Helenelund Pilvägen 40

  • 3 rum och kök
  • Boarea 73 kvm
  • Byggår 1970
  • budstart 2 250 000 KR
  • Avgift 4226 kr/mån

En välrenoverad 3:a med elegant kök och genomgående fräsch interiör väntar i attraktivt läge nära Helenelunds station och centrum.

I strategiskt läge med gångavstånd till Helenelunds centrum finns nu en välplanerad 3:a i fint skick, smakfullt inredd och med bra planlösning på 73 kvm. Lägenheten har genomgående fint ljusinsläpp med fönster och utsikt åt två håll.

Rummen är mycket bra fördelade vad gäller ytor. Båda sovrummen är stora och lättmöblerade, hallen är välkomnande med central placering och bra kapprum. Stort vardagsrum ger generösa sällskapsytor och här har du även utgång till en rymlig balkong i soligt läge utan insyn.

Köket ger bra arbetsytor på väl tillvaratagna kvadratmeter och är utrustat med modern maskinpark i rostfritt. Köket är också lättillgängligt med genomgång från två håll. Badrummet är fräscht och stort, med plats för tvättutrustning och inrett med stilrena badrumsmöbler. Förvaringsutrymme finns det gott om i den separata klädkammaren, till lägenheten hör även ett förråd.

Här får familjen nära till all tänkbar service, kommunikationer och även möjlighet till friluftsliv och bad. Förskolor och skolor finns inom gångavstånd, bland annat Eriksbergsskolan och Helenelundsskolan.

I Helenelunds centrum finns både mataffär, restauranger och butiker, för helgshoppingen finns flera större centrum inom snabbt cykel- eller bilavstånd, främst Sollentuna C och Kista men även Mall of Scandinavia.

Längs Edsvikens vatten finns både strandpromenad och badplatser, och i Tegelhagens naturreservat finns fina strövområden och motionsspår för löpning och skidåkning med mera. Kort sagt finns här goda möjligheter till rekreation och friluftsliv på gång- och cykelavstånd.

Du kan snabbt byta lugnet och naturen mot city och stadspuls tack vare nära och smidiga kommunikationer. Från Helenelund tar du dig till Stockholms centrum på en kvart, och bussar i området går bland annat till Kista, Mörby, Sollentuna C, Järfälla, Danderyds sjukhus och Karolinska sjukhuset.

Välkommen till en trivsam, sällskaplig och elegant inredd 3:a med tilltalande planlösning och suveränt läge nära både service och fina naturområden!

PLANLÖSNING:

HALLEN har ljus parkett och är ett välplanerat kapprum som öppnar upp till nästan alla rum. Väggarna är vita. Intill hallen finns också en stor walk-in-closet för effektiv förvaring av kläder med mera.

BADRUMMET är stilrent och lättstädat med vägghängd wc och tvättställskommod samt fina materialval, från det gråa klinkergolvet till helkaklade väggar i vitt. Badrummet har badkar och handdukstork, här finns även bra plats för både tvättmaskin och torktumlare.

KÖKET är fräsch och modernt vad gäller såväl interiör som maskinpark, med vit funktionell skåpinredning och generösa arbetsytor. En matplats i bra storlek (4—6 personer) finns vid fönstret som släpper in mycket ljus till hela köket. Utrustningen omfattar spishäll och fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. I köket ligger ett elegant, lite mörkare parkettgolv och väggarna är vita med snyggt vitt liggande kakel ovanför arbetsbänkarna.

VARDAGSRUMMET flödar av ljus från det stora fönsterpartiet som innefattar utgången till balkongen. Här har du ett väl tilltaget och trevligt, ljust sällskapsrum med frikostigt utrymme för soffa, fåtöljer, hemmabio med mera. Vardagsrummet är lättillgängligt då det nås från både hallen och köket. Interiören är vita väggar och ett ljust parkettgolv.

BALKONGEN är solig och rymmer ett mindre mat-/fikabord med några stolar. På sommaren är det en mysig oas för att njuta av fika, frukost eller fredagsmys i sol och värme, utan insyn och med relativt fri utsikt över omgivningarna.

SOVRUM 1 får rikligt med ljusinsläpp tack vare ett stort dubbelfönster. Utöver dubbelsäng finns plats för andra möbler som byråer och övrig förvaring. Väggarna är vita och golvet ett ljust parkettgolv.

SOVRUM 2 är ett bra barnrum, lite mindre till ytan men ändå med plats för exempelvis skrivbord förutom säng. Rummet inramas av ljust parkettgolv och vita väggar.


Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 272, våningsplan 1 av 7. Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 73m².
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Bredband från Bahnhof ingår i avgiften.
Analogt basutbud avseende TV ingår i avgiften, möjligt att teckna digital-TV via Canal Digital, Boxer och Tele2.

Bilplats

Föreningen disponerar såväl garageplatser som utomhusplatser för uthyrning via sepparat kö.
Garageplatserna kostar 540-1350 kr/mån beroende på storlek.
Parkeringsplatserna kostar 250 kr/mån.

Övriga byggnader

I föreningen finns tvättstuga, cyckel- och barnvagnsrum och till bostaden hör ett förråd. Det finns även möjlighet att hyra extra förråd via sepparat kö.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 272 i Brf Härden 117. Budstart 2 250 000 kr. Avgift 4 226 kr/mån. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsström ca. 500 kr/månad samt hemförsäkring ca 150 kr/månad.
Totalt 650 kr/månad, sammanräknat per år ca 7 800kr.
Uppgifter från säljaren samt bostadsrättsföreningen

Andel i föreningen är: 1.094%. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bostadsrättsförening

Brf Härden 117

Övrigt

Energiprestanda 163 kWh/m² per år

Andelstal av årsavgiften har ej gått att få fram.

Inga förändringar av årsavgiften är planerad under det kommande året enligt uppgift från ordföranden i föreningen. (2018-08-31)

Överlåtelseavgift är 1 163 kr och betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Tillåter föreningen delat ägande

Ej angiven

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Ej angiven

Planlösning

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 5.75 mb