Norrviken Ottesångsgränd 3

  • 3 rum och kök
  • Boarea 85 kvm
  • pris 2 800 000 KR
  • Avgift 4588 kr/mån

Chans till en nyrenoverad, påkostad och otroligt fin 3:a 85 kvm i två etage och med två balkonger, allt i önskeläge nära bad, pendel och service.

Bostäder med tre rum och samtidigt känslan av eget hus är väldigt sällsynta, men detta är just en sådan raritet — dessutom fantastiskt fin, nyrenoverad med snygg och exklusiv inredning genomgående. Lägenheten omfattar 85 kvm i två plan, med två balkonger vilket ger en trivsam radhuskaraktär.

Planlösningen är tilltalande och väggar har öppnats upp för att skapa stora luftiga sällskapsytor nere, fler fönster är också insatta för att maximera ljusinsläppet. Gavelläget innebär ett extra fönsterparti i vardagsrummet och därmed utsikt/fönster åt tre håll totalt. Tillsammans med ljusa sofistikerade färger gör det bostaden väldigt ljus och välkomnande med modern, elegant design där allt är i toppskick.

Två spatiösa sovrum finns på övre planet, och båda våningarna har varsitt badrum. Balkongerna på varsin sida ger möjlighet att njuta av solen oavsett tid på dagen, och båda har bra plats för exempelvis matbord eller vilstolar. Läget i lugna kvarter ger en fridfull miljö.

Interiören är som sagt mycket påkostad och smakfull, med marockansk klinker i hallen, vitlaserad furuparkett utom i ett sovrum, helkaklat badrum med golvvärme på övre plan samt helt nytt lyxigt kök från Ballingslöv 2018. Ett flertal andra renoveringar är också gjorda; omdragen el och ny elcentral, renovering av alla ytskikt, nya lister, nytt badkar och wc nere 2017, ny ytterdörr 2018.

Även fastigheten är renoverad av föreningen, med alla dörrar utbytta 2016 samt fasad- och takrenovering 2018. Till bostaden hör ett kallförråd i garagebyggnaden och garageplats finns att hyra. Föreningen är välförsedd med gemensamhetsutrymmen. Det finns en bra tvättstuga med fyra tvättmaskiner, en stor grovtvättmaskin, två torktumlare, två torkskåp och ett torkrum, samt en gemensamhetslokal med kyl/frys, kaffebryggare, spis, två mikrovågsugnar, diskmaskin och porslin, hemmabio med projektorer, pingisbord. Cykel- och mopedförvaring har öppet under vintern.

Området är trevligt och familjärt, även barnvänligt med två lekplatser, en för större barn 2-13 år och en för yngre barn 0-2 år. Båda totalrenoverades 2009. Det är också nära till flertalet populära förskolor och skolor, bland annat välkända "Stallet". Fina naturområden som Järvafältet och Bögs gård gör det enkelt att komma iväg på skogspromenader, löprundor eller familjeutflykter.

Fina idrottsanläggningar för både lagsporter och egen träning finns ett par hundra meter bort. Norrvikens IP har nybyggd inomhusfotbollshall och under vintern har du skridskobanan på Norrviken och på sommaren kan du paddla kajak. Du har även närhet till Stockholms bästa utförsåkning i Väsjöbacken. I närområdet hittar du också Sollentunavallen med inomhushall för friidrott, simhallar, ishallar, yogacenter, gym med mera. På gång- och cykelavstånd finns även badplatser, närmast kring Norrviken men även vid sjön Ravalen.

Service som täcker det mesta av vardagens behov har du bara 400 meter bort, där det finns ett riktigt bra matutbud med Ica-butik, populära köttbutiken Percys, thaikrog och pizzeria. Kommunikationerna är nära och smidiga med bara fem minuters promenad (300 meter) till Norrvikens pendeltågsstation där det går både bussar och tåg.

Välkommen till en 3:a där du får känslan av att bo i radhus, med två soliga balkonger och enastående fin interiör i toppskick vad gäller både design och kvalitet.

PLANLÖSNING:

Entrévåning

BALKONGEN på entrésidan är en trevlig ingång till bostaden och ger en extra uteplats där man enkelt kan duka ut frukost och fika från köket på sommaren. Med balkonger åt två håll finns alltid möjlighet att välja sol eller skugga beroende på tid på dagen.

HALLEN ger direkt ett estetiskt och stilfullt intryck med det marockanska klinkergolvet, inlagt 2017. Här finns en bra klädhörna i entrén samt ett par garderober. Hallen öppnar sig mot köket och trappan, och har ett fint spröjsat fönsterparti mot köket

KÖKET är helt nytt från 2018 och otroligt elegant med inredning i exklusivt utförande från Ballingslöv, med sobert mörka luckor och matchande gråmelerade väggar samt ljusgrå bänkskiva. Den ljusa mönstrade fondväggen ger en läcker kontrast, liksom det vackra vitlaserade furugolvet, inlagt 2017. Maskinparken är toppmodern med allt i rostfritt inklusive inbyggd mikrovågsugn. Vid fönstret ryms en matplats för upp till fyra personer.

VARDAGSRUMMET är stort, ljust och rymmer både loungedel, hemmabio och även en extra matplats om man vill. Tack vare gavelläget har denna bostad fönster även på långsidan, i form av ett utstickande "burspråk" i miniformat, perfekt som en liten arbetsplats. Väggarna är målade i ljust gammalrosa och det vitlaserade furugolvet förstärker den ljusa känslan i sällskapsdelen.

BALKONGEN förser sällskapsdelen med en mysig uteplats på sommaren, då man gärna slår sig ner härute för att njuta av sol och värme. Balkongens läge mot en husvägg utan fönster gör att den får väldigt lite insyn. Möblera med bord och sköna stolar, och se fram emot sköna ljumma sommarkvällar och vilsamma eftermiddagar.

BADRUMMET renoverades rejält 2017 med nytt väggkakel, nytt badkar och ny wc. Vid renoveringen sänktes även taket för installation av infällda spotlights. Resultatet är ett yteffektivt badrum med härlig spa-känsla.

Övervåning

SOVRUM 1 är ett fint och ljust barnrum med fönster mot framsidan och bra plats för skrivbord med mera förutom säng. Rummet har en klädkammare i anslutning och är inrett med heltäckningsmatta och dekorativt målade väggar i distingerat mörkgrått, som i köket.

SOVRUM 2 är ett stort, luftigt master bedroom med fönster mot baksidan och bra klädförvaring längs den ena väggen. Här sover man gott i en lugn miljö med väggar målade i ljust beige.

BADRUMMET totalrenoverades 2016 och är mycket fräscht med grått klinkergolv, vita helkaklade väggar och bra förvaring i vägghängd tvättställskommod samt ett högskåp, också vägghängt för enkel städning. Det finns även plats för tvättmaskin och tumlare.

Fakta

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh. nr. 20880-1012. Hiss finns ej.

Storlek

3 rum och kök. Boarea ca 85m².
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad


2018 - Nytt kök från Ballingslöv
2018 - Ny ytterdörr, tak och fasad (föreningen)
2017 - Renovering av badrum entréplan (nytt väggkakel, badkar och wc)
2017 - Målning av alla ytskikt (väggar och tak)
2017 - Nya golv, vitlaserad furuparkett i alla rum utom ett sovrum med heltäckningsmatta
2017 - Målning av trappa
2017 - Nya lister
2017 - Renovering av hall med Marockanskt klinker
2017 - Omdragen el med ny elcentral
2016 - Nytt badrum (övre plan)
2016 - Nya dörrar. Uppvärmning: Fjärrvärme

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 20880-1012 i Brf Nattvakten. Pris 2 800 000 kr. Avgift 4 588 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Övrig driftkostnad: hushållsström ca 3 600kr/år, försäkring ca 2 400 kr/år. Summa ca 500 kr/ mån. Uppgift avseende driftskostnader kommer från säljarna samt föreningen.
Andel i föreningen är: 1.07%. Bostadsrätten är pantsatt.

Energideklaration

Energiprestanda: 146 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2010-09-28

Bostadsrättsförening

Brf Nattvakten

Övrigt

Överlåtelseavgift är 1 162 kr och betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift är 465 kr/pantsättning och betalas av pantsättaren.

Enligt ordförande i föreningen planeras inga avgiftsförändringar (2019-02-06).

Andel av årsavgiften har ej gått att få fram.

Fri prövningsrätt gäller enligt lag för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden. Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga. Uppgifter angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Tillåter föreningen delat ägande

Ja

Äkta/Oäkta bostadsrättsförening

Äkta

Planlösning

Entréplan
Övre plan

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Genom att göra en intresseanmälan så godkänner ni även att vi på susannepersson.se behandlar de personuppgifter enligt personuppgiftslagen som ni skickar. Detta görs endast för att underlätta kontakten med dig som kund.


Memory: 3.75 mb