Silverdal Rådans gårdsväg 30

  • 3 rum och kök
  • Boarea 114 kvm
  • budstart 6 250 000 KR
  • Avgift 6013 kr/mån

Granne med naturreservat finns nu chans till ett av områdets bästa radhus, med toppenläge på en gavel, högklassig interiör och högt i tak.

I nyskick och ypperligt läge väntar här en luftig, mysig radhustrea, möjlig att göra om till fyra, med mycket villakänsla tack vare takhöjd upp till nock på övervåningen och fördelaktigt gavelläge. Här bor familjen dessutom perfekt, med stora naturområden runt knuten och samtidigt gångavstånd till både bad, service och kommunikationer.

Planlösningen på ca 114 kvm är luftig och genomtänkt, med stora öppna sällskapsytor nere och två härligt stora rum uppe med dubbel takhöjd, där det större sovrummet går utmärkt att dela av för att skapa ytterligare ett rum. Gårdslängorna där dessa radhus ingår är charmigt utformade och hela området har en annorlunda design som harmonierar med naturen runt omkring.

Uteplatserna ger gott om soliga ytor för att njuta av soliga dagar och sena grillkvällar. Förutom den stora terrassen med eftermiddags- och kvällssol på baksidan finns en stenlagd uteplats på framsidan mot norr. Terrassen ligger högt och insynsfritt med fin utsikt mot trädtoppar och grannhusen i området.

Bostaden har en ljus, modern och gedigen interiör med genomgående eleganta ytskikt och materialval samt extra fina detaljer som de läckra svarta ledstängerna i trappan och liknande handtag på köksskåpen. Badrummen har klinkergolv och övriga rum ljusa parkettgolv. Andra fördelar är badrum på vardera våning samt frikostiga förvaringsutrymmen, bland annat i separata klädkammare.

Här får du ett enastående läge med möjlighet att ge dig ut på löprundor och skogspromenader direkt från huset, tack vare att området ligger alldeles intill skog och mark. På sommaren promenerar man ner till närmaste badplats vid Edsviken på några minuter.

Från den här lugna, tysta idyllen har du samtidigt gångavstånd till all tänkbar service, närmast kring Silverdals torg som du går till på tio minuter. Där finns bland annat livsmedelsbutik, gym, café, ett par restauranger, frisör och inredningsbutik. I närområdet finns flera förskolor och skolor med bra kvalitet. Större handelsplatser ligger också inom räckhåll, närmast Sollentuna men även Kista och Mall of Scandinavia.

Kommunikationerna är väl utbyggda, bland annat går en direktbuss till och från Sergels torg vardagar i rusningstid från en busshållplats några minuter bort. Det går även andra bussar i området, till Sollentuna centrum och pendeln, Kista, Danderyds sjukhus, Mörby centrum och Karolinska sjukhuset. Pendel kan du ta både från Sollentuna eller Helenelund.

Välkommen till ett modernt, mysigt och familjevänligt radhus med mycket villakänsla, gavelläge och natursköna omgivningar!

PLANLÖSNING:

Entrévåning

HALLEN är välkomnande och stilren, med bra plats för klädavhängning, svart tåligt klinkergolv i entrédelen och sedan det vackra ljusa parkettgolvet till vita väggar. Här möts du direkt av ljusinsläppet från vardagsrummet och en stor öppning mot köket.

KÖKET är mycket välplanerat och har hög standard och kvalitet, med ljus skåpinredning med påkostade handtag och rejäla arbetsytor. Vid framsidans fönster finns en rymlig matplats där du har fri utsikt mot gräsytor och skog. Maskinparken är toppmodern med spis och fläkt, integrerad diskmaskin och dubbel kyl och frys, också integrerade. Väggarna är vita och golvet parkett.

VARDAGSRUMMET sträcker sig över 21 kvm och flödar av ljus från glaspartier ner till golvet, som ger fri utsikt mot baksidan, terrassen och omgivningarna, helt utan insyn. Rymden och luftigheten skapar en väldigt avkopplande miljö för såväl fredagsmyset med familjen som middagar då man vill bjuda på lite extra. Ytan rymmer en rejäl sittgrupp, bokhyllor och hemmabio, allt inramat av vita väggar och det ljusa parkettgolvet. Pricken över i är braskaminen som man gärna eldar i under kulna vinterkvällar.

TERRASSEN har ett kanonläge - högt, ogenerat och med fin utsikt, dessutom med sydvästläge som ger eftermiddags- och kvällssol. Här kan du möblera med stora sköna loungemöbler och vilstolar för solig avkoppling, långa sommarfrukostar och ljumma kvällar, medan framsidans uteplats kompletterar med extra ytor för grillning.

DUSCHRUMMET är fräscht modernt och spa-elegant med stora svarta klinkerplattor och helkaklade väggar i vitt. Duschhörnan har stänkvägg i glas och inredningen är smakfull med tvättställskommod med lika fina beslag/handtag som i köket. I duschrummet finns också tvätthörna med både arbetsbänk och överskåp ovanför maskinerna.

Övervåning

ALLRUMMET/SOVRUM 1 är vidsträckt och härligt, med dubbel takhöjd upp till nock och ytor som gör det perfekt som barnens tillhåll, lek- och hobbyrum eller tv-rum. Allt med utsikt mot baksidan och terrassen. Två takfönster ger utsikt mot stjärnhimlen och ett fantastiskt ljusinflöde under dagtid. Ytan ger möjlighet att dela av rummet och skapa ett par mindre sovrum, istället kan man då använda sovrum 2 som allrum. Interiören är vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2 har samma underbara dubbla takhöjd som allrummet, och även här finns det två takfönster för maximalt ljusinsläpp. Ytan är något mindre men fortfarande väl tilltagen med plats för både skrivbord och andra möbler förutom säng. Fönstren vetter mot framsidan och väggarna är vita. Tack vare gavelläget har rummet fönster åt två håll utöver takfönstren.

BADRUMMET är inrett som duschrummet, med vackert svart klinkergolv och helkaklade vita väggar. Här finns även ett påkostat badkar i stilfull design, utöver badrumsmöbler i samma serie som på nedre planet.

Fakta

Typ

Bostadsrättsradhus, lgh. nr. 00017, bostadsrättsradhus i 2 plan . Hiss finns ej.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 114m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Fiber genom Sollentuna stadsnät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang för de tjänster som önskas.

Bilplats

Varje lägenhet har tillgång till en parkeringsplats. Inom föreningen finns två p-platser med snabbladdning av el samt tre handikappanpassade p-platser. Fördelning sker av styrelsen och platserna kan komma att ändras över tid vid förändring av behov.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 00017 i Brf Gårdslängorna. Budstart 6 250 000 kr. Avgift 6 013 kr/mån. Inklusive vatten, parkeringsplats, förråd samt bostadsrättstillägg. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för fjärrvärme, FTX-ventilation, hushållsel, försäkring samt tv och internet. Se ekonomisk plan för uppskattade driftskostnader.
Andel i föreningen är: 6.52%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening

Brf Gårdslängorna

Övrigt

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

För frågor avseende upplåten mark samt eventuella avgiftsförändringar vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Entréplan
Övre plan
Alternativ plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb