alldeles intill.

Åt andra hållet går det nästan lika snabbt att promenera bort till Silverdals torg, där du hittar det mesta du behöver av vardagsservice, som livsmedelsbutik, gym, café, restauranger, frisör med mera. I närheten finns också flera populära förskolor och skolor. För större shoppingturer kan du cykla eller ta bilen till Sollentuna, Kista och Mall of Scandinavia.

Kommunikationerna är smidiga med direktbuss till och från Sergels torg vardagar morgon och kväll från en busshållplats några minuter bort. Andra busslinjer i området trafikerar Sollentuna centrum och pendeltågsstation, samt Kista, Danderyds sjukhus, Mörby centrum, Karolinska sjukhuset med mera. Pendel kan du ta både från Sollentuna eller närmast från Helenelund.

Välkommen att flytta in i en superb bostad med radhuskarakär, frikostig takhöjd och hög klass på interiören, allt i önskeläge intill skog, naturreservat och badplats!

PLANLÖSNING:

Entréplan

HALLEN är ljus och rymlig med bra plats för klädavhängning. Här har du ett yteffektivt och smart kapprum som sedan välkomnar dig direkt in i köket. Det eleganta svarta klinkergolvet är tåligt och gör att hallgolvet inte behöver slitas eller skadas av grus med mera. Väggarna är vita.

KÖKET är bra planerat med rejäla arbetsytor och generös skåpinredning som sträcker sig längs hela långväggen. Interiören är både stilren och elegant, och maskinparken modern med spis och fläkt samt integrerad diskmaskin och dubbel kyl och frys, också integrerade. Köket får mycket ljus från fönsterpartiet mot framsidan, och har en bra matplats för 6—8 personer. Väggarna är vita och golvet parkett.

VARDAGSRUMMET är underbart spatiöst, med 21 kvm härliga öppna ytor och en känsla av mycket rymd där du kan möblera med rejäla sittgrupper för det sociala livet. Stora glaspartier ner till golvet ger ett magiskt ljusinsläpp och fri utsikt mot omgivningarna med ängar och skog, helt insynsfritt. Vardagsrummet inramas av vita väggar och parkettgolv.

TERRASSEN ger en trevlig och väl tilltagen extra sällskapsdel på sommaren, med både djup och bredd som räcker till såväl matbord och grill som vilstolar eller loungemöbler. Se fram emot många njutningsfulla stunder med familjen, mysiga grillkvällar med vänner och skön avkoppling med en bok eller en flera timmar lång sommarfrukost. Allt i önskeläge mot sydväst, med sol under eftermiddag och kväll!

DUSCHRUMMET är stort och mycket fräscht, med snyggt grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Duschhörnan har stänkvägg i glas och badrumsmöblerna omfattar en smakfull tvättställskommod. Här i duschrummet finns också den egna tvättstugan, med arbetsbänk och överskåp ovanför maskinerna.

Övervåning

SOVRUM 1 på 15 kvm är ett underbart sovrum med takhöjd upp till nock och två takfönster som ger ett flödande ljusinsläpp och möjlighet att ligga och betrakta stjärnhimlen när det är mörkt. Här har familjen ett spatiöst rum där barnen har mycket plats för lek och kan umgås med kompisar när de vuxna har middagar nere. Det är förberett så det går att dela av rummet till två barnrum om man så vill. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2 är ett inbjudande och avkopplande master bedroom, också med takhöjd upp till nock och ett takfönster som ger extra mycket ljusinsläpp. Rummet har bra plats för exempelvis skrivbord och förvaring förutom dubbelsäng, och är målat i vitt.

BADRUMMET är inrett som duschrummet, med likadana eleganta badrumsmöbler, men här har du ett stilfullt badkar istället för enbart dusch, samt extra takhöjd.

Fakta

Typ

Bostadsrättsradhus, lgh. nr. 00013. Hiss finns ej.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 112m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Fiber genom Sollentuna stadsnät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang för de tjänster som önskas.

Bilplats

Varje lägenhet har tillgång till en parkeringsplats. Inom föreningen finns två p-platser med snabbladdning av el samt tre handikappanpassade p-platser. Fördelning sker av styrelsen och platserna kan komma att ändras över tid vid förändring av behov.

Övriga byggnader

Cykel- och barnvagnsförråd i källarplan.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 00013 i Brf Gårdslängorna. Utgångspris 5 900 000 kr. Avgift 6 013 kr/mån. Inklusive fjärrvärme, FTX-ventilation, vatten, parkeringsplats, förråd samt bostadsrättstillägg. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel, försäkring samt tv och internet. Se ekonomisk plan för uppskattade driftskostnader.
Andel i föreningen är: 6.52%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening

Brf Gårdslängorna. Organisationsform: Bostadsrättsförening. Föreningen äger marken.

Övrigt

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

För frågor avseende upplåten mark och eventuella avgiftsförändringar vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Entréplan
Övre plan
Alternativ planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb